29
Що робити марципан на Різдво і Новий рік в домашніх умовах
«Ви так пікієте. Я шкода, ми не маємо марципанів! Я не хочу їсти. Тоді, в дитинстві марципани дійсно не існує, і тепер вони знаходяться в магазинах ставок. Але найголовніше я знаю, як зробити марципан в домашніх умовах.
Виявляється, що ця делікація має давню історію. Зробляючи марципан не складно, і зараз я розповість вам, як. Я впевнений, що після цього рецепта ви хочете зробити марципани для ваших дітей.
Марципанова маса Ви можете не тільки їсти як десерт, але і додати його при випіканні печива, бункерів, пирогів і знаменитих різдвяних шпаклів. Якщо використовувати марципани для бункерів, краще варити їх в день до випічки.
Марципан в домашніх умовах Сьогодні редакція "Сайт" інструкція із застосування марципан в будинку. А рай ласощі, які обов'язково порадують ваш смак бутонів!
інгредієнти
Приготування марципану в домашніх умовах
Щоб дізнатися більше про рецепт, див. відео з чудового кухар-канал красива господиня Ольга Шобутинська. Я люблю свої рецепти випічки, вони завжди приходять вперше!
https://www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Цей марципан можна додати в різдвяну ложку, яку можна приготувати за цим рецептом. Випічка Stollen може бути тільки в гарному настрої, так що це буде навіть тастер, і ваших близьких, намагаючись це відмінне делікатесство, безумовно, буде відчувати, що це зроблено з душею і любов'ю.
Тепер ви знаєте, як варити. марципан в домашніх умовахй До речі, можна приготувати марципанову масу з арахісу. Якщо ви виявите мигдальний аромат, результат буде нездатний від оригінального.
Спробуйте приготувати, будинок точно оцінить ваші зусилля!
Виявляється, що ця делікація має давню історію. Зробляючи марципан не складно, і зараз я розповість вам, як. Я впевнений, що після цього рецепта ви хочете зробити марципани для ваших дітей.
Марципанова маса Ви можете не тільки їсти як десерт, але і додати його при випіканні печива, бункерів, пирогів і знаменитих різдвяних шпаклів. Якщо використовувати марципани для бункерів, краще варити їх в день до випічки.
Марципан в домашніх умовах Сьогодні редакція "Сайт" інструкція із застосування марципан в будинку. А рай ласощі, які обов'язково порадують ваш смак бутонів!
інгредієнти
- 150 г мигдалю
- 60 мл води
- 150г цукру
- ароматизатор
Приготування марципану в домашніх умовах
- Покласти мигдаль в мисці і залити окропом. Залиште на 5 хвилин, злити воду і знову залити окропом. Трохи тиску на горіхи, очистіть їх. Сушити їх рушником.
- Поставте горіхи в сковороду або духовку і злегка висушіть. Коли горіхи прохолодні, поставте їх в морозильну камеру протягом 20 хвилин.
- Ударуйте горіхи в блендері до легкої піщаної крихти. Необхідно бути однорідною масою, яка може бути зібрана в люмп.
- Щоб приготувати сироп в відрі з товстим дном, поєднайте цукор і воду. Стирати до розчинення цукру, після кипіння не потрібно заважати. Варимо на середньому вогні до готовності. Щільність сиропу повинна бути такою, що якщо ви берете краплі сиропу в руках, можна розкачати м'який кульку з нього. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Температура готового сиропу становить близько 118 градусів.
25606825 - Залийте готовий сироп в блендер до мигдалю. Перегляньте все для однорідності в імпульсному режимі. Шифт на тарілку, додати мигдальний аромат і добре перемішати з силіконовою лопаткою.
- Це, марципан готовий. Бон привіт! Марципан в домашніх умовах може зберігатися близько місяця в холодильнику або близько 3 місяців в морозильній камері. Але це, як правило, не зупиняється, що довгий будинок, тому що це смачно.
77645
Щоб дізнатися більше про рецепт, див. відео з чудового кухар-канал красива господиня Ольга Шобутинська. Я люблю свої рецепти випічки, вони завжди приходять вперше!
https://www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Цей марципан можна додати в різдвяну ложку, яку можна приготувати за цим рецептом. Випічка Stollen може бути тільки в гарному настрої, так що це буде навіть тастер, і ваших близьких, намагаючись це відмінне делікатесство, безумовно, буде відчувати, що це зроблено з душею і любов'ю.
Тепер ви знаєте, як варити. марципан в домашніх умовахй До речі, можна приготувати марципанову масу з арахісу. Якщо ви виявите мигдальний аромат, результат буде нездатний від оригінального.
Спробуйте приготувати, будинок точно оцінить ваші зусилля!
Що з знаків зодіаку перенесе його хрестом в рік Була, підрахувавши кожну копійку
Чи можу я зробити карцей або лука під час зустрічі з Королевою?