Чому жінка повинна запросити тільки свого майбутнього чоловіка до свого дому, і не їздити її сусідами

Багато чоловіків вважають, що перша дата з дівчиною – це просто офіційна зустріч, де ще не можна зрозуміти, чи підходять люди один одному. Але насправді, це найцінніше з точки зору подальшого розвитку відносин.

Якщо ви уважні до деталей, з перших хвилин ви зможете зрозуміти, чи продовжувати спілкування з особою, яка вам подобається. Чистий доказ цього може служити оповіданням сучасного героя Ілля.

Про місяць тому я зустрів чарівну дівчину Лілію в Інтернеті. Вона захопила мене з її щирістю і зітханням. Здавалося б, що ніхто не не може підтримувати. Тому говорити з нею приніс мені велике задоволення.

Спочатку спілкування відбувалось виключно в дружному форматі. У той же час в нашому листі почали засихати більше і більше нот. І так як вона і я був вільним, ми вирішили спробувати романтичні стосунки. Але спочатку я мав бачити вас жити.

73953634

Я неодноразово переглядав фотографії Лілі, опубліковані на мережі, і тому, не знаю, що це не вдалося зробити. У своїй уяві вона була солодкою, крихкою дівчиною, гордістю її природної краси. І це зображення, до речі, я дуже сподобалося. Так, збираюся на першу дату з нею, я сподівався побачити лише такий скромний чарівний перед мною.

Що був мій сюрприз, коли замість timid nymph я зустрівся зі смертельною леді в повному бойовому розмальовуванні! Але це не найбільший розчарування дня. Моє запрошення на ресторан дівчина відразу відмовилася, запрошуючи в поверненні негайно до свого дому. Я був трохи плутав цей швидкий розвиток. Після того, як будинок явно не є місцем, де ви повинні принести першу людину, яку ви познайомитеся (навіть, якщо ми спілкувалися перед інтернет-платформою).

На жаль, немає ніде йти. Я не хочу відкликати свою відмову. Незабаром я сидю в її загартованій вітальні і тихо скасовую план стратегічного відступу.

Визначення постійного спілкування на той же день дав мені історію про бурхливу вечірку, яку дівчина влаштувала у своїй квартирі напередодні нашої зустрічі. Я не розумію галасливих компаній і зрозуміти, що не завжди достатньо часу для побутових порід. І зайвий макіяж, звичайно, може бути виправданий хвилюванням і прагненням до душі. Я можу легко закривати очі на всі ці маленькі нюанси. Ми не були на шляху до Лілі.