Чому кажуть, що дочка-в-одному, як розраховувати гроші інших людей

Мій бабуся завжди готовий заздалегідь для мого дня народження та інших свят. Вона думала, що бабуся Має бути незабутнім. Так що я часто дав мені ювелірні вироби, розповідаючи мені, що я зносу його, коли я був дорослим.

Не знаю, що відносини між бабусями і бабусями можуть бути різними. Але речі відбуваються в житті. І старший я отримую, частіше я зіткнувся з нестандартними ситуаціями і проблемами людей. Сьогодні історія - це великий доказ того, що.

Мій чоловік і я часто кварель, і в цілому наші відносини не досить стабільні. Я думаю, що це головна причина, чому мій мама-в-право так небайдужий до нашої дочки. Може бути, я запитую занадто багато її, але я можу дати мій бабуся деякі увагу?

Ніна Івановна живе в с. Вона має велику ферму, яка годує її. І бути чесною, вона добре годує. Однак, за всі ці роки (дочка нещодавно виповнила 10 років), мати-в-завдяки ніколи не подарував їй онуку нічого гідного. Іноді вона просто дзвонить на свята і спілкується з дочкою за пару хвилин. І запрошувати свого дідусь до села на літо, ніколи не промовитися!

й Я розумію, що це не повинно бути справи. І здається мені, що дочка якось непристойно спілкується з її бабусям, відчуває, що вона не любила. Ще одна родина сестри мого чоловіка. Це різне. Її діти люблять її бабуся і буквально купатися в подарунок. Звичайно, вони живуть в одному селищі, не потрібно витрачати гроші на відправлення речей! І Ніна Іванівна завжди розповідає про те, що немає грошей, час важко.

Ну, це її вибір. Але чому наша маленька дочка страждає? Вже знаходився перший великий ювілей, 10 років. За перший раз, мою матір'ю, надіслав нам пакет подарунків. Вона відкрила коробку в антисипації, а коли вона побачила те, що всередині вона практично кричав. Багато дивних речей з поганим другим запахом. А вишня на торті невелика банка малинового варення всередині одягу.

194309

Я безмовний. Немає, я не розумію, що дає одяг другий життя, але не можу я принаймні мити речі перед доставкою? І про бідну баночку варення я не кажу нічого на всіх. В результаті з усіх темних дочок підійшов один светр. Я не розумію, що заслуги Ніни Іванівни поважають таким чином, щоб наша родина.

Може бути я хочу занадто багато. Так, я не здогаю, але я завжди готовий слухати всі скарги і спробувати виправити ситуацію. І тут. Ось щось виправити! Мати-в-завдяки є життєздатною особою, яка не піклується про долю свого діда. Вона відчуває себе, як вона спить і дивитися мій чоловік і я отримую розлучення, і вона, нарешті, забуває, що вона має онука на всіх.

Моя людина просто шути в мене, кажучи, що я також відрахував кожну копійку у віці. Але як ви поясните до вашої дочки, чому її бабуся лікує її так?

Очевидно, що причина досудового ставлення бабуся до сім'ї сина лежить в щось більш глибоке. Але в будь-якому випадку, Дитина не повинна страждати від цього.Займає проблеми дорослих на власний рахунок.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. душ-талькй Як мінімум це дозволить їй більше не зробити ніяких здогадок і вирішувати себе, що стане майбутнім спілкуванням з матір'ю чоловіка.

Що б ви порадили головний характер цієї історії? Поділіться своїми думками в коментарях нижче!