Чому паркани закинуті в Америці, і не можна жити без них

Наприклад, в Європі можна часто побачити будинки без будь-яких огорож. Ви приводите десь по автобані і дивись ідилічні фотографії: зелені газони, добре вкриті худоби і пряники. Що це таке? паркан? Це милий і казковий. Люди часто дивують, чому ми не робимо.

Насправді, немає проблем - ви не хочете заготовити свою землю, ваше право. Але як нам у редакції. "Сайт" Здається, що наш чоловік не може без паркану. І з об'єктивних причин. Якщо ви погоджуєтесь з нами?

Тут багато залежить від внутрішнього настрою і психіки. Прийміть, наприклад, досить типовий судовий процес - там сусід захопив іншу частину землі, потім невірно позначив ділянку і застрягнув гараж, і так далі. Але це ще не точка. Що ще потрібно. парканй

Сусід паркан
  1. Собаки.
    І своїх власників. Ми не маємо ніякої культури. Чи не тільки власники собак самі ходять домашніх тварин у відтінках сусіда, тому навіть ніхто не приходить до розуму, щоб очистити після себе. Тепер уявіть, що на всіх парканах немає - як швидко запилюється територія?

2. Паркінг
    З цим, наші люди також не працювали – вони використовуються для виїзду автомобілів в різних місцях, навіть не дивлячись на знаки. Вони можуть просто блокувати вихід з двору, залишити і не турбувати, щоб залишити номер телефону. Не буде паркану, він буде легко підштовхуватися під дверима, тому що якщо немає паркану, то земля немає людини. Спробувати щось.

3. У-тур
    Паркінг-люкс. З досить вузькими вулицями з не найбільш стійкими поверхнями, драйвери не соромляться диспергувати і на схилі. Колись або два рази, це рут. І це ірт буде триматися ширше, поки нічого не залишилося вашого квітника. Так ви не можете це зробити без паркану.

4. Рогоги.
    Забір може зупинити різноманітність людей. Коли будинок не захищений, ви завжди повинні поговорити з кимось. Це гипсії, які бояться на щось, продавці, які намагаються обрамляти непотрібні споживчі товари, представники релігійних організацій, які пристрасно говорять про Бога. І вони мертві. р.

5. Відпочинок.
    Без вражаючого паркану навряд чи можна відпочивати на власній території садиби. Всі з тієї ж причини - занадто багато дратівливих поглядів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Також важко пройти, необхідно обов'язково заздрити, вчити, дати поради, які ніхто насправді просить. Я не можу уявити такий пікнік перед усім. Але, можливо, я просто, що людина. Надувна.

Обов'язково писати в коментарях, які ви думаєте про це і чи варто відмовитися від паркану, як, наприклад, робити людей в США або Європі. Які інші аргументи можуть бути в захисті паркану, або ви ще прихильнику ідеї, яка не забезпечує перешкод? Поділіться, кожен зацікавить!

Сусід паркан Я даю себе. Як кажуть, мій будинок - моя фортеця, тому додаткова лінія оборони обов'язково буде робити. Не забудьте подивитися і цей матеріал про те, як посадити таюю, щоб з часом він стане потужним живоплотом. Дякуємо за те, що ми працюємо з нами!