29
Карамельний пряник в цукровій глазурі до мрії про дитинства
Я був в домашніх умовах вчора вранці думаю, що я можу зробити хороший. Діти вимагали печиво або торт, а в холодильнику тільки 1 яйце, на вулиці душ. Доброго дня мій друг сказав мені як. пряники в цукровій глазурі. Рецепт перевірений, пряник виходить точно так, як 30 років тому.
Тісто змішують на карамельному сиропі, і ці трансформації цукру в товсту карамель, а потім в ароматну вершкову масу темного бурштинового кольору незвичайно магнітні, захоплюючі ... В той час як я був варенням, я отримав деякі хороші спогади!
Сьогодні видання. "Сайт" інструкція із застосування карамельне виробництвой Якщо ви пишете його, то виходить Новий рік!
Як приготувати компоненти пряників для тесту
Глазові інгредієнти
Підготовка
Щоб дізнатися більше про цей рецепт, див. відео з кухар-канал Красива Юлія Юлія Мала. На своєму каналі є багато корисних рецептів, і ви завжди можете дізнатися про цікаві кондитерські новинки!
https://www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Редакційна колегія Я також раджу ознайомитися з рецептом для саморобних пряників на кефірі. Дуже мало часу на них, але для сім'ї день пряників став справжнім святом!
Тепер ви знаєте, як зробити пряники з мед і карамельй «Такі пряники можуть викликати дитячі мрії: теплі, затишні і солодкі!»
З цієї кількості продукції настає приблизно 36 пряників 5 сантиметрів в діаметрі. Крім спецій, зазначених в рецептурі, можна скористатися іншими вибором - анісом, бадяном, кардамономом, гвоздиками, різними видами перцю. Обов'язково спробуйте приготувати такі пряники, ваш будинок обов'язково оцінить цю пасту!
Тісто змішують на карамельному сиропі, і ці трансформації цукру в товсту карамель, а потім в ароматну вершкову масу темного бурштинового кольору незвичайно магнітні, захоплюючі ... В той час як я був варенням, я отримав деякі хороші спогади!
Сьогодні видання. "Сайт" інструкція із застосування карамельне виробництвой Якщо ви пишете його, то виходить Новий рік!
Як приготувати компоненти пряників для тесту
- 150г цукру
- 250 мл молока
- 40г мед
- 1 ч.л. кориці
- 50г рослинної олії
- 1 яйце
- 480г борошна
- 1 ч.л. розпушувача
- 0,5 ч.л. соди
- щіпка
- 0,5 ч.л.
- щіпка
Глазові інгредієнти
- 130г цукру
- 60г води
Підготовка
- Краще зробити карамель першим. Покласти цукор в горщик з товстим дном, покласти каструлю на середню вогонь. Після того, як цукор починає розтопити, можна акуратно перемішати цукор з силіконовою лопаткою. Карамель повинен придбати насичений бурштиновий колір.
- Покласти молоко в карамель, добре перемішати. Періодично помішуючи, доведіть масу до однорідності. Коли всі карамелі розчиняють, видаліть горщик з вогню. Додайте мед, рослинне масло і спеції з сіллю. Проведіть все для однорідності. 3311825
- У окремому контейнері збити яйце, а потім за допомогою сито додати в яєчну карамельну масу. Поміряйте його на однорідність.
- Змішайте борошно з содовою і розпушувачем, а потім деталі додають сухі інгредієнти до рідкої маси. Змішайте тісто силіконовою лопаткою. Тест консистенції повинен бути м'яким і липким.
- На пилоподібному борошняному столі розкачати тісто валиком, посипати борошном. Товщина тесту повинна бути близько 1 сантиметра, можливо трохи менше. За допомогою готового різання або скла виріжте пряники з тесту. Діаметр кола повинен бути близько 5 сантиметрів. До того ж з другою половиною тесту. р.
- Покладіть імбир на сковороду, накриту пергаментним папером. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 10-15 хвилин до готовності.
- Для приготування сиропу в сотеїніці довести до кипіння цукру водою на середньому вогні. Періодично помішуючи, варіть сироп до температури 110 градусів. Якщо у вас немає термометра, можна зробити регулярну глазур цукрового піску і яєчного білого кольору. 542130 км
- Вирізати пряники добре з сиропом. Нехай сироп пряники замерзаємо, а потім подаємо пряники.
- Це, пряники Готовий. Бон привіт!
Щоб дізнатися більше про цей рецепт, див. відео з кухар-канал Красива Юлія Юлія Мала. На своєму каналі є багато корисних рецептів, і ви завжди можете дізнатися про цікаві кондитерські новинки!
https://www.youtube.com/watch? JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Редакційна колегія Я також раджу ознайомитися з рецептом для саморобних пряників на кефірі. Дуже мало часу на них, але для сім'ї день пряників став справжнім святом!
Тепер ви знаєте, як зробити пряники з мед і карамельй «Такі пряники можуть викликати дитячі мрії: теплі, затишні і солодкі!»
З цієї кількості продукції настає приблизно 36 пряників 5 сантиметрів в діаметрі. Крім спецій, зазначених в рецептурі, можна скористатися іншими вибором - анісом, бадяном, кардамономом, гвоздиками, різними видами перцю. Обов'язково спробуйте приготувати такі пряники, ваш будинок обов'язково оцінить цю пасту!
Салат для якого я завжди отримую кришталеву салатну чашу з далекої шафи
Багатий і бідний Розуміння: Чому багата покупка новорічних подарунків заздалегідь