Зручна маска для кішок, яка навіть не потрібно шити

Я не маю нічого на руці. Я не купила запасну маску, я висадив один вчора, потрібно залишити будинок терміново. Не встигнути робити візерунки і вироби, або Я думав, що я хочу, але вони не пропустіть! Щоб купити маску в аптеці, вам ще потрібна маска. Ось як я зробив це. маска для кішокІ в точно одну хвилину.

Звичайно, ми можемо сміятися, всі справи, але ми в редакції. "Сайт" Наші громадяни – це правопорушення, тому ми віддаємо перевагу захистити себе першими, і тільки тоді думаємо про естетику. Але кожен має пріоритет. Ми вирішили поділитися нашим життям рубати, і ви вирішили самі, чи підходить вам чи ні. Однак маска виявилася досить гарною. Ось фото під інструкції.

Я відразу ж кажу: носок слід взяти на невелику посадку і великий розмір, щоб п'яти падає на носі, і гумка була схожа на верхній шов маски. У зв'язку з тим, що я взяв звичайні шкарпетки і навіть невеликий розмір (від моєї дружини, у мене не було нових), мій маска виявився, щоб бути тісною і виступаючи вухами, але разом з капелюхом виявився досить ненадійним. Так ми робимо.

Створення Sock Mask
  1. Вимкніть шкарпетки в першу чергу, не потрібно нічого зайвого. Коли я зробив, це було багато палі всередині. Я не можу сказати, що це мене турбує, але для когось це може бути незручним або неприємним. Потрібно перевірити.

2. Тепер вирізаємо верхню носку разом. Дивимося уважно на фото, щоб подивитися, як це зробити правильно. Ножиці показують напрямок, а другий фото показує, що сталося. Маска починає приймати форму.

3. Як я сказав, що ясна висока, і я не венчую її, тому що інакше тканина загортається, і нитки піднімаються з скрізь. Так було прийнято рішення залишити шов. Складіть носок на третину і зробіть слоти, як на фото - це вухо ремені.

4. Після фітингу я зрозумів, що п'ятка занурився набагато нижче, ніж я очікував, тому я вирішив видалити його так, щоб не заважати. Якщо носка мала низьку посадку, вона була кращою. В кінці це маска я отримав.

5. Я отримав маску. Це може бути добре для дитини, але це не дуже добре для мене. Ну, наступного разу я буду використовувати ще одну носку. На жаль, для мене достатньо, і ніхто не приділяв багато уваги. Працює! Ось картина маски, а нижче - ваш хмелюстка з ним на обличчі.

Якщо руки не гачки (як і наш автор), то ви повинні досягти успіху. маскаВи можете носити його щодня, ніхто не вгадує, що ви зробили його з. Ми попереджаємо, що якщо ви не впевнені в собі, ви не зіпсуєте шкарпетки, або ви будете відключені нами пізніше. Будь ласка, напишіть в коментарях, чи вдалосяте цей досвід, або навіть запропонуйте поліпшення!

Маска для кішок Це простий, але це не дуже надійний. Але це може стати пасом до аптеки, щоб купити медичну маску, яку за всіма стандартами. Обов'язково ознайомтеся з цією статтею, в якій ми будемо говорити про хитрі способи носіння маски цілодобово без дискомфорту і тертя. Дякуємо за те, що ми працюємо з нами!