Історія про те, як пересуватися матері-завдяки до будинку поруч дверцята зламали мирне життя дочки-в-одному

Переміщення в новому будинку часто радує подію. Але не в нашій історії сьогодні. Частім життя доводить, що чим далі родичі живуть один від одного, тим сильніше їх відносин. Редакція "Сайт" Він ділиться ескізом життя з вами і, як завжди, залишає вас судити, хто правий.

Моя мама завжди вчив мене повагу і зволоження. Я вчився великий урок. У нашому житті з’явилась моя мама. Я завжди сказав, що ви повинні лікувати її повагу і спробувати побудувати хороші стосунки.

Що я хотів зробити, коли я вибрав друзів. Я думаю, що вони дивляться на своїх мам ще більше. У мене був хороший хлопець. Він вирішив познайомитись з матір’ю. Я пішов до них, зняв своє взуття і прогулявся в вітальню. І в кутку мого очей я помітив, як мати хлопчика випадково випрямляли своє взуття, щоб вони стояли прямо.

р.

Я сидів з ними, розмовлявся красиво, але зламався з хлопцем відразу після цього. Це перший дзвіночок, який в сімейному житті з таким мамою, все буде відповідно до її законів. Не потрібно. Але історія не про це, але про мій поточний матері-завдання.

У нас є хороші стосунки з нею. Вона ніколи не потрапила в наше життя, і нехай її сина йти додому без великої драми. Ми ніколи не жили з ними, ми переїхали в нашу квартиру. Дякуємо батькам, вони допомогли мені разом. Ми проживали в центрі, а батьки мого чоловіка майже з міста. Ми рідко побачили один одного, але він підходить всім.

р.

Повідомляємо їх на свята, а також пара разів. З приходом онука почала подорожувати трохи частіше. В цілому миро і гармонія зацарювали в наших сім'ях. Але мій щастя закінчився один день.

З батькам-в-завдяки і вирішили купити котедж. Продається трикімнатна квартира на околиці. Для грошей купили гарний котедж і однокімнатну квартиру. І ви знаєте, куди? Далі двері. У матері-в-правді прийнято рішення про те, що це буде чудовим рішенням, оскільки вона могла бачити її онука частіше.

Ми допомогло їм пересуватися, відсвяткувавши будинок Я думав, що це просто формальність, просто у випадку. Моя мама запрошувала її на запрошення. Тексти пісень, а це означає: І вона прийшла до нас, коли ми були на роботі.

Я був хворим, тому що я мав показати повагу. Я думав, що вона трохи дрочить і отримала. На жаль, у неї є власний будинок, де можна досить мати, але це не було справи. Приїжджайте до нас, отримуючи болдер кожного разу.

В першу чергу вона просто поставила речі прямо в нашій квартирі. Умиваємо посуд, якщо залишимо те, що в раковині, то вбиральниця буде сортувати мене. Я поспішав вранці і не знайшов рукавичок. Я повернув його все на дивані, подумав, що я очищаю його після роботи. Я приходжу, і всі речі стеляться на сковороді.

Р

Вона викликає мене в середині дня. Я був тільки на зустрічі, але я пішов з кулею, думав, що там було щось важливе. І вона говорить мені, я помітив, що ваш кот має чашу, сповнену їжі весь час. Це не можна зробити, кішка повернеться і постраждає. Я так недбалий. Тепер вона розповість мені, як годувати кота.

Не маю міцності. Я не люблю приїжджати додому і розуміючи, що хтось працює щодня. Я знаю, що це робить з хороших причин, але я досить старий, щоб запустити будинок. Не потрібно нічого допомоги. Незабаром мій нижня білизна почне мити, Бог пробачить мене.

Але я не знаю, що робити. Я не хочу сперечатися, але якось потрібно захищати кордони. Як поспілкуватися з матір'ю? Подаруйте мені деякі поради, дорогі, або я зламаю так скоро і кажу все, що я думаю.

Це ескіз від життя. Однак не можна сказати, що жінка не у всіх щасливих з матір'ю, але ситуація непросто. Зрозуміло говорити і уточнити ситуацію. Без кварель і конфліктів, звичайно, але просто об'єднуйтеся і обговорюйте те, що і як. Я думаю, що це допоможе вирішити конфлікт. Що ви думаєте?