42
Чому з домашнього сиру гірше, ніж з магазину, розсипають і горять
Світло, як вниз, м'яке масло, пишне як хмара. Всі ці порівняння неспроможні описати ідеальні млинці, рецепт з якими ми хочемо впровадити наші читачі сьогодні.
Скептиками сказать: Нема друзів за смаком і кольором. Ми бачили краще! Ну, можливо, так. Але я зробив свій вибір, і ви маєте можливість спробувати і сформувати власну думку.
Кілька слів про інгредієнти. Сирний сир є найважливішим інгредієнтом сиру і багато в чому залежить від нього. Бажано, щоб вона була сухою і щільною. Я використовував два пакети сиру з вмістом жиру 5%. Не дуже вологий і однорідний. Я не збираю його блендером.
Я тільки кладаю жовтки в тісто, тому що білки неглибше тонкі. Після цього поглинає більше борошна, що робить млинці гумкою. Він замінив борошно з манкою. Не засмічує тісто, що робить його повітряним. Але не забувайте, що манке також займає більше часу набухання.
інгредієнти
Підготовка
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Якщо ви знаєте, що ми не згадували, обов’язково зв’яжемося з нашими читачами у коментарях.
Скептиками сказать: Нема друзів за смаком і кольором. Ми бачили краще! Ну, можливо, так. Але я зробив свій вибір, і ви маєте можливість спробувати і сформувати власну думку.
Кілька слів про інгредієнти. Сирний сир є найважливішим інгредієнтом сиру і багато в чому залежить від нього. Бажано, щоб вона була сухою і щільною. Я використовував два пакети сиру з вмістом жиру 5%. Не дуже вологий і однорідний. Я не збираю його блендером.
Я тільки кладаю жовтки в тісто, тому що білки неглибше тонкі. Після цього поглинає більше борошна, що робить млинці гумкою. Він замінив борошно з манкою. Не засмічує тісто, що робить його повітряним. Але не забувайте, що манке також займає більше часу набухання.
інгредієнти
- 400 г сиру з вмістом жиру 5%
- 6 ст. манкі
- 1 яєчний жовток
- 1 мішок ванільного цукру
- пшениця
- рослинно-масляний
- порошок
- мед
Підготовка
- Змішайте в сирі чаші, жовтка, ванільний цукор і манку. Залежно від консистенції отриманої суміші можна додати трохи більше або менше.
- Проведіть все для однорідності. Якщо сир є домашнім, то потрібно використовувати блендер.
- Додайте тісто на 25-30 хвилин, щоб манка набрякла і поглинає зайву вологу.
- Зволожений в холодній воді руки форму з сирної суміші кульок розмір великого горіха.
- Посипати стіл борошном пшениці. Поставте в неї одну кульку. Як ліричний відступ: Я спробував використовувати рис замість пшеничного борошна, так як часто раджу на сторінках прихильників ПП. Я особисто не схожий на це. Рисова борошняка утворює сильну скоринку. Можливо, хтось такий варіант буде корисний. Наприклад, якщо сирники не добре зберігають форму. Але в той же час вони втрачають м'якість, для якого я любив цей рецепт.
- Покрийте його склянкою і прокочуйте борошно, щоб надати сирець необхідну витягнуту форму.
Габаритний зображення - Бажано доторкнутися до млинців своїми руками якомога простіше. За допомогою скла вони візьмуть стільки борошна, скільки необхідно.
803010р. - Натисніть трохи на кожну частину тесту з широким ніжом або шпателем, щоб надати сирнику його кінцеву форму.
- Зігріваємо вершкову каструлю добре на вогні.
- Млинці смажені на 5-7 хвилин з кожного боку. Головна Робимо під кришкою і на невеликому вогні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
- Готову страву прикрашають цукровою пудрою через процідувач.
- Подаємо млинці гарячими з медом, варенням або варенням. Це буде смачно!
- Бон привіт!
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Якщо ви знаєте, що ми не згадували, обов’язково зв’яжемося з нашими читачами у коментарях.