47
Торт, за яким гості підкреслюють як ніби в мазолеї
Щоб приготувати десертне плавлення в роті з какао, молока і чорносливу, піч не потрібна. Досить змішати інгредієнти, додати желатин, залити все в форму і відправити його в холодильник.
Торт не містить борошна, тому не зашкодить фігурі. Ніжне поєднання ніжного шоколадного желе з чорносливом буде радувати навіть найвибагливіших гурманів.
Кокоа десерт Склад
Підготовка
Дуже гарне лікування. Я зроблю торт знову, але я, ймовірно, додайте більше чорносливу. Я люблю кислість, що додає до смаку.
Торт не містить борошна, тому не зашкодить фігурі. Ніжне поєднання ніжного шоколадного желе з чорносливом буде радувати навіть найвибагливіших гурманів.
Кокоа десерт Склад
- 750 мл молока
- 100г чорний шоколад
- 100г вершкове масло
- 3 яйця
- 200 г чорносливу
- КСНУМКСг желатин
- 150г цукру
- 3 ст.л. крохмаль
- 14 печива.
- 1 сумка (8г) ванільного цукру
- кокос
- випічка
Підготовка
- Залийте чорнослив з окропом на 10 хвилин, щоб зробити його більш м'яким.
- Подрібнити м'які чорносливи з блендером в паста стан.
Р - Пробити яйця в сковороді, додати звичайний і ванільний цукор. Перемішайте все ретельно міксером. Додайте какао, крохмаль і перемішайте знову.
- Залийте молоко. Дивитися так, щоб не залишилося грудок, і залити решту молока.
530482р. - Поставте горщик на вогонь. При нагріванні суміші додайте подрібнений шоколад до нього. Стирайте до загущеного, постійно помішуючи.
- В той же час заливаємо желатин водою і залишаємо його набухання.
- Зняти сковороду з вогню, додати масло, чорнослив і желатин на гарячу масу.
р. - Проведіть все для однорідності.
- Змастити форму рослинною олією і накрити випічкою паперу.
- Залийте вершки в форму. Злегка зачепити її, щоб вирівняти крем і позбутися від повітряних бульбашок.
- Покладіть печиво зверху кремом. Моя форма - 28 см в діаметрі, тому вона зайняла цілу упаковку. Для форми діаметром 24 см буде досить 8-10 штук.
- Покрийте форму з десертною харчовою плівкою і відправте на 2-3 години в холодильник.
- Після цього часу відкрийте форму і викладіть торт на плоску поверхню з печивом вниз.
- Візьміть папір від нього і виріжте його на порційні шматки.
- Подаємо для чаю. Бон привіт!
Дуже гарне лікування. Я зроблю торт знову, але я, ймовірно, додайте більше чорносливу. Я люблю кислість, що додає до смаку.
Які люди з радянським мисленням витрачають своє життя на
Нек з оселедця в Таллінні за ексклюзивним рецептом Юлії Висоцької