Історія дружини, яким чоловік дав пароль від свого телефону на Новий рік

У багатьох парах з часом Конфігураційні питанняй Це пов'язано з багатьма факторами. Наприклад, з нашим вихованням, попереднім досвідом і навіть настрій. Як ви навчитеся довіряти, якщо хтось не відповідає вашим очікуванням? Що про партнера, який не підозрює?

Мій друг сказав, що чоловік дав свій пароль на Новий рік. На щастя, друг був досить самокритичним і зрозумілим, що вона сама приніс зв'язок з державою, де чоловік, втомився від постійних скандалів, вирішив зробити таку річ.

І все ж вона не могла шукати в своєму пристрої. Яким був сюрприз, коли вона зрозуміла, що телефон вниз до оригінальних налаштувань, і чоловік чітко використовує абсолютно різні. Це ситуація.

Що таке довіра може говорити про те, коли люди без дозволу або навіть з ним? Залучення такого особистого простору один Я впевнений, що навіть брак довіри не може засвідчувати таку поведінку.

Якщо ви не знайдете нічого в пристрої, то, перш за все, ви відчуєте винність для загартування вашого особистого простору. По-друге, порожня підозра може бути Увійтий Але давайте уявимося навпроти. Ви дізнаєтесь, що на телефоні вашого чоловіка. Що далі?

Скандал? Або може зламатися? Ускладнено ситуацію. У нас є різні ідеї про неправильне. свінгерий Для когось така поведінка вже буде розглядатися як під фото незнайомої леді. І хто може бути вирощений навіть наявністю красивих моделей в підписках Instagram.

доб.

Наше бачення правого і неправильного у відносинах Займається лише досвідомй Хтось вважає, що якщо партнер захопить інших людей, це, безумовно, призведе до обману. Або, можливо, він не любить вас більше, тому що він любить когось іншого. Особисто я вірю, що з огляду на деякі фотографії, щоб обдурити, відстань як Куба в Китай.

Ми повинні враховувати погляди наших близьких, якщо ми хочемо бути з ними і бути комфортними з ними. І ще іноді ви робите. Витримати справжні причини проблемий Наприклад, якщо ви постійно ревнощі, хоча не існує причин, можливо, це не про кохану людину. Можливо, це ваш самодостаток, ваш зовнішній вигляд, речі, такі як?

У випадку, якщо ревнощі і неспроможність не може залишити вас і ви постійно відчуваєте агресію або розчарування про це, краще говорити про це безпосередньо. Але не варто починати з тиску або звинувачень. Відхилити акценти вашої тривожності на себе. Наприклад, не забудьте «Ви можете подивитися на інші, і я не довіряю тебе!», але «Я відчуваю себе байдужим і некомфортно, тому що я думаю, що хтось більше.» Поговоримо про це.

Перевірити телефони не робити нічого. Це буде ще один крок до непорозуміння і більше карель. Якщо хтось хоче приховати щось, вони приховують її. Якщо ви робите. maniacally шукаю причину розбити стосункиДовірте мене, ви знайдете її будь-яким чином.

Ви коли-небудь подивилися на телефон вашого партнера? Що ви відчуваєте після цього?