Закуска, що циганка відповідально готує до неприємного бенкету

Цей сир і часник закуски з першого столу! Завдяки Gypsy Galina для рецепта. Я завжди захоплюю господиню, які здатні прикрасити і Послугий

Закуска готується дуже швидко і з доступних інгредієнтів. Це повний, смачний і ароматний!

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися інструкціями для приготування ситного і красивого сиру Новорічний стілй Задоволення очей і задоволення від смакових бутонів!

Закуска, що циганка відповідально готує до неприємного бенкету

Нек з сиром та часником Інгредієнти
  • 100г твердий сир
  • 100г морква
  • 2 ст. майонезу
  • 1-2 зубчики часнику
  • сіль, перець за смаком
  • 5г кріп
  • лист
  • 15 тарлетів
  • 15 маслин або маслини

Підготовка
  1. Натирайте моркву, часник і сир на дрібній тертці. Поставте в глибоку миску, додайте майонез. Посипати і поперчити за смаком, а потім добре перемішати. Закуска, що циганка відповідально готує до неприємного бенкету р.

2. З чайною ложкою формуємо кульку з салатної маси. Поставте тарлети на стіл. З цієї кількості інгредієнтів настає 15 тарлет. Закуска, що циганка відповідально готує до неприємного бенкету

3. На дно тралета можна викласти невеликий шматок салатного листя, а потім салатний кульок. На боці прикрасить тралет невеликим гілочкам кропу. Закуска, що циганка відповідально готує до неприємного бенкету

4. З мечем або дерев'яною палицею прикрасить закуска оливковою або оливковою. Закуска, що циганка відповідально готує до неприємного бенкету р.

5. Це, Закуска готовий. Бодибилдерши! Закуска, що циганка відповідально готує до неприємного бенкету

Щоб краще зрозуміти рецепт ЗакускаДивіться відео з кулінарного каналу гіпси Галина «Галіна Кухня». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

https://www.youtube.com/watch? v=g5Or8mB1_iw

Також я пропоную вам ознайомитися з 5 смачними рецептами, які допоможуть вам приготуватися на новорічний бенкет і не подарує вашій кишені. Я був особливо здивований рішенням з квіткою!

До салату можна додати варене яйце і горіхи. На вершині замість оливок можна прикрасити невеликим шматочком болгарського перцю. І мій друг кладе салат з варених буряків, часнику, горіхів, приправлених саморобним майонезом в тарлетах таким же чином.

Добре, я люблю салат зі свіжою морквою, тільки заливають сметаною, тому що каротину поглинають жирною сметаною.

Як ви хочете, щоб закусити часникЧи приготуйте його на Новий рік?