19
Gypsy Chicken Roulette Eaten by Чоловік в одну ніч
Куряче філе - універсальний продукт, який можна приготувати на будь-який смак. Якщо варений грудок вже втомився, це час, щоб підготувати щось цікавіше. Що буде насолоджуватися дружиною і дітьми. Сьогодні я збираю вам, як запекти курячий рулет в духовці. Це найкраща альтернатива зберігати ковбаси, принаймні, тому що ви знаєте, що ви робите рулет. Я знайшов рецепт на кухні Galina. Я думаю, що це один з кращих домашніх кулінарних каналів на YouTube.
Як запекти курячий рулет в духовці Курячі рулети готують різними способами. Хтось робить помади і начинки їх з грибами, сиром, зеленню і кимось просто любить запечене соковите м'ясо. У вихідні не завжди хочеться побороти і варити складні страви, тому готуємо простий курячий рулет без начинки. Довірте мене, це не зробить його будь-яким гіршим. Соковита рол з ароматними спеціями красива як в гарячому вигляді, так і в холодному закусці.
інгредієнти
Підготовка
Ви можете дізнатися, що процес приготування виглядає як від автора рецепта на кухні Galina. Ведуться деталі, як вона готує соковитий апетитний курячий рулет в духовці в домашніх умовах. Ця жінка має золоті руки. Що б вона варила, вона завжди робить її красивим.
Вам подобається курячий рулет або без начинки? Не дивно, якщо у вас є фірмовий рецепт запеченого м'яса в духовці. Ми будемо раді, якщо ви поділилися його в коментарях.
Як запекти курячий рулет в духовці Курячі рулети готують різними способами. Хтось робить помади і начинки їх з грибами, сиром, зеленню і кимось просто любить запечене соковите м'ясо. У вихідні не завжди хочеться побороти і варити складні страви, тому готуємо простий курячий рулет без начинки. Довірте мене, це не зробить його будь-яким гіршим. Соковита рол з ароматними спеціями красива як в гарячому вигляді, так і в холодному закусці.
інгредієнти
- 1,5 кг курячого м'яса
- 150мл курячий бульйон
- 1,5 ч.л. солі
- 0,5 ч.л. паприка
- 0,5 ч.л. чорного перцю
- 1 ч.л. сушеного часнику
- 0,5 ч.л.
- 0,5 ч.л.
Підготовка
- Краще купити цільну курку і занурити її в домашніх умовах. Особливо з тих пір, поки вам потрібна куряча шкіра для рулону. Так акуратно відокремити шкіру і встановити в сторону, відокремити м'ясо від кісток.
- Відправте курячі кісточки в каструлю, залийте воду і варіть курячий бульйон. Підготовка до 30-45 хвилин. Можна додати лавровий лист і перець горох для аромату.
- Вирізати куряче м'ясо на невеликих шматочках товщиною 0,5-1 см. Потім нарізаний м'ясо злегка збити плоску сторону ножа.
- Коли куряче фарше готове, перемістіть його в глибоку ємність. Посипати і додати спеції в м'ясо: коріандр, паприка, сушений часник, каррі.
- Додайте 150 мл курячого бульйону з кісточок до фаршу фаршу. Перемішайте м'ясо ложкою, потім перемішайте її руками протягом 5 хвилин, щоб фарш поглинає всю рідину.
- Обкладинка готового фаршу з харчовою плівкою і відправити його в холодильник на 2-3 години. Найкраще варити рулон ввечері, після чого можна залишити м'ясо нічне маринування в спеції.
- Вирізати рукави для випічки 1 м. Зріжте його на одну сторону і поширте її уздовж. Помістіть курячі шкури на краю навіть прямокутника. Покладіть курку фарш з спеціями на них.
- Обережно обмотайте ковбасу плівкою. Туго загорніть курку, розгорніть рукавом. На краях і по периметру зав'яжіть ковбасу міцною ниткою.
- Покладіть курячий рулет на чашу і запікайте в духовці на 180 градусів 1,5 години. Ви можете відварити в каструлі за 1 годину після кипіння води.
Ви можете дізнатися, що процес приготування виглядає як від автора рецепта на кухні Galina. Ведуться деталі, як вона готує соковитий апетитний курячий рулет в духовці в домашніх умовах. Ця жінка має золоті руки. Що б вона варила, вона завжди робить її красивим.
Вам подобається курячий рулет або без начинки? Не дивно, якщо у вас є фірмовий рецепт запеченого м'яса в духовці. Ми будемо раді, якщо ви поділилися його в коментарях.
Що сказати чоловікові, який вимагає бенкету для родичів на відпочинок
Чому мій син-в-право відмовляється купити нове взуття?