24
Капуста капуста без проблем, для яких циганка особливо дрібно подрібнює капусту
Квашена капуста з морквою від гіпсу є одним з тих страв, які ви хочете їсти взимку і влітку щодня.
Рецепт сирої капусти ми вже встигли поділитися з вами раніше. Сьогодні ми розповімо, як приготувати основний інгредієнт цієї страви.
Напередодні новорічного свята редакція "Сайт" Я не можу допомогти, але поділитися цим чудовим рецептом з вами. Так, без подальшої дискусії, побачимо точку.
Ми також залишаємо відео варіант рецепта від господині Галина для дуже зайнятих кухарів.
Сауеркраса з морквою Інгредієнти
Підготовка
Але через 5 днів можна зняти пластину з відра (або чаші) і щільно закрийте ємність капустою для тривалого зберігання.
Ми з нетерпінням чекаємо ваших коментарів про те, чи подобається вам рецепт.
Ви знову побачите!
Рецепт сирої капусти ми вже встигли поділитися з вами раніше. Сьогодні ми розповімо, як приготувати основний інгредієнт цієї страви.
Напередодні новорічного свята редакція "Сайт" Я не можу допомогти, але поділитися цим чудовим рецептом з вами. Так, без подальшої дискусії, побачимо точку.
Ми також залишаємо відео варіант рецепта від господині Галина для дуже зайнятих кухарів.
Сауеркраса з морквою Інгредієнти
- 1 л води
- 2 ст.л. солі
- 2.5кг капуста
- 50г морква
- 2 лаврові листки
- 3 горох солодкого перцю
- 10 горох цільного чорного перцю
- смачний
Підготовка
- Першим кроком є підготовка бринзи. Для цього просто розвести сіль в воді і залишити суміш настоятися під час приготування інших інгредієнтів. Далі почистити капусту з верхніх листя і приклеїти її тонкою соломкою.
5732554р. - Після цього зріжте моркву дрібною соломкою і перемішайте її з капустою, додавши гострий перець і звичайний чорний перець з горохом, а також лаврові листя. Також можна додати різні спеції при бажанні. Як базилік або кріп.
- Потім капуста повинна складатися в підготовлені ємності для квашеної капусти. Будь-який пластиковий відро або навіть велика глибока чаша буде робити. Прокладаємо капусту щільно, злегка беремо її, а потім заливаємо її брунькою. Під час цього часу сіль повинна повністю розчинятися, але тільки в разі, перш ніж залити капусту брунькою, краще перемішати її ложкою знову.
- Тепер знову наносимо капусту так, щоб вона повністю покривається водою.
- І в кінці залишилося тільки покрити її плоскою пластиною, і накрити кришкою зверху і залишити її настоятися 5 днів. Варто відзначити, що для якісного бродіння капусти потрібно повітря, щоб кришка не повинна щільно підходити до контейнера. р.
Але через 5 днів можна зняти пластину з відра (або чаші) і щільно закрийте ємність капустою для тривалого зберігання.
Ми з нетерпінням чекаємо ваших коментарів про те, чи подобається вам рецепт.
Ви знову побачите!
Торт без борошна, яєць і тістечок, для яких чоловік готовий боротися з драконом, тобто з наймолодшим сином
Якщо Cinderella одружився з риболовцем, вона буде очищати рибу таким чином.