Діти дорослих, які шукають допомогу і гроші без закінчення

Деякі батьки сниться живим під тим самим дахом з їх потом до старого віку. Інші вважають, що життя з дорослими дітьми в одному будинку не найкраща ідея. Особливо, коли діти мають власні сім'ї. Сьогоднішня історія - яскравий приклад цього.

Деякі люди бояться від пенсії, але мій чоловік і я щасливо прийняв такі зміни в житті. І як ми не будемо радіти тому, що зараз ми можемо остаточно приділити весь час до наших близьких?

За роки важкої роботи, чоловік і мені вдалося зберегти гідну кількість грошей. Коли ми були молодими, ми зберігаємо економію та економимо гроші. Звісно, для того, щоб провести все відразу. Ми знаємо, що якщо ми чекали, ми можемо насолоджуватися результатами нашої роботи трохи пізніше.

Кілька місяців тому наші зусилля остаточно окупаються. Я поїхав на поїздку вперше. Ми відвідали Кот-д'Азур, який приурочився в зарубіжних кулінарних захопленнях і, як правило, мав великий відпочинок. І повернувшись додому, ми не змогли уявити, як ми зустрілися з нами.

р.

Моя дочка і мій син-в-право живе в нашому будинку. Її старшого брата відразу після закінчення переїхала до роботи і жити в Італії. Але життя моєї дочки не був настільки яскравим. Раннє вагітність і шлюб не завадило вам закінчити свої дослідження, і тому немає питання кар'єри за кордоном.

202662

Незважаючи на те, що син-в-право не поганий, він ще не здатний забезпечити дружину і дітям все необхідне, тому ми волонтери допомогли молодим сім'ям і укриттям їх в нашому будинку. Усе було чудово. Моя дочка допомогла мені тримати своє життя, і я шукав після своїх онуків з часу, щоб юнака могла виходити разом і приділити час один одному.

Здавалося б, кожен був океї. Але з часом дочка почала гасити незрівнянно і просто сходження на голову батька. Раритетні запити на позичальникські гроші перетворилися на постійні скарги та репродукції.

Остання бійка мені дуже боляче. Після того, як мій чоловік і я повернувся з відпочинку, моя дочка почала робити скандали щодня. Повідомляємо, що їх кредити не закриваються, і мій батько і я збираюся в санаторії.

Ця поведінка моєї дочки є дуже привабливими. Деякі батьки пенсійного віку відмовляються жити з дітьми і допомогти їм. Ми подарували нам дочку дах над головою і підтримували її таким чином.

З останнього скандалу я вирішив не запозичати гроші дочки. І я зажадав, щоб мати можливість піклуватися про себе у віці.

р.

Ми підняли наші діти і надали їм все необхідне для цього дня. Чи може ми попросити більше від нас?