Чому жінка зраджує чоловіка?

Що відбувається в житті, любов і зрада Вони йдуть в руки. Для деяких, це може бути реальна трагедія, і хтось, навпаки, лікує цей стан справ досить спокійно.

Читач написав нам, хто, з очевидних причин, вирішив не розголошувати свою назву. Її ситуація, на нашу думку, досить сумна, але ми не звикли до суддівства. Можливо, ви можете надати їй кілька корисних порад, і її життя змінить для кращого.

Любов і зрада Привіт, "Сайт"й Неважливо, що моє ім'я, я 38 років. Я шукаю великий, заробляю хорошу гроші і, як зануритися в хорошому стані. Одружена. Є три дітей і коханого чоловіка. Він не скаржаться на зарплату, він навіть робить більше грошей, ніж мене.

Я зустрівся з ним в коледжі, але вже давно не міг мати романтичних відносин. Ми були друзями. Ми пішли на кіно, театр. Зараз юнаки швидко беруть участь, і до цього не змогли це зробити. І не було ніде йти, прогулянку по красивому алеї або парку вже є гарним.

Тоді все почали хребта ... Шлюб, нормальна робота, дитина. Тоді вони змінили вакансії більш престижним, бізнесом, дітьми. Все здається ідеально. Насправді це близько. Я люблю чоловіка і він любить мене. Але іскра йшла. Ми не будемо говорити про те, як нормальні люди. Просто говоріть про дітей і роботи.

Виявляється, що ми вже не два люди закоханих, але деякі бізнес-партнери. Я знаю все про мій чоловік і мій чоловік знає все про мене. Ну, не зовсім. Або не все, тому що я зраджу на нього.

Починався довгий час, і вперше здавалося мені, як і деякі жахливі, найстрашніший акт мого життя. Я був час, коли мій чоловік і я боївся, і проблеми повністю перевели мене. Я бажав підтримку і тепла людини. Я втратив його. Нема нічого.

Тоді якось, не розуміючи його, я потрапив в смак і змінив чоловіків, як рукавички. Ми мали більш серйозні зв'язки, ми відповіли рік, але потім вирішили не побачити один раз. Він пішов в іншу країну, і я видали всі контакти з ним.

Але чоловік не має ідеї. Специфіка моєї роботи дозволяє триматися з дому протягом тривалого часу, тому мій чоловік використовується для моєї відсутності. Але зателефонує мені весь час. На жаль, не перевірити мене, але, щоб дати мені знати, де він є. Цей факт болить мене, тому що в таких моментах я усвідомлю, як потворно я дійсно.

Я поважаю батька своїх дітей. Він зробив так багато для мене, і немає питання про розлучення. Але ми маємо одне життя, і ми хочемо, щоб відчути хоча б одну радість і різноманітність. Життя з трудоголіком - тест. Якщо він був його, він не буде вдатися в день або відпустку. Що б працювати.

Але чому так багато? Діти добре навчаються. Сукні, взуття. Я ніколи не скаржався і може, насправді, підтримувати всю сім'ю. Я просто не маю уваги!

256131

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І нічого не говорити про те, що весь момент я сказав. Нарешті, я хочу сказати тим жінкам, які думають, що їх чоловік заробив трохи. Дорогі, головне - любов і розуміння. Хочу жити з людиною, любов'ю і спілкуванням. Немає суми грошей може замінити це. Люблю чоловіка і бути коханим. Бажаю вам, що з усім серцем.