106
Як попросити матері-завдяки за заповітним рецептом зневин, щоб порадувати чоловіка
Що приготувати з картоплі швидко і смачно? Приїжджайте до розуму пишні, чудово круглі і дуже смачні бранчі, які я нещодавно спробував в одному з дачних кафе.
р.
Це жито, що рецепт в установі відмовився розкрити мене. Але бабуся говорить аналогічні картопляні млинці, які використовуються в їх с. Я використовував сімейний рецепт і мені сподобалося. І якщо у вас є власні варіанти, як надати транзики схожу форму і помп, поділитися ними в коментарях.
Що приготувати з картоплі швидко і смачні інгредієнти
Підготовка
Результат кулінарних зусиль виявився, відверто, не зовсім так само, як і в кафе. У порівнянні з традиційними журавлинами, бабусі можуть похвалитися гладкою текстурою і краще тримати форму. І додатково помп вони дають збиті білки. Але як і всі драпіри, це особливо хороший гарячий. Отже, є перші, які потрібно починати вже тоді, коли останні, як і раніше голодні.
р.
Це жито, що рецепт в установі відмовився розкрити мене. Але бабуся говорить аналогічні картопляні млинці, які використовуються в їх с. Я використовував сімейний рецепт і мені сподобалося. І якщо у вас є власні варіанти, як надати транзики схожу форму і помп, поділитися ними в коментарях.
Що приготувати з картоплі швидко і смачні інгредієнти
- 1кг картопля
- 1-2 ст.л. сметани
- 2 цибулини
- 2 яйця
- 1,5 ст.л. крохмаль
- сіль і перець
- рослинно-масляний
Підготовка
- Третя частина картоплі варена як пюре. Решта натрію дрібна.
- Вирощена картопля повинна вичавити через марлю, щоб позбутися від зайвої вологи.
- До неї натерти на одній тертці цибулю, сіллю, перцем.
- Яйця діляться на жовтки і білки. Збити білки і жовтки окремо.
- Змішайте разом тертим картоплею і пюре, крохмаль, сметану і збитими яйцями.
- Змішайте картопляне тісто добре. Подаруйте їй форму круглого котла і обсмажте на маслі. Варто піти в середину драпірів. Увімкніть, коли дно обсмажується з двома виделками.
- Можна диверсифікувати рецепт з начинками з грибів з цибулею, сиром з зеленню, яйцями і зеленою цибулею. І замість борошна намагатися додати манку. Це дає вам помп.
- Подавати на стіл гарячим зі сметаною або домашнім соусом.
- Бон привіт!
Результат кулінарних зусиль виявився, відверто, не зовсім так само, як і в кафе. У порівнянні з традиційними журавлинами, бабусі можуть похвалитися гладкою текстурою і краще тримати форму. І додатково помп вони дають збиті білки. Але як і всі драпіри, це особливо хороший гарячий. Отже, є перші, які потрібно починати вже тоді, коли останні, як і раніше голодні.
Чому закохані сауеркра не знають, що старий вік
Сирні конверти з яблуками за рецептом Ольги Matvey, замочений восени і ностальгії