40
Сирні конверти з яблуками за рецептом Ольги Matvey, замочений восени і ностальгії
Яблука кладуть на балкон в сумці і поступово погіршуються. Залишки в холодильнику також відсутні. Але як тільки я побачила Ольга Матвій цей рецепт котеджЯ знаю, що це був знак, він був час варити.
Я кажу заздалегідь: Я зробив подвійний норма. Зникають ті замшеві конверти практично відразу. Це смачно! Тісто дуже шик. Я використовую для "Біла пора" з яблуками.
Рецепт для конвертерів бавовни Сьогодні "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки яблуко-листий з сиром та корицею за рецептом Ольги Мавей. Неможливим є розбити!
Тест інгредієнти
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Ось відео рецепт. Ольга Мавей, спасибі за вашу роботу. В першу чергу я готую за рецептами, і все добре йде!
https://www.youtube.com/watch? v=HJYqX-8msMA
Також я можу дізнатися, як приготувати смачний яблучний пиріг в мультиварці якомога швидше і просто максимально. Цей рецепт унікальний тим, що тісто для цього яблучного пирога ідентичний в складі до нашого улюбленого лікру.
«Цей рецепт сирних конвертів також красивий, замість яблук можна використовувати будь-яку іншу ягоду, яка не протікає занадто багато. Наприклад, з малиною або вишнею можливо! – консультує Ольга Матвій. Ну, можливо, наступного разу я зроблю його. малинаЯ просто заморожувати пачку малини влітку.
Ці конверти просто смачні з чайом або каву. Обов'язково підготувати їх до дому, вони обов'язково оцінять цю делікатність!
Я кажу заздалегідь: Я зробив подвійний норма. Зникають ті замшеві конверти практично відразу. Це смачно! Тісто дуже шик. Я використовую для "Біла пора" з яблуками.
Рецепт для конвертерів бавовни Сьогодні "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки яблуко-листий з сиром та корицею за рецептом Ольги Мавей. Неможливим є розбити!
Тест інгредієнти
- 150г сир
- 75г цукру
- 1 яйце
- 250г борошна
- 6 ст.л. рослинного масла
- 1 ч.л. розпушувача
- 2g ванільний
- щіпка
Наповнення інгредієнтів
- 2 яблука
- 100г цукру
- 1 ч.л. кориці
- 30г кунжут
Підготовка
- У глибокій мисці змішати сир, цукор, щіпку солі, яйце, залити рослинне масло і ваніль. Стирайте всю річ в хорошій ложці.
- У окремому контейнері змішайте борошно з розпушувачем. Додайте сухі інгредієнти в сирну суміш. Перемішайте, а потім збираємо тісто в стрибку, загорніть в харчову плівку і вставте в холодильник на півгодини.
- Вимийте яблука, але не очистіть їх. Зріжте яблука на тонкі скибочки. Якщо яблука дуже темні, то їх можна легко обприскувати лимонною кислотою.
- У зручному контейнері змішайте цукор і корицю. Якщо ви не любите кориці, не додаємо його. Посипати яблука цукром і корицею і добре перемішати.
- Лоток покритий пергаментом. Візьміть тісто з холодильника і добре перемішайте руками на 5 хвилин. Зверніть увагу, що тісто не прилипає до рук. Розділіть тісто на 2 частини. Кожен шматочок тесту слід розкачати так, щоб діаметр приблизно 25 сантиметрів. Подай тісто ножем на 8 однорідних деталей. На широкому краю конверта викладають 3-4 скибочки яблука. Підніміть вільний край тіста і загорніть його навколо конверта так, щоб край захопився під дном. Поставте конверти на сковороді. З однієї порції надходить близько 16 таких конвертів.
515862 - Зморшки кунжуту конверти зверху. Випікати конверти в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 20-25 хвилин.
- Це, яблуко-листий Готовий. Бодибилдерши!
Ось відео рецепт. Ольга Мавей, спасибі за вашу роботу. В першу чергу я готую за рецептами, і все добре йде!
https://www.youtube.com/watch? v=HJYqX-8msMA
Також я можу дізнатися, як приготувати смачний яблучний пиріг в мультиварці якомога швидше і просто максимально. Цей рецепт унікальний тим, що тісто для цього яблучного пирога ідентичний в складі до нашого улюбленого лікру.
«Цей рецепт сирних конвертів також красивий, замість яблук можна використовувати будь-яку іншу ягоду, яка не протікає занадто багато. Наприклад, з малиною або вишнею можливо! – консультує Ольга Матвій. Ну, можливо, наступного разу я зроблю його. малинаЯ просто заморожувати пачку малини влітку.
Ці конверти просто смачні з чайом або каву. Обов'язково підготувати їх до дому, вони обов'язково оцінять цю делікатність!
Як попросити матері-завдяки за заповітним рецептом зневин, щоб порадувати чоловіка
Відомі питання від «Що?» Де? Коли?