29
Домашнього приготування lasagna рецепт італійської мама-в-одному з дико смачним соусом, гості приготовлені стоячи
Як латина Я дізнався про рік назад від мого другу Італійської матері-управління. З тих пір ця страва є однією з причин, щоб будь ласка, вдома після важкого повсякденного життя. І на свята, це допомагає, як основне блюдо, яке дивиться в серці!
Єдиним недоліком цієї делікатеси є те, що lasagna настільки смачна, що не можна зупинитися, поки не з'їсти все. Ну, соус це щось!
Р
Як приготувати lasagna в домашніх умовах Сьогодні редакція "Сайт" Інструкція для домашнього приготування латинай Тут і принадний аромат спецій, соковиті кислі помідори, і м'які, розтоплюють моцарелла в роті!
Lasagna інгредієнти
Інгредієнти для соусу бешамель
Підготовка
Я також рекомендую вам дізнатися, як зробити незвичайну круглу ласагну в домашніх умовах. Вишукане блюдо для святкового столу!
Вітаємо! Тепер у вас є секрет, як варити. латина Швидкий і простий. Не тільки красива і запашна, але і дуже ситна, тому не хвилюйтеся, що додому і гості залишать стіл голодним!
Не забудьте спробувати це, lasagna варто робити!
Єдиним недоліком цієї делікатеси є те, що lasagna настільки смачна, що не можна зупинитися, поки не з'їсти все. Ну, соус це щось!
Р
Як приготувати lasagna в домашніх умовах Сьогодні редакція "Сайт" Інструкція для домашнього приготування латинай Тут і принадний аромат спецій, соковиті кислі помідори, і м'які, розтоплюють моцарелла в роті!
Lasagna інгредієнти
- 650-700г меленого м'яса ( яловичина та індички)
- 2 цибулини
- 1 морква
- 9-10 ласагна листи
- 2 помідори
- 90г томатна паста
- 100г моцарелла
- 50г вершкове масло
- 3 л води
- 3 ч.л. рослинного масла
- сіль, перець, спеції за смаком
Інгредієнти для соусу бешамель
- 900г молока
- 30г вершкове масло
- 30г борошна
- сіль, перець, горіх за смаком
Підготовка
- Бечамельний соус слід приготувати першим. Покладіть вершкове масло в горщик, покладіть його на вогонь. Нагрійте вершкове масло на повільному вогні, додайте борошно, помішайте. У невеликих порціях додайте молоко. Дивитися, довести до кипіння. Після 3-5 хвилин соус загусить. Додати сіль, перець і горіх за смаком.
- Тепер прийдемо до фаршу. Я зазвичай використовую мелені яловичі і індички філе. Це в цьому поєднанні, що м'ясна начинка виходить надзвичайно смачним і соковитим! Груша солона і перець за смаком, додати ваші улюблені спеції. Зріжте баночка дрібно. Сонце морква на великій тертці. На сковороді з розтопленим маслом викласти цибулю, обсмажити її до золотистості, потім додати розчин і обсмажити ще 3-4 хвилини, періодично помішуючи. Перенести цибулю з крапельницею в чашу, а потім додати фарш на каструлю. Посмажте фаршу близько 20 хвилин, потім додайте цибулю лопу і томатну пасту. Проведіть все добре, туш для ще 7 хвилин під закритою кришкою.
- Тепер потрібно відварити листя ласагни. Такі листи можна купити в магазині або варити себе, але я приймаю готовий, так швидко. Залийте в 3-літрову каструлю води і додайте 3 чайні ложки рослинної олії. Доведіть воду до кипіння, а потім викладіть 5 аркушів ласагни. Не додавати до води, оскільки листя можуть бути пошкоджені. Готуємо 3 хвилини. Увага, важливим моментом: злегка відварені листи ласагни слід викласти по одному на столі, покритому харчовою плівкою або на деко, попередньо змащувати рослинною олією.
- Натріть сир, поріжте помідор на шматочки. Переміщення на лазанью. Змішайте форму шматочком вершкового масла. На дні форми викладають листи ласагни. Я приймаю 3 листочки. На аркушах ласагни рівномірно розподіліть половину фаршу, додайте трохи помідора. Залийте соус і потім посипте сир трохи.
- Другий шар однаковий: ласагна листи, потім фарш, трохи помідор, соус і сир. Покрийте все третім шаром листя ласагни, залийте їх соусом і рясно посипте залишками сиру. Поставте запіканий в попередньо розігріту до 180 градусів духовки за 25-30 хвилин.
- Це, латина готовий. Бодибилдерши!
Я також рекомендую вам дізнатися, як зробити незвичайну круглу ласагну в домашніх умовах. Вишукане блюдо для святкового столу!
Вітаємо! Тепер у вас є секрет, як варити. латина Швидкий і простий. Не тільки красива і запашна, але і дуже ситна, тому не хвилюйтеся, що додому і гості залишать стіл голодним!
Не забудьте спробувати це, lasagna варто робити!
Макерель в бульйоні, після чого господиня розвал, який без підвалу немає ніде ставити банки з рибою
Вік Завдання, які поставлять ваш розум в порядку після свят