129
Чому паркани закинуті в Америці, і не можна жити без них
Наприклад, в Європі можна часто побачити будинки без будь-яких огорож. Ви приводите десь по автобані і дивись ідилічні фотографії: зелені газони, добре вкриті худоби і пряники. Що це таке? паркан? Це милий і казковий. Люди часто дивують, чому ми не робимо.
Насправді, немає проблем - ви не хочете заготовити свою землю, ваше право. Але як нам у редакції. "Сайт" Здається, що наш чоловік не може без паркану. І з об'єктивних причин. Якщо ви погоджуєтесь з нами?
Тут багато залежить від внутрішнього настрою і психіки. Прийміть, наприклад, досить типовий судовий процес - там сусід захопив іншу частину землі, потім невірно позначив ділянку і застрягнув гараж, і так далі. Але це ще не точка. Що ще потрібно. парканй
Сусід паркан
Обов'язково писати в коментарях, які ви думаєте про це і чи варто відмовитися від паркану, як, наприклад, робити людей в США або Європі. Які інші аргументи можуть бути в захисті паркану, або ви ще прихильнику ідеї, яка не забезпечує перешкод? Поділіться, кожен зацікавить!
Сусід паркан Я даю себе. Як кажуть, мій будинок - моя фортеця, тому додаткова лінія оборони обов'язково буде робити. Не забудьте подивитися і цей матеріал про те, як посадити таюю, щоб з часом він стане потужним живоплотом. Дякуємо за те, що ми працюємо з нами!
Насправді, немає проблем - ви не хочете заготовити свою землю, ваше право. Але як нам у редакції. "Сайт" Здається, що наш чоловік не може без паркану. І з об'єктивних причин. Якщо ви погоджуєтесь з нами?
Тут багато залежить від внутрішнього настрою і психіки. Прийміть, наприклад, досить типовий судовий процес - там сусід захопив іншу частину землі, потім невірно позначив ділянку і застрягнув гараж, і так далі. Але це ще не точка. Що ще потрібно. парканй
Сусід паркан
- Собаки.
І своїх власників. Ми не маємо ніякої культури. Чи не тільки власники собак самі ходять домашніх тварин у відтінках сусіда, тому навіть ніхто не приходить до розуму, щоб очистити після себе. Тепер уявіть, що на всіх парканах немає - як швидко запилюється територія? - Паркінг
З цим, наші люди також не працювали – вони використовуються для виїзду автомобілів в різних місцях, навіть не дивлячись на знаки. Вони можуть просто блокувати вихід з двору, залишити і не турбувати, щоб залишити номер телефону. Не буде паркану, він буде легко підштовхуватися під дверима, тому що якщо немає паркану, то земля немає людини. Спробувати щось. - У-тур
Паркінг-люкс. З досить вузькими вулицями з не найбільш стійкими поверхнями, драйвери не соромляться диспергувати і на схилі. Колись або два рази, це рут. І це ірт буде триматися ширше, поки нічого не залишилося вашого квітника. Так ви не можете це зробити без паркану. - Рогоги.
Забір може зупинити різноманітність людей. Коли будинок не захищений, ви завжди повинні поговорити з кимось. Це гипсії, які бояться на щось, продавці, які намагаються обрамляти непотрібні споживчі товари, представники релігійних організацій, які пристрасно говорять про Бога. І вони мертві. р. - Відпочинок.
Без вражаючого паркану навряд чи можна відпочивати на власній території садиби. Всі з тієї ж причини - занадто багато дратівливих поглядів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Також важко пройти, необхідно обов'язково заздрити, вчити, дати поради, які ніхто насправді просить. Я не можу уявити такий пікнік перед усім. Але, можливо, я просто, що людина. Надувна.
Обов'язково писати в коментарях, які ви думаєте про це і чи варто відмовитися від паркану, як, наприклад, робити людей в США або Європі. Які інші аргументи можуть бути в захисті паркану, або ви ще прихильнику ідеї, яка не забезпечує перешкод? Поділіться, кожен зацікавить!
Сусід паркан Я даю себе. Як кажуть, мій будинок - моя фортеця, тому додаткова лінія оборони обов'язково буде робити. Не забудьте подивитися і цей матеріал про те, як посадити таюю, щоб з часом він стане потужним живоплотом. Дякуємо за те, що ми працюємо з нами!
Насолодіться тим, що коржує дружину, заявляє нові свята і робить щедрі подарунки
Чому королева Єлизавета і її чоловік Філіп Вакцинований проти COVID-19