45
Рецепт десерту з Батьківщини Моцарта, який слід їсти тільки в гарячій формі
Як перетворити збиті білки з цукром в десерт дивовижного смаку відомий в Австрії. Ще до карантину вдалося відвідати батьківщину Моцарта, Зальцбург. І я полюблю не тільки красою природи цього чудового міста, а й десертами.
Довгий час, щоб приготувати найсвіжіші австрійські десерти. свінгериДо тих пір я отримав цей рецепт. Резюме «Не так страшно, як вона фарбована» повністю описує приготування цього десерту.
З його зовнішнім виглядом десерт символізує 3 пагорби, які оточують Зальцбург, а цукровий пудрий – це снігокопчені вершини. Сальзбург Нокерн традиційно подається з журавлинним сиропом або вершками. Ну, я дуже сподобалося цей десерт з малиною матір'ю, натерти з цукром.
Білки з цукром Сьогодні редакція "Сайт" Інструкція по виготовленню незвичайного десерту збитий Сальзбург Нокерн. Смаки солодкі, ніж хмари!
Десертні інгредієнти
Склад для сиропу
Підготовка
І познайомитися з цим рецептом докладніше, дивитися відео з чудовою кухар-канал "Татусний бізнес". Відео рецепти з цього каналу допоможуть вам втілити красу дивовижного мистецтва приготування їжі, і легко зробити вас справжнім майстрам на кухні.
https://www.youtube.com/watch?v=ndgS8XITgdU
Також я пропоную познайомитися з рецептом легендарного суфле "Бірське молоко". Його вишуканість полягає в пружній консистенції, отриманій за допомогою агар-агару!
Як сказав мій навігатор, «Увігнуті білки з цукром за цим рецептом щось!» Нокерн сподобається всім любителям суфле.
Як тільки ви спробуєте цю делікатність, ви зрозуміли, чому вона вважається верхнім Австрійська кухняй Вишуканий десерт. Я дуже рекомендую, щоб зробити це!
Довгий час, щоб приготувати найсвіжіші австрійські десерти. свінгериДо тих пір я отримав цей рецепт. Резюме «Не так страшно, як вона фарбована» повністю описує приготування цього десерту.
З його зовнішнім виглядом десерт символізує 3 пагорби, які оточують Зальцбург, а цукровий пудрий – це снігокопчені вершини. Сальзбург Нокерн традиційно подається з журавлинним сиропом або вершками. Ну, я дуже сподобалося цей десерт з малиною матір'ю, натерти з цукром.
Білки з цукром Сьогодні редакція "Сайт" Інструкція по виготовленню незвичайного десерту збитий Сальзбург Нокерн. Смаки солодкі, ніж хмари!
Десертні інгредієнти
- 100г цукру
- 5 яєць
- 50г малина
- 2 ст.л. борошна
- 1 ст.л. крохмаль
- 0,5 ч.л. ванільний ароматизатор
- лимонна шкірка
- 0,5 ч.л. розпушувача
- щіпка
- порошок
Склад для сиропу
- 50г малина
- 40мл крем
- 10г цукру
Підготовка
- Відокремити жовтки з білків. Вам потрібні 5 білків і 3 жовтки. Збийте білки з щіпкою солі до стійких піків, потім додайте цукор, продовжуючи збивати.
- У окремій мисці до жовтків додайте лимонну шкірку і ароматизацію ванілі. Добре перемішати, а потім залити жовтки до білкової маси. Додайте борошно, крохмаль і розпушувач. Процідіть все ретельно з силіконовою лопаткою.
- Змастити форму для випічки невеликим шматочком вершкового масла, а потім викласти половину маси. Розподілені ягоди малини рівномірно зверху, а потім утворюють три вершини з другої половини маси (згадайте, що це гори навколо Зальцбурга і є тільки три).
- Випіканий десерт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 20 хвилин. Зверніть увагу, що піки повинні виростити коричневими, але не коричневими. Якщо вони занадто швидко рум'яні (по закінченню часу), знижують температуру духовки. І я бажаю вас, не відкрийте духовку до того, як процес надходить, інакше це все пішло, вершини знизяться від температурного падіння.
- Поки десерт запечений, можна приготувати соус малини. Для цього в окремому контейнері розірвати малину в гілочку. Збити крем з цукром і перемішати його з малиною.
- Залити цукровою пудрою на готовому десерті. Рука до столу з малинай Бон привіт!
І познайомитися з цим рецептом докладніше, дивитися відео з чудовою кухар-канал "Татусний бізнес". Відео рецепти з цього каналу допоможуть вам втілити красу дивовижного мистецтва приготування їжі, і легко зробити вас справжнім майстрам на кухні.
https://www.youtube.com/watch?v=ndgS8XITgdU
Також я пропоную познайомитися з рецептом легендарного суфле "Бірське молоко". Його вишуканість полягає в пружній консистенції, отриманій за допомогою агар-агару!
Як сказав мій навігатор, «Увігнуті білки з цукром за цим рецептом щось!» Нокерн сподобається всім любителям суфле.
Як тільки ви спробуєте цю делікатність, ви зрозуміли, чому вона вважається верхнім Австрійська кухняй Вишуканий десерт. Я дуже рекомендую, щоб зробити це!
Причини, чому сучасні жінки перестануть служити доброю сім'єю
Бальзам на душу доньки-завдання, який провів гранату проти неї