Загадка жінки, яка зробила все для чоловіка, і він обдурив і покинув

Випадки зазвичай відчувають себе по-різному пост-диворцей Особливо якщо це було викликано ким-небудь обманом. У той час як чоловік успішно заснував нове життя, дружину дрочить себе здогадками, що вона виправдала.

Цього разу редакційна колегія підготувала для Вас історію від життя жінки. У складній ситуації вона намагається зрозуміти її минулим. Але на що ще не можна виправити? Ми сподіваємося, що ви можете давати хороші поради героїні сучасного оповідання.

Я перший і єдиний шлюб тривав лише за 20 років. Протягом цього часу я переконався, що у мене була прекрасна родина. Я зробив все для мого чоловіка, буквально зникнув в нього і дітей.

Я не збираюся лежати, я завжди думав, що я був хорошою дружиною. Я відчував себе гармонійно в ролі господині вогнища. Будинок був теплом і затишним, запахом свіжого приготування страв. Мій чоловік і я мав душу до душі. Він був дуже щасливий з мене.

Але в якийсь момент все почало розпадати. Діти залишили батьківське гніздо досить рано, стали незалежними. Мій чоловік почав лікувати мене дуже холодно. Я часто відчував, як ми були дивними, просто живемо під одним дахом. Спочатку я думав, що це було нормально, вона пройде з часом. Щось таке сімейна криза, яка переживає рано чи пізно.

Але я був неправильним. Одного разу мій чоловік прийшов з роботи повністю похмурим. Ми повинні говорити серйозно. Це не сталося раніше, тому я був дуже страшним. «Я хочу розлучитися, пробачити мене. й

В один момент, мій весь привид ідеальний світ згортається. Я не знаю, що робити. Я бажав кричати і крити одночасно. Але якось я відчував себе. Деякі неперевершені відчуття самотності пригнічують мене і вичавили груди. Чому це відбувається мені?

Вимкнено мій чоловік обдурив на мене. Це відбувається протягом тривалого часу і вправо під ніс. Її ім'я Марія і вона працювала в одній компанії, як її чоловік. Я знаю її особисто! Ми поговорили на одну з корпоративних вечірок, де я запросив. Вона виглядає молодше, ніж її вік і ніколи не була одружена.

Я пам'ятаю мене, що її кар'єра була найважливішою для неї. Ісус! Як приїхати коханого чоловіка? Чи може вона дати йому той же любов і турбота, як я робити? Чи буде він робити сніданок, обід і вечерю щодня, робити його пральню?

Коли я дізнався, я почав аналізувати мій минулий. Намагатися з'ясувати, де я зробив помилку, я зробив неправильно. По-перше, я хочу зробити речі правильно. Я вірю, що мій чоловік прийде до своїх почуттів і повернеться до мене.

Поки що я залишилася самостійно без підтримки. Навіть мій 20-річний син каже мені, щоб зупинити страждання. Нехай батько влаштував своє особисте життя. І я раджу зробити те ж саме. Що мені не потрібно?

Якщо дружини не працюють над відносинами, розпоряджатися в сім'ї неминуче. Все починається з банального непорозуміння, відсутність контакту між чоловіком і дружиною. Чим пізніше ви усвідомлюєте проблему, тим важче її вирішувати.

Хтось допомагає щирій розмові. Хтось використовує послуги сімейного психолога. Коли мова йде про шахрайство, це набагато серйозніше. Чи хоче чоловік повернутися до дружини, і вона зможе прощати його? Час поставить все на своєму місці.

Що б ви порадили героїні сучасного оповідання? Обов'язково поділіться думками в коментарях. Чекаємо Вас!