Facebook є гарячим місцем для maniacs?

Один 16-річний Facebook фанат поділився з друзями ідея вбивати його екс подруга.
Він пропонував безкоштовний сніданок, якщо він не виконав його 15-річну подругу.
Молодий садист витягував дівчину в природу і забив її з каменем.
Ребекка, 15, і її матір Соня були захоплені, коли Девіс, академічно подарував хлопчика з сім'ї, що відвідує церкву, попросила дівчину з дати знову.
Коли дочка не прийшла додому через кілька годин, Сеня знову запрошувала сестра Ребекка, «Це океї». З Йошую.

За цей час дівчина була вже мертва, і її вбивця було diligently покриття своїх треків на Facebook. Але він не міг – 27 липня 2011 р. він був знайдений

Учні дізналися, що він використовував соціальні медіа на тему вбивства Ребекка. Він захопив своїх друзів на сайтах соціальних мереж, включаючи Facebook, MSN Messenger і Bebo, що він може легко загинути свою екс подруга. Друзі Йошуа запропонували йому здійснити свої загрози в обміні на безкоштовний сніданок. Два дні до вбивства, Девіс відкладав їх, "Ви можете придбати мені сніданок."

Девіс і Ребекка зустрілися в серпні 2009 року. Через кілька місяців пара не потрапила, і вони розбили. Тим не менш, у жовтні наступного року Джошуа налаштовує дату, щоб поговорити з нею.

«Я щасливий. Я отримую 6 a.m., щоб зробити макіяж і покласти на одяг я купив день до. Коли вона залишається, вона дивилася щасливою і в любові. Я хотів, щоб переконатися, що вона збирається зустрітися з Джошую, тому я просив двічі ім'я, який запросив її, мати Ребекка розповів Щоденна пошта.

Коли пара залишалась окремо, Девіс захопив великий гальковий камінь і потрапив на голову кілька разів з силою. Потім він залишив кров'ю Ребекка лежачи обличчя на вологих листках в лісах. Девіс взяв друг з ним і приніс його до сцени злочину, щоб довести, що він фактично загинув дівчину.

Дошуа потім повернула додому і оновив сторінку Facebook, кажучи, він нібито був в будинку, що ранку. І він відправив багато повідомлень друзям Ребекка, коли виявлявся, що вона зникла, дійсно висловлюючи свою занепокоєння і тим самим відволікаючи підозру від себе. Він також приймав вічність на матірі своєї дівчини, кажучи, що "якщо я був батьком, і я мав дитину відсутній, я був дуже хвилював."

Своїм друзям, які у своїх звітах були захоплені, щоб дізнатися подробиці вбивства, тепер скажуть, що до останнього дня вони не вірили, що Девіс буде йти на нього. Важко вірити. Ось що Джошуа один з них писав: "Найкраща бета я коли-небудь зробив." Дуже, якщо це правда, я раджу оплатити сніданок. Я хочу, щоб описати всі деталі пізніше, ви садистовуєте. Текст закінчується символом смайлів.

Вбивця також написав друзям, що він мав кілька сценаріїв для полоскання або отруєння дівчини.

Він пізніше опублікував статус на Facebook, який прочитав, «Я кохаю його, це був хороший день і великий сніданок», і опублікував посилання на парі, який він зробив з друзями.

У зв'язку з цими звітами, які слідчі дізналися, хто подрібнив Rebecca Aylward.

Відправлення було перенесено на численні психологічні дослідження. На підставі доказів, наданих та екзаменуючих експертних звітів, суд виявив, що Джошуа Девіс.