35
Вафельні соломи, біля яких гості постійно перебувають на миті
Ви не знаєте, що варити. консервиЩоб зробити це смачним і незвичайним? Редакція "Сайт" Рекомендовано будь-ласка «Квіткові хвости». Так, так, "Фіш хвости", ви почули прямо, ось як люди називають цей незграбний снек.
Якщо вам подобається консервовані сардини, обов'язково варіть їх. соломи І соковита начинка. Ця закуска летить на стіл першим, перевірте! Що стосується вафельних соломок або конусів, то можна придбати їх в будь-який супермаркет.
р.
Що приготувати з консервованих рибних інгредієнтів
Підготовка
І читати далі про цей рецепт, дивитися відео з красивого кухар-канал "Кухня." Дякую за чудові рецепти!
https://www.youtube.com/watch? v=48h1PRWaoww
Редакційна колегія також пропонує знайомство з рецептом для рибного супу з саури. У народі цей суп називають «Дачним». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
«Не знаю, що робити з консервованої риби. Я впевнений, що мій чоловік і діти будуть любити його! Я сказав мені після того, як спробувати цей смачний закуски. Ірина просто під час першої хвилі карантину купила коробку сардини в олії. Цей рецепт був дуже корисний для неї.
"Фіш хвости" До столу можна подавати як гарячі, так і холодні. А замість сардини в олії можна використовувати консервовану тунець, саурі або код.
Якщо вам подобається консервовані сардини, обов'язково варіть їх. соломи І соковита начинка. Ця закуска летить на стіл першим, перевірте! Що стосується вафельних соломок або конусів, то можна придбати їх в будь-який супермаркет.
р.
Що приготувати з консервованих рибних інгредієнтів
- 1 може сардини на вершковому маслі
- 100г варений рис
- 3 яйця
- 1 цибулина
- 3 ст.л. молока
- 2 ст.л. борошна
- 14 вафельних конусів
- сіль, перець за смаком
Підготовка
- Рис необхідно відварити в солоній воді. Очистити цибулю і подрібнити їх дрібно ножем.
- Щоб приготувати начинку, потрібно подрібнити консервовану рибу з виделкою, рідину з консервованої їжі не можна злити. Додайте рис і нарізану цибулю до риби. Добре посипати, злегка посипати за смаком.
- За допомогою виделки заповнюємо вафельні муфти щільно до вершини за допомогою начинки.
- Щоб приготувати яєчну глину, збийте виделкою, не забудьте посолити і перцю за смаком. Додайте борошно і молоко, перемішайте знову. Клар повинен бути в консистенції як рідкого сметани.
- Добре прогріваємо каструлю рослинною олією, а потім викладаємо на сковороді вафлі конуси з начинкою, рясно поливаємо глиною. Поставте конус з двох сторін до готовності. Час займає близько 7-10 хвилин.
- Це, рибальські закуски готовий. Бодибилдерши!
І читати далі про цей рецепт, дивитися відео з красивого кухар-канал "Кухня." Дякую за чудові рецепти!
https://www.youtube.com/watch? v=48h1PRWaoww
Редакційна колегія також пропонує знайомство з рецептом для рибного супу з саури. У народі цей суп називають «Дачним». Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
«Не знаю, що робити з консервованої риби. Я впевнений, що мій чоловік і діти будуть любити його! Я сказав мені після того, як спробувати цей смачний закуски. Ірина просто під час першої хвилі карантину купила коробку сардини в олії. Цей рецепт був дуже корисний для неї.
"Фіш хвости" До столу можна подавати як гарячі, так і холодні. А замість сардини в олії можна використовувати консервовану тунець, саурі або код.
Що з знаків зодіаку миттєво реагує на бреху
Цитрусові поливи, після чого спатифіллум, begonia, geranium і орхідея отримати високий