Сирні конверти з яблуками за рецептом Ольги Matvey, замочений восени і ностальгії

Яблука кладуть на балкон в сумці і поступово погіршуються. Залишки в холодильнику також відсутні. Але як тільки я побачила Ольга Матвій цей рецепт котеджЯ знаю, що це був знак, він був час варити.

Я кажу заздалегідь: Я зробив подвійний норма. Зникають ті замшеві конверти практично відразу. Це смачно! Тісто дуже шик. Я використовую для "Біла пора" з яблуками.

Рецепт для конвертерів бавовни Сьогодні "Сайт" Поділитися інструкціями підготовки яблуко-листий з сиром та корицею за рецептом Ольги Мавей. Неможливим є розбити!

Тест інгредієнти
  • 150г сир
  • 75г цукру
  • 1 яйце
  • 250г борошна
  • 6 ст.л. рослинного масла
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 2g ванільний
  • щіпка

Наповнення інгредієнтів
  • 2 яблука
  • 100г цукру
  • 1 ч.л. кориці
  • 30г кунжут

Підготовка
  1. У глибокій мисці змішати сир, цукор, щіпку солі, яйце, залити рослинне масло і ваніль. Стирайте всю річ в хорошій ложці.

2. У окремому контейнері змішайте борошно з розпушувачем. Додайте сухі інгредієнти в сирну суміш. Перемішайте, а потім збираємо тісто в стрибку, загорніть в харчову плівку і вставте в холодильник на півгодини.

3. Вимийте яблука, але не очистіть їх. Зріжте яблука на тонкі скибочки. Якщо яблука дуже темні, то їх можна легко обприскувати лимонною кислотою.

4. У зручному контейнері змішайте цукор і корицю. Якщо ви не любите кориці, не додаємо його. Посипати яблука цукром і корицею і добре перемішати.

5. Лоток покритий пергаментом. Візьміть тісто з холодильника і добре перемішайте руками на 5 хвилин. Зверніть увагу, що тісто не прилипає до рук. Розділіть тісто на 2 частини. Кожен шматочок тесту слід розкачати так, щоб діаметр приблизно 25 сантиметрів. Подай тісто ножем на 8 однорідних деталей. На широкому краю конверта викладають 3-4 скибочки яблука. Підніміть вільний край тіста і загорніть його навколо конверта так, щоб край захопився під дном. Поставте конверти на сковороді. З однієї порції надходить близько 16 таких конвертів.

515862

6. Зморшки кунжуту конверти зверху. Випікати конверти в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 20-25 хвилин.

7. Це, яблуко-листий Готовий. Бодибилдерши!

Ось відео рецепт. Ольга Мавей, спасибі за вашу роботу. В першу чергу я готую за рецептами, і все добре йде!

https://www.youtube.com/watch? v=HJYqX-8msMA

Також я можу дізнатися, як приготувати смачний яблучний пиріг в мультиварці якомога швидше і просто максимально. Цей рецепт унікальний тим, що тісто для цього яблучного пирога ідентичний в складі до нашого улюбленого лікру.

«Цей рецепт сирних конвертів також красивий, замість яблук можна використовувати будь-яку іншу ягоду, яка не протікає занадто багато. Наприклад, з малиною або вишнею можливо! – консультує Ольга Матвій. Ну, можливо, наступного разу я зроблю його. малинаЯ просто заморожувати пачку малини влітку.

Ці конверти просто смачні з чайом або каву. Обов'язково підготувати їх до дому, вони обов'язково оцінять цю делікатність!