Яку страву можна їсти навіть пізно вночі, не хвилюючись про сантиметри на талії

У день, коли мій чоловік і діти пішли на батьківщину. Вони сказали, що вони будуть пізніми і були на шляху. Вони сказали, що вони були голодні. Я відразу думав, що варити для дітей на вечерю, щоб вона не була занадто високою калорійністю і смачною. Я шукаю в холодильнику, і є невеликий фарш і голова капусти. Великий Після цього час, щоб зробити запіканку.

Габаритний зображення

Моя дитина не любить капусту, але їсть касеролою з задоволенням. Таку вечерю оцінять як діти, так і чоловік. І не можна турбуватися про додаткові сантиметри на талії, навіть вечерю і пізно. Редакція "Сайт" щедрий обмін рецептом.

Що приготувати для дітей на вечерю Інгредієнти
  • 500г м'ясо
  • 400г капуста
  • 50г вівсяний
  • 2 яйця
  • 1 цибулина
  • 2 морква
  • 1 ст.л. томатної пасти
  • сіль, перець і спеції за смаком

Підготовка
  1. Наклейте капусту навколо. Добре промийте руками і залийте окропом на 10 хвилин. Це зробить його більш м'яким. Потім покладіть капусту на сито, щоб зробити її склянкою.

2. Тепер нехай милосердя. Змішайте його з пластівцями, яйцями, сіллю і спеціями. Додати перець за смаком. Мені подобається, коли запіканка різка. Додати капусту в кінці.

3. Змішайте фарш і залиште його на деякий час, щоб пластівці були м'якими.

4. Цибулю і морква розрізають і обсмажують в рослинній олії. Потім додайте томатну пасту.

5. Трохи солоний, додати гарячу воду і спеції. Помідор на слабкому вогні протягом декількох хвилин і зніміть плиту.

6. Зробіть великі котлети з фаршу фаршу. Поставте їх в форму випікання. Залийте овочі зверху і запікайте в духовці 45 хвилин при 190 градусах. Перед подачею посипаємо блюдо свіжою зеленню.

Про нас Що приготувати для дітей на вечерюй Ви можете з'їсти додаткову частину цієї дивної запіканки. Ви не можете турбуватися про калорій, тому що в цій страві є кілька з них. Ідеальна вечеря для тонкої господині!