Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Що підготуватиме до Нового року Ольга Матвій замість «Суби» та холоду

О, зимові свята! Багато хто вже думають про те, які страви варять, що потрібно купити для цього і як краще подавати столик. Ну, найсвіжіші господині зазначають нове меню з Ольги Матвії. Я особливо люблю новорічну ніч. закуски на 2021й Яскравий, смачний з незвичайною презентацією: що тільки оселедець під шубою варто!

Сьогодні видання. "Сайт" 3 чудових закусок, які здивують ваш будинокНовий рік! Наприкінці статті ви знайдете приємний сюрприз - відео з докладними рецептами для всіх 3 закусок.

Новорічні закуски на 2021

Оселедець під шубою в новому вигляді Зверніть увагу, що така закуска може бути приготована заздалегідь. І не хвилюйтеся, салатні печиво не заморожують!

інгредієнти
  • 5 буряків
  • 1 шемале
  • 2 ст. майонезу
  • 20 мішкових печива.
  • 3-4 стебла зеленої цибулі
  • 1 морква
  • 3 варене картопля
  • сіль, перець за смаком

Підготовка
  1. На невеликій тертці тушкована морква, буряк і картопля. Продам його і за смаком. Додайте майонез і перемішайте його.
  2. Вирізати невеликими шматочками ялинки філе. Зріжте зелені цибулі дрібно.
  3. На комфортабельній тарілці викласти печиво і сформувати салат, краще взяти круглу ріжучу для печива. Діаметр різання повинен бути або розмір cookie або трохи меншим. Заповніть форму з салатом. Зростання закусок, як ви хочете.
  4. На салаті викласти шматочок оселедця, далі трохи зеленої цибулі і краплі майонезу.
  5. Це все, ефектна варіація на коханому Новорічний салат готовий.

«Мандарі.» Таке закуска привітне як дорослим, так і дітям!

інгредієнти
  • 2 морква
  • 3 яйця
  • 90г плавлений сир
  • 100г твердий сир
  • 1 ст. майонезу
  • 1 філія петрушки
  • часник

Підготовка
  1. Натирайте варену моркву в дрібній тертці.
  2. В іншій ємності натрієва на дрібній тертці яєць, твердих і плавлених сирів, часнику. Додати майонез. Стирайте все разом.
  3. Візьміть столову ложку салату і розкачати її в кульку. До цього до всіх салатів. Поставте заготовки в форму випічки і вставте в морозильну камеру на 10 хвилин.
  4. Трохи солі на моркві, розмішати.
  5. Розділіть моркву кількістю заготовок. Охолоджені заготовки акуратно загортають в шар моркви.
  6. Декорувати "мандарини" з гілочками петрушки.

І познайомитись з усіма 3 закусками докладно, дивитися відео з кухар-канал Ольга Матвій. Красивий Olenka, ви справжній диво, що незалежно від того, що я варю за рецептами - все йде з чубчиком!

https://www.youtube.com/watch? v=QsUrdzs5fLE

Пропоную ознайомитися з інструкцією приготування м'яса французьким в ананасах за рецептом Ольги Матвей. Мені сподобалося, що не зіпсував майонез. Цей вид м'яса оптимальний!

Як ви Новорічні закуски 2021, ви гона варити? Особисто я раджу з новою порцією оселедця під шубою і незвичайним чорносливом називається Медіа.

Використовуйте ці оригінальні рецепти і дайте свій новорічний стіл запам'ятовується всім гостям!