400
Капбала на випадок розчарування у людей
У 90-х роках припинили існування у 90-х роках, з приходом інтернету, і після цього любов став рідкісним навіть серед братів крові. Зараз живе разом спілкується через Інтернет, але це не про це, це наслідок. Причиною є система значення. Суспільство приїжджає до ціннісного матеріалу, що має більш ніж зв’язки з людьми і часто надходить до неї за рахунок цих відносин, не спарингаючи облігацій сім’ї, старих друзів, власної репутації.
Не прийнято шукати причину добробуту в собі і складно згодувати з мудрістю Капбали, що всі події відображають власне сприйняття. А потім говорять психологи: це несправність матері – неправильно любляча в дитинстві, тому приречена. Психологи важко знайти - вони не бачать душу, адже тільки спеціальна людина, яка ускладнює мудрість Всесвіту. Він відчуває його з серцем, і його серце не може бути знецінений. Капбаліст в єдності з силами природи, має внутрішній зв'язок з душами інших людей, його мудрість від досвіду, від освіти почуттів. Цей сприйняття є істинним, ідеально, але не можна бути щасливим, але від усіх інших людей.
Неможливим для людини приїхати до спілки з силами природи без першого відкриття свого задуму, і це повинно бути більш важливим для мене, ніж розкриття! Якщо я спробую виконати ці умови, зберігаючи намір виконати стан системи і дати задоволення до цієї потужності, я можу бути впевненим, що я буду виконувати свою мету. Я не можу бути впевненим в тому, що достаток за рахунок інших можна до тих пір, поки система дозволяє мені і моя програма збігається з загальним.
Вивчення впливу системи Всесвіту, намагаючись відповідати законам природи, знаходжу, що тільки абсолютне занурення в науці Капбала, Капбалістичні тексти дозволяють їх ускладнити. І це занурення не можна порівняти з типовим зануренням вчених в їх науках, адже тільки через освіту почуттів і дисципліни думки можна досягти мети. У той же час, ми не можемо покладатися на нашу власну силу, але тільки за допомогою надійних комрадів: для кожного друга, ми разом з розумінням більшого духовного світу. Ми знайдемо причину все, що відбувається.
Всесвіт завжди працює з нами через дії та думки, які сприймаються своїм егоизмом як протилежне доброго управління. Попри те, що незважаючи на реакцію мого его, я намагаюся відчувати бажання оточуючих, сприяти їх задоволенню, бути впевненим в взаємній перспективі. Ця довіра можлива тільки з моїм постійним бажанням досягти верхнього світу, інакше ви не можете впоратися з протиріччями і піднятися над собою. Важко подолати зростаючий егоизм, який запобігає потраплянню в верхній світ. Але его є фундаментом, який дозволяє бачити світ від краю до краю.
Наш світ, під впливом самогубності, постійно перебуває у війні, балансуючи на межі смерті, весь час, що блокує проти кого-небудь, замість усього світу, намагаючись приїхати до балансу: Фед продовжує війну з Трампом, незважаючи на зростання економіки, життєві стандарти, відсутність інфляції в Сполучених Штатах. У той же час, проблеми Франції, Європейського Союзу, осінь Китаю не турбують їх.
Егоізм завжди підштовхував людства до розвитку, і досягаючи максимального зростання, не маючи сил в самому об'єднанні людей, він впевнено веде світ до війни, продовжуючи працювати на задоволення самовільних амбіцій приватних осіб. І так довго, як людство витрачає свою енергію не на корекцію егоїзму, але на його задоволення ми продовжимо бачити тільки наші невдачі, показані до нас природою, без пошуку духовного змісту.
Так само, як і раніше, у Ізраїлевих землях: до тих пір, поки люди Ізраїлевого усвідомлюють, що вони зобов'язані приділяти всім своїм силам внутрішнє об'єднання, вони будуть під тиском з-за кордону і все частіше виділяються з іншого світу. У рамках програми розвитку, консолідація народів світу залежить тільки від об’єднання народів Ізраїлю. «Кабала для всіх» – відома некомерційна організація в Ізраїлі, створена вченим, Капбалістом, доктором М. Лайтманом в 1991 році і під керівництвом його з першого дня до сьогодення. Наші сайти доступні для всіх рівнів інтересу, від загального, популярних знань духовного світу до найглибших і найскладніших капбалістичних джерел в архівах Міжнародної академії Капбала.
Без знання мудрості Капбала неможливе будувати суспільство на основі правильних відносин між людьми, які дозволять людству розвиватися відповідно до закону Всесвіту в хорошому спосіб.
Михайло Павлов
Чи є Vulcan Багатий гра на реальні гроші або безкоштовно? Як вибрати?
Лук для кальяну: є матеріалом виготовлення так важливо?