183
Насичений harcho Roxana Babayan, для якого чоловік обіцяє вечірній масаж
Народний артист Російської Федерації Роксана Бабаян з радістю приготує і просто любить кавказьку кухню. "Я люблю екзотика в усьому - в житті, в творчості, і, звичайно, кухня для мене - найекзотичніше місце в світі", - прокоментувала співачка в інтерв'ю. На сьогоднішній день ми маємо можливість подивитися на кухню знаменитості. Привіт! Суп яловичий з шикарного Роксани Бабаян.
Перегляд цього повідомлення в Instagram
Сьогодні ми відвідали наш великий сонячний друг Отар Кушанашвілі! Він був яскравим і був смачним. Ви побачите все скоро на каналі TVC! #roksanabayan #otarkushanashvili #alexandrpoddubny #tvts #Я не можу приготувати #babayancenter #herekuyuthits #concerts202020
Повідомлення від Roxan Babayan (@roana.babayan) 26 січ 2020 в 11:06 PST
Beef Harcho Суп Інгредієнти
Підготовка
У холодному сезоні особливо хочеться теплоти, доглядати і чим смачно. Найкращий спосіб отримати все прямо зараз, щоб зробити теплий суп.
Перегляд цього повідомлення в Instagram
Сьогодні ми відвідали наш великий сонячний друг Отар Кушанашвілі! Він був яскравим і був смачним. Ви побачите все скоро на каналі TVC! #roksanabayan #otarkushanashvili #alexandrpoddubny #tvts #Я не можу приготувати #babayancenter #herekuyuthits #concerts202020
Повідомлення від Roxan Babayan (@roana.babayan) 26 січ 2020 в 11:06 PST
Beef Harcho Суп Інгредієнти
- 500г яловичини
- 2 цибулини
- 0,5 ст.л. рис
- 4 зубчики часнику
- 2 ст.л. кемалі
- 0,25 ст.л. горіхів
- на невеликий пакет кропу, петрушки і cilantro
- 0,5 ч.л. мелена коріандр
- 1 ч.л. хоп-сунілі або Уцько-сунуті
- 0,5 ч.л. сухого базиліка
- 0,5 ч.л. червоного перцю
- 2 ст.л. томатної пасти
- 3 ст.л. рослинної олії
- сіль
- 2 л води
Підготовка
- Наріжте м'ясо на кілька штук. Залити холодну воду, довести до кипіння, зняти піну і кип'ятити 1,5 години на невеликий вогонь.
- В той час як варений бульйон, залити холодним рисом води.
- куб. цибулі. Подрібніть зелень, пропустіть волоських горіхів через м'ясорубку.
- Залийте рослинне масло на гарячій сковороді. Зайдіть на 10 хвилин.
- Потім розвести томатну пасту ложкою гарячого бульйону, додайте трохи червоного перцю, плести соус, перемішати і додати в цибулю.
р. - Цибулеві тушки в томатній пасти ще 5 хвилин.
- Зніміть м'ясо з готового бульйону, процідіть відвар через сито.
- Залийте в проціджений бульйон рис. Додайте дрібно нарізане м'ясо. Готуємо близько 20 хвилин.
- Залийте томатом 20 хвилин. Готуємо ще 5 хвилин.
- Додайте горіхи, лаврові листя, зелень, часник і приправу Уцько-суні. Проведіть його, закрийте його і відключіть його в хвилину.
р. - Обов'язково дайте харчо за 15-20 хвилин.
- Суп яловичий за рецептом Роксани Рубеневої Бабаян перетворює товсту, варильну і дуже смачну.
- Бон привіт!
У холодному сезоні особливо хочеться теплоти, доглядати і чим смачно. Найкращий спосіб отримати все прямо зараз, щоб зробити теплий суп.
Як прискорити індексацію створеного сайту за допомогою соціальних закладок?
Навіщо купувати втрачені ківі, які вже давно на лічильникі?