Насичений harcho Roxana Babayan, для якого чоловік обіцяє вечірній масаж

Народний артист Російської Федерації Роксана Бабаян з радістю приготує і просто любить кавказьку кухню. "Я люблю екзотика в усьому - в житті, в творчості, і, звичайно, кухня для мене - найекзотичніше місце в світі", - прокоментувала співачка в інтерв'ю. На сьогоднішній день ми маємо можливість подивитися на кухню знаменитості. Привіт! Суп яловичий з шикарного Роксани Бабаян.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Сьогодні ми відвідали наш великий сонячний друг Отар Кушанашвілі! Він був яскравим і був смачним. Ви побачите все скоро на каналі TVC! #roksanabayan #otarkushanashvili #alexandrpoddubny #tvts #Я не можу приготувати #babayancenter #herekuyuthits #concerts202020

Повідомлення від Roxan Babayan (@roana.babayan) 26 січ 2020 в 11:06 PST

Beef Harcho Суп Інгредієнти
  • 500г яловичини
  • 2 цибулини
  • 0,5 ст.л. рис
  • 4 зубчики часнику
  • 2 ст.л. кемалі
  • 0,25 ст.л. горіхів
  • на невеликий пакет кропу, петрушки і cilantro
  • 0,5 ч.л. мелена коріандр
  • 1 ч.л. хоп-сунілі або Уцько-сунуті
  • 0,5 ч.л. сухого базиліка
  • 0,5 ч.л. червоного перцю
  • 2 ст.л. томатної пасти
  • 3 ст.л. рослинної олії
  • сіль
  • 2 л води

Підготовка
  1. Наріжте м'ясо на кілька штук. Залити холодну воду, довести до кипіння, зняти піну і кип'ятити 1,5 години на невеликий вогонь.

2. В той час як варений бульйон, залити холодним рисом води.
  3. куб. цибулі. Подрібніть зелень, пропустіть волоських горіхів через м'ясорубку.

4. Залийте рослинне масло на гарячій сковороді. Зайдіть на 10 хвилин.
  5. Потім розвести томатну пасту ложкою гарячого бульйону, додайте трохи червоного перцю, плести соус, перемішати і додати в цибулю.
    р.

6. Цибулеві тушки в томатній пасти ще 5 хвилин.

7. Зніміть м'ясо з готового бульйону, процідіть відвар через сито.

8. Залийте в проціджений бульйон рис. Додайте дрібно нарізане м'ясо. Готуємо близько 20 хвилин.
  9. Залийте томатом 20 хвилин. Готуємо ще 5 хвилин.

10. Додайте горіхи, лаврові листя, зелень, часник і приправу Уцько-суні. Проведіть його, закрийте його і відключіть його в хвилину.
    р.

11. Обов'язково дайте харчо за 15-20 хвилин.
  12. Суп яловичий за рецептом Роксани Рубеневої Бабаян перетворює товсту, варильну і дуже смачну.

13. Бон привіт!

У холодному сезоні особливо хочеться теплоти, доглядати і чим смачно. Найкращий спосіб отримати все прямо зараз, щоб зробити теплий суп.