244
Оригінальні рецепти для домашнього печива
У кондитерських виробах я ціную незвичайні добавки. Саме тому я не забуваю купити зернові печиво з ананасом або журавлиною в найближчому магазині. Але сьогодні такі начинки не здивують всіх, тому в вільний час я переглядаю закордонні сайти в пошуку оригінальних комбінацій. Деякі з них я хотів би поділитися з вами.
Чорний
Збити 200г м'якого вершкового масла, поступово додаючи 40 мл вершкового лікеру і 120г цукрового піску. Додати в отриману суміш 80г меленого мигдалю, 200г чорної смородини, 260г борошна і 40г кукурудзяний крохмаль. Змішайте однорідне тісто і розкачати в ковбасу. Насос в невеликій кількості цукрового піску і відправити його в холодильник на півгодини. Нарізаємо підхід «сусаж» по всій та випікаємо в духовці, нагріваємо до 200 °. У 15 хвилинах печиво буде готово. Залиште їх на спині до повного охолодження і насолоджуватися.
Гінгер-альмонд
Половина 90г мигдалю в окропу 1 хвилину. Потім висушіть його рушником і відмийте його. Подрібніть горіхи в кав'ярні. Збити 2 яйця з білим і 20г ванільним цукром до отримання білої консистенції. Додайте 125г розм'якшеного вершкового масла до яєчної суміші і збийте до однорідності. Змішайте 250г борошна з щіпкою солі, меленими горіхами і 2 ч.л. меленим імбиром. Посипати сухі інгредієнти рідиною і замісити тісто. Загорніть його плівкою і відправте його на холод протягом години.
Посипати робочу поверхню борошном і розкачати тісто до 3 мм. Виріжте прямокутні заготовки розміром 4 * 6 см і викладіть їх на сковороду, накриту папером. Змастити кожну з заготовок сумішшю 1 жовтка і 30 мл 10% крему. Нагріваємо духовку до 210° і надішлемо заготовки в неї протягом 20 хвилин.
Тримісний шоколад
Соак 400г борошна з 100г порошку какао, 20г порошку випічки і 3,5г солі. У окремій мисці змішайте 4 яйця і 5 грам миттєвої кави. В іншій мисці змішайте 10 ст.л. розтопленого масла 250г коричневого цукру. Без зупинки збивання міксером, плавно залити яєчною сумішшю. Продовжуйте збивання, додайте 4,5 плитки розтопленого шоколаду. Ретельно перемішати сухі інгредієнти. Формуйте печиво з тесту, викладіть на чашу і вставте в духовку 10 хвилин при 180 °. Для більш шоколадного смаку рекомендуємо використовувати всі шматочки шоколаду.
Бажаю вам гарне приготування їжі і смачна дегустація!