464
Просимулятори
Як зафіксувати світло туману на вашому автомобілі.
Ми повинні бути зламані фари.
Видаліть залишки старого скла і, якщо це можливо, старий герметик.
Далі заміряйте діаметр фари і виберіть відповідний діаметр скляної баночки або пляшки. Я майже ідеальний.
Настало типову трилітрову баню. Я не думаю, що є проблема в цій точці - магазин полки повний контейнер.
Всі розміри, форми та кольори!
Тепер беремо скляний різак і окреслюємо лінію біля дна бані.
Звісно, скло не можна розбити уздовж натяжної лінії, особливо якщо намалювати її таким щитом скляним різаком, який я мав.
Так робимо 2 речі одночасно: покласти чайник до кипіння і покласти баночку в холодильник.
(Щоб це круто швидше, заповнюємо водою з свердловини)
Візьміть холодну баню, спекотний чайник і залийте окропом в банку.
Я можу почути скляну тріщину прямо. В результаті згортається дно банку
3615918 Р
Як я сказав, що мій скляний різак був сором'язливим, тому дно не з'явився в прямій лінії.
Але це не проблема - ми знімаємо додаткові виступи за допомогою того ж скляного різака і проходів (незвичайно процес не був знятий).
Далі застосуйте ущільнювача до пазування фольги
Покласти скло в.
р.
Ми також проходимо через зовні за допомогою герметика.
, м. Київ
І вирівнюємо його рівномірно.
Що ми зробили! Залиште його сухим.
При ущільнювальному висиханні встановіть готову лампу на місце. Чи можна ви вгадати, яка сторона скла на?
Вибрати 42 _ 46 _
Ми повинні бути зламані фари.
Видаліть залишки старого скла і, якщо це можливо, старий герметик.
Далі заміряйте діаметр фари і виберіть відповідний діаметр скляної баночки або пляшки. Я майже ідеальний.
Настало типову трилітрову баню. Я не думаю, що є проблема в цій точці - магазин полки повний контейнер.
Всі розміри, форми та кольори!
Тепер беремо скляний різак і окреслюємо лінію біля дна бані.
Звісно, скло не можна розбити уздовж натяжної лінії, особливо якщо намалювати її таким щитом скляним різаком, який я мав.
Так робимо 2 речі одночасно: покласти чайник до кипіння і покласти баночку в холодильник.
(Щоб це круто швидше, заповнюємо водою з свердловини)
Візьміть холодну баню, спекотний чайник і залийте окропом в банку.
Я можу почути скляну тріщину прямо. В результаті згортається дно банку
3615918 Р
Як я сказав, що мій скляний різак був сором'язливим, тому дно не з'явився в прямій лінії.
Але це не проблема - ми знімаємо додаткові виступи за допомогою того ж скляного різака і проходів (незвичайно процес не був знятий).
Далі застосуйте ущільнювача до пазування фольги
Покласти скло в.
р.
Ми також проходимо через зовні за допомогою герметика.
, м. Київ
І вирівнюємо його рівномірно.
Що ми зробили! Залиште його сухим.
При ущільнювальному висиханні встановіть готову лампу на місце. Чи можна ви вгадати, яка сторона скла на?
Вибрати 42 _ 46 _