Міжнародний 2020 - де і як я можу побачити турнір на Dota 2?

У 2011 році присуджений фонд Dota 2 був $1.6 млн. Сумарний призовий фонд був повернений на перше місце. Після 9 років розмір призового фонду Dot 2 Інтернешнл можна порівняти з відправкою людей в космос.
  • Призовий фонд за перше місце перевищує 33.7 млн. дол.;
  • Сума винагороди становить близько 175 млн. дол.;
  • Більше 18 команд можуть очікувати отримання призів.

р.

У Стокгольмі визначено оригінальну дату та місце розташування. У зв’язку з непередбаченими умовами пандемії міжнародний дота 2 оголошується на листопад 2020 року (інформаційна інформація може бути змінена в будь-який час - можливо через обмеження пандемії, турнір буде перенесений на 2021). Компанія продовжує термін дії Battle Pass 2020 до 19 вересня 2020 року.

Інформація про призи, історія турнірів представлена переможцями Міжнародного 2020 року http://gazobeton-nsk.ru/.

р.

Цього року на турнірі візьмуть участь 12 кращих команд за результатами сезону DPC та 6 переможців регіональних кваліфікацій.
Регіональні турніри в межах компетенції клапана (диверсії географічно розподілені - Південна та Північна Америка, Китай, Південно-Східної Азії, СНД та Європи).

З моменту проведення кваліфікаційного турніру 2017/18 вперше очки присвоєно не конкретному учаснику, а до команди. Це зроблено так, що при переведенні гравця в іншу команду на етапі кваліфікації кількість точок, нарахованих, була незмінною. Команда може змінити склад гравців міжнародного точка 2 необмежену кількість разів.

У попередні роки міжнародна сітка Dota 2 була дуже щільна – команди не мали можливості проводити якісну підготовку і виконувати свердловину. Спеціалізується на 10 турнірів (п'ять основних і середніх).

Платежі за переможцями формуються на наступних умовах:
  • Основна частина потрапляє безпосередньо на вентиляторах Dota 2.
  • частина суми буде передана розробником клапана;
  • Більше 10% від спонсорських та акційних бюджетів.

Кожен гравець отримує Battle Pass. Мінімальна ціна - $10. 25% початкової суми йде на фінансування призового фонду, решта - за організаційні заходи.

Де я можу побачити турнір? Сайт gazobeton-nsk.ru надає інформацію про офіційний потік Dota 2 (доступні платформи Stream TV або Twitch). Турнір можна подивитися в автономному режимі - квитки продаються тільки на офіційному сайті Стокгольма, Швеції.
Щорічно турнір Dota 2 тільки на Twitch дивиться мільйони гравців, в російському сегменті їх частка становить понад 500 тис. осіб.