39
Сніданки Bogatyr після того, як чоловік grins схожий на Cheshire cat
Я зроблю мармурову мафіну вчора. Чоловік сказав: "Це бомба!" Я дуже смачний сніданок! Він поцікавив руки і поцікавив його, щоб працювати, щоб їсти цей коктейль на обід.
Я дуже рекомендую. Приготуйте швидко, і це дуже просто. лацінай Одна проблема полягає в тому, що вона їсть навіть швидше, ніж вона вариться.
р.
Мармуровий кекс сьогодні видання "Сайт" Посадка для приготування смачно Кошикй Кожен, хто намагається це радувати!
інгредієнти
Підготовка
Щоб зрозуміти рецепт докладніше, дивимося відео з кухар-каналЦе смачне життя. На цьому каналі господиня Світлана ділиться безліч простих і простих рецептів від найдоступніших продуктів!
https://www.youtube.com/watch? v=mK8eQXoo5Fkk
Також я пропоную читання рецепта солодкого мармурового торта з Дарії Звека. Цей десерт може мати практично будь-який смак: шоколад, банан, вишня.
Цей мармуровий мафін однаково хороший, як гаряча, так і холодна. Чудовий сніданок і сніданок. Закуска і дітей до школи. Ну, мій друг традиційно випікає його на день її імені. Завітайте до нас!
Я дуже рекомендую. Приготуйте швидко, і це дуже просто. лацінай Одна проблема полягає в тому, що вона їсть навіть швидше, ніж вона вариться.
р.
Мармуровий кекс сьогодні видання "Сайт" Посадка для приготування смачно Кошикй Кожен, хто намагається це радувати!
інгредієнти
- 180г борошна
- 3 яйця
- 100г майонез
- 150г сметана
- 150г сир
- 300г ковбаса
- 1 ч.л. соди
- зеленню (будь-який)
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- У невеликій мисці змішайте сметану соди, залиште на 2-3 хвилини.
- У глибокій мисці змішайте яйця з майонезом. Додати сметану і соди. Подивляйте все вінком. Додати борошно в дві дози. Продам його і за смаком. Тісто повинна виглядати як млинці.
- У тісто додати тертим сиром і зрізати дрібними кубиками ковбасою. Ковбаса можна замінити шинкою. Також додайте подрібнені зелень до тесту. Автор рецептури радить додавати цибулю і кріпити петрушки. Подивитись його добре.
- Змастити форму для випічки рослинною олією. Залийте тісто і потім виправте його ложкою.
- Випікайте стаканчик в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 35-40 хвилин.
- Виріжте готову кекску на скибочки. Бодибилдерши!
Щоб зрозуміти рецепт докладніше, дивимося відео з кухар-каналЦе смачне життя. На цьому каналі господиня Світлана ділиться безліч простих і простих рецептів від найдоступніших продуктів!
https://www.youtube.com/watch? v=mK8eQXoo5Fkk
Також я пропоную читання рецепта солодкого мармурового торта з Дарії Звека. Цей десерт може мати практично будь-який смак: шоколад, банан, вишня.
Цей мармуровий мафін однаково хороший, як гаряча, так і холодна. Чудовий сніданок і сніданок. Закуска і дітей до школи. Ну, мій друг традиційно випікає його на день її імені. Завітайте до нас!
Історія мого сусіда, який був лівий окремо у віці
Як сіяти криті помідори в січні і поділитися розсадою з подругами