Фрази відомих людей, про які вони самі не мають ідей

Якщо Omar Khayam, Churchill, шекспір і Bismarck змогли подивитися на Facebook, вони будуть дуже дивовані. Після того, як користувачі найбільш популярної соціальної мережі наполегливо приписують до них популярні фрази, які ці великі люди ніколи не фіксуються.

В епоху, коли ми читаємо менше і частіше, публікуються «розумні статуси про життя», фейкові котирування стають реальною епідемією. Приїжджайте до точки, де письменники, політики та навіть президенти повторюють їх без того, щоб дізнатися її.

Для запобігання нашим читачам з покрокової обробки на одній граблі ми пропонуємо підроблений парад найвідоміших фантастичних цитат. Хтось з них, я зізнаюся, все моє життя вважається реальним.

Популярні фрази
  1. "Ельментар, Ватсон!"
    Важко вірити, Найвідоміший персонаж Артура Конана Дойл ніколи не затертий цієї знаменитої фрази. І вона вперше з'явилась в романі Палема Гренвіль Вудхаус «Псміт журналіста» і була виражена в жартах.

Поза «Ложки»
  2. Калм вниз, Маша, Я Дубровський.
    Тим, хто уважно читав роман Олександра Сергійовича Пушкіна «Дубровський» міг бачити, що в ній немає такої фрази. У романі головний характер говорить інші слова. Фрази відомих людей, про які вони самі не мають ідей

GettyImages. Я не те, що ви припустимо, - він продовжував, пом'якши голову, "Я.
    Не Француженець Дезорь, Я Дубровський. Марія Кириловна з'явилася.
    до Не боїться, за Божу раду, не варто боятися мого імені.

3. «Якщо вони не мають хліба, дайте їм їсти тістечка. й
    Історія, яку королеви Марі Антоінетт звернулися з цими словами до голодування людей – фантастика. Фрази відомих людей, про які вони самі не мають ідей

Поза «Ложки»

фраза: сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚с‹с... Книга була опублікована в 1765 році. майбутня королева Франції була лише в 10 років.

4. "І поки він спить!"
    З школи ми знаємо, що великий Galileo Galilei довів обертання Землі навколо Сонця. У 1633 р. судом з питань примусив вченим відродити ідею на час. Але в останні хвилини він змінив свою думку і сказав: «Це крутиться!» Фрази відомих людей, про які вони самі не мають ідей

Поза «Ложки»

Красива легенда, але не знайдено її прямих доказів. Перша письмова згадка про фразу датується 1757 р.

5. «Хто, хто не був радикальним у своїй молоді, не має серця, який не зрілий в консервативну, не має розуму. й
    Вони кажуть, що це слова Церкви, але він ніколи не сказав їм. Фрази відомих людей, про які вони самі не мають ідей

Так, і не міг, бо його дружина Clementine все своє життя була ліберальною.

6. «Добрі художники скопіюють, великі художники краде. й
    Пікассо сказав: «Добрі художники скопіювати, великі художники краде». Так ми завжди вкрали великі ідеї без совості, Steve Jobs говорили про історію Apple в інтерв'ю. Фрази відомих людей, про які вони самі не мають ідей Р

Поза «Ложки»

Тим не менш, блискучий художник ніколи не виповнив такі слова. Поет Томас Еліот. «Молоді поети імітують, зрілі поети крадіжки. й

7. Будьте обережні з вашими побажаннями - вони мають властивість прийти до себе.й
    фраза часто приписується до Булгаков Волод. Але в романі «Майстер і Маргарита» це не так.

Поза «Ложки»
  8. «Ані варити може запускати стан. й
    «Чи більшовики зберігають державну владу?» «Ми не утопяни». Ми знаємо, що будь-який працівник або варвар не може негайно прийняти над урядом. Як бачите, оригінальне слово має різне значення.

Поза «Ложки»

Цікавий факт: є сайт, де хтось може створити картину з «зручним словом», який ніколи не існував. Чи є у вас улюблені підроблені котирування?