Історія онука, яка прийшла до моєї бабусі і змивала всі старі радянські страви

Навіть найдосвідченіші господиня можна забувати, що каша варена на плиті. І коли вона нагадує про себе гострий запах горіння, думка з'являється в її голові: «Як мити страви на блиск, не витрачаючи багато часу?» Однак це стосується не тільки горючих горщиків, але і інших кухонних посудів.

Сьогодні видання. "Сайт" поділиться з вами 3 корисними порадами про те, як очистити посуд від забруднень без зайвих зусиль. Ми сподіваємося, що вони візьмуть гідне місце в свинарському банку вашого життя хакі!

По-перше, ми вирішуємо проблему з пальовими харчовими лівоверами. Як правило, домогосподарки замочать такі страви, а тільки потім промивають. Але чому відходи занадто багато часу? Дуже просто тут! Залийте в каструлю гарячої води, а потім додайте 1 ст.л. миючого засобу.

Україна

Помістіть горщик на середній вогонь і варити сумішй Для того, щоб отримати хороший результат, вам потрібно близько 15 хвилин. Потім просто видаліть залишок їжі і знову промийте посуд. Якщо десь не можна впоратися з непристойним брудом, використовуйте звичайний металевий губку.

Як мити посуд без хімічних речовин Я все частіше думаю, як зупинити використання побутових хімічних речовин. За час миття посуду з натуральним милом. Це здорова альтернатива, але не найбільш бюджетна. Про нас лимонна кислота Не вдарив кишеню!

Ці прості вироби роблять велику роботу миття посуду з алюмінію або нержавіючої сталі. Наприклад, з лимонною кислотою. можна видалити з чайникай Потім додайте воду і воду до неї, а потім відваріть її. Далі миємо чайник з звичайною проточною водою. Крім того, харчова соди справляється з цим типом забруднення.

За допомогою лимонної кислоти можна позбутися від жиру. Наприклад, потрібно очистити горщик від старих забруднень. Просто залийте 1 л води в неї, потім додайте 1 ст. лимонної кислоти і 120 мл оцту. Відваріть рідину і потім промийте посуд під проточною водою.

9466734

В цілому лимонна кислота. універсальнийй Застосовується для відбілювання і дезінфекції поверхонь, а також очищення пральної машини або печі. Розкажіть мені, чи можна використовувати його? Якщо так, в яких випадках?

Як очистити каструлю натрію З натрієм допоможе впоратися з звичайною свінгерий Для цього покласти каструлю на плиту і дати її нагріти. Далі акуратно посипаємо дно каструлі з порошком, щоб вона покривала все вугілля. Буде досить 1-2 ст.л. л. кошти. Вимкніть вогонь і дайте горщику на 10 хвилин. Коли він трохи лівий, протерти забруднення важкою вологою губкою.

р.

Гірчичний порошок працює як жироізоляціяй Тому підходить для будь-яких страв або поверхонь. Наприклад, можна використовувати для видалення нальоту. Для цього змішайте 2-3 ст.л. л порошку з окропом, а потім опускаємо в отриману рідину протягом 1 години. Потім промийте посуд під проточною водою.

Після того, як час, ці життєві хакі допомогли мені впоратися з брудними стравами на дачі бабусі. Бабця ніколи не визнала миючі засоби, завжди в старомодному способу: миття, виготовлена своїми руками, соди. Але, на жаль, не впорається з усіма забрудненнями. Це коли лимонна кислота, гірчичний порошок і оцет пішли в використання. Насолоджуйся!

До речі, це не всі можливі засоби очищення, які можна зробити своїми руками. Запрошуємо Вас ознайомитися з іншими варіантами. Наприклад, масло чайного дерева в поєднанні з водою відмінно справляється з цвілі, оливковою олією і оцтом підходять для полірування меблів.

Повідомляємо нас в коментарях, що означає, що ви звикли до очищення страв і прибирання будинку? Давайте поділимося нашими рубатими життя один з одним!