Як попросити матері-завдяки за заповітним рецептом зневин, щоб порадувати чоловіка

Що приготувати з картоплі швидко і смачно? Приїжджайте до розуму пишні, чудово круглі і дуже смачні бранчі, які я нещодавно спробував в одному з дачних кафе.

р.

Це жито, що рецепт в установі відмовився розкрити мене. Але бабуся говорить аналогічні картопляні млинці, які використовуються в їх с. Я використовував сімейний рецепт і мені сподобалося. І якщо у вас є власні варіанти, як надати транзики схожу форму і помп, поділитися ними в коментарях.

Що приготувати з картоплі швидко і смачні інгредієнти
  • 1кг картопля
  • 1-2 ст.л. сметани
  • 2 цибулини
  • 2 яйця
  • 1,5 ст.л. крохмаль
  • сіль і перець
  • рослинно-масляний

Підготовка
  1. Третя частина картоплі варена як пюре. Решта натрію дрібна.

2. Вирощена картопля повинна вичавити через марлю, щоб позбутися від зайвої вологи.

3. До неї натерти на одній тертці цибулю, сіллю, перцем.
  4. Яйця діляться на жовтки і білки. Збити білки і жовтки окремо.

5. Змішайте разом тертим картоплею і пюре, крохмаль, сметану і збитими яйцями.

6. Змішайте картопляне тісто добре. Подаруйте їй форму круглого котла і обсмажте на маслі. Варто піти в середину драпірів. Увімкніть, коли дно обсмажується з двома виделками.

7. Можна диверсифікувати рецепт з начинками з грибів з цибулею, сиром з зеленню, яйцями і зеленою цибулею. І замість борошна намагатися додати манку. Це дає вам помп.
  8. Подавати на стіл гарячим зі сметаною або домашнім соусом.

9. Бон привіт!

Результат кулінарних зусиль виявився, відверто, не зовсім так само, як і в кафе. У порівнянні з традиційними журавлинами, бабусі можуть похвалитися гладкою текстурою і краще тримати форму. І додатково помп вони дають збиті білки. Але як і всі драпіри, це особливо хороший гарячий. Отже, є перші, які потрібно починати вже тоді, коли останні, як і раніше голодні.