Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Чи можна маррі, якщо ви не знаєте батьків наречених?

Що ви думаєте, Що не робити до родичівЯк не зіпсувати відносини між собою? Очевидно, що благополуччя сім'ї може піддаватися постійним крилом і гіпокризії. І іноді поведінка людей не виправдана на всіх.

Щось схоже на героїні нашої історії сьогодні. Погана дівчина намагається зробити контакт з батьками чоловіка. Але це можливо, коли повторні скарги та репрокси літають у відповідь? Давайте подивимося, що проблема.

Я зустрілася з любов'ю, коли я був ще студентом. Саша вразила в моє життя і перетворила голову так багато, що я не міг подумати нікого, нікому не міг. Він дійсно хотів сім'ї і шість місяців пізніше він запропонував мені. Я не хочу мати велике весілля. Так ми вирішили просто зареєструватися і поїхати на невелику подорож разом.

Ми не встигли познайомитися з нашими батьками. Тепер я зрозумів, що це не потрібно. Моя мама-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-р У Саші вона не хочу душу, тому для неї я став той, хто нібито опинився сина. Він отримав на точку, де вона просто подзвонила мені щодня і зробила незрівняні претензії. І коли Саша була на роботі, вона могла раптово прийти і просто гойдувати її ліцензію.

Я повірила все це і ніколи не скаржався на чоловіка. Що я пропоную йому? Я не хочу, щоб зруйнувати стосунки з ним через його матері. Тим не менш, ми проживали разом, чим більше змінилася поведінка матері. І, звичайно, не за краще.

У певній точці Валентина Петровна почала перетворювати Сашу проти батьків. Просто думають... Уже недавно ми поїхали відвідати їх і знаходились приємно. Насправді, мій чоловік любив його! Він завжди допомогло мами з господинею, і він використовував, щоб піти риболовля з дадом.

Саша відмовилася від неї. Коли я спробував дізнатися, що сталося, він не відмовився або залишився безглуздим. Але я можу побачити, як змінилися речі, і це кровоточив моє серце. Дуже важко зібрати всю сім'ю на свята. Тиша на столі переривається з часу, коли мій рідний провокативний виписок проти мене. Вона не піклується, що вона в будинку!

Вся ситуація серйозно впливає на нашу сім'ю. Невідповідності та постійне перезавантаження. На деякий момент мій чоловік і я припинив розмову. Я знав, якщо ми не говорили про серце, розлучення було неминучим. Я просто хотів знати, що проблема була і де з'явилися коріння.

Це було набагато простіше, ніж я думав. Одного разу, після чергової сім'ї, з моїм матір'ю, я запакував і зліва, залишаючи всі мої родичі в домашніх умовах. Валентина Петровна не зупинилася і заливала бруд на мене в присутності батьків. Мама не може стояти і зробив коментар. Моя мама-в-одному була дуже відхилена, і це, коли вона почала перевернути Сашу проти сім'ї.

І він вчинив, як маленька дитина. Слово матері завжди був законом для Саші. Я підозрю, що Валентина Петровна також додала пару торкнених слів від себе, змішуючи всю ситуацію. Я ніколи не розумію цю поведінку і ставлення до мене.

Я не знаю, що робити. Я люблю чоловіка і батьків дуже багато. Але буде я зможу його в будь-який час? Я дивую, що станеться, коли у нас є діти. Милосердя не дає життя, але як вона лікує своїх онуків від нелюблених доньок? Що робити?

Ця історія є найбільш вражаючим прикладом цього. Що не робити до родичівй Повідомляється необґрунтованою особистою ворожістю, мати-неправом головного персонажа в невеликих кроках свідомо знищує сім'ю сина. На жаль, така проблема не є невідомою. Після того, як не завжди мати готовий, щоб дати їй дитину йти безкоштовно і прийняти те, що він виріс і став дорослим.

Я дивлюся, якщо ви коли-небудь відчували цю поведінку в сім'ї? Поділіться своїм досвідом у коментарях. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.