"Все світло." Інтерв'ю з Nikola Tesla (1899 р.)

Журналіст: Часто згадується потужність візуалізації.
Тесла: Я хотів би подякувати візуалізації для всіх ваших винаходів. Події мого життя і мої винаходи дійсно стоять перед очима, видно, як кожен окремий інцидент або річ. Коли я був молодий, я був рубаний, не знаю, що це було, але пізніше я дізнався, що влада як винятковий талант і подарунок. Я захопив її і ревно охороняв її. Також через візуалізацію я виправила більшість винаходів і завершила їх розумово візуалізацією розчину складних математичних рівнянь. Для цього подарунка я отримав звання Вищої Лами в Тибеті.

Моя пам'ятка і слух є ідеальним, і я скажу сильніше, ніж інші люди. Я чую відбій 250 км, і я бачу кольори в небі, що інші люди не можуть бачити. Це заточування зору і слуху я знайшов у дитини. І я розвив їх свідомо.

Журналіст: Коли ви були молодими, ви були серйозно хворіли кілька разів. Чи є це захворювання та вимога до адаптації?

Тесла: Так. У деяких випадках це був результат виснаження життєдіяльності, але частіше очищення розуму і тіла накопичених токсинів. Для людини необхідно страждати від часу. Джерело найбільш серйозного захворювання лежить в дусі. Тому дух здатний вилікувати більшість захворювань.

Як студентка, я постраждав холери в області Лекей. Я був зцілений тільки тому, що мій батько дозволив мені вивчити технологію, яка була сенсом мого життя. Для мене ілюзію не є захворюванням, але можливість розуму проникнути за три розміри Землі.

Я тримала ілюзію всіх моїх життів, і випробував їх таким же чином, як всі інші явища навколо мене. Я ходив з дядечком на березі річки і раптом сказав: «Нехай фор буде з'являтися з води, я кидаю камінь і вбити її». Що сталося. “Діти, сатан!” Він був виготовлений і говорив латинською.

Я був в Парижі, коли я бачив мій мама. У небі, наповненому світлом і музикою, плавалися чудовими істотами. Один з них виглядав матір'ю. Він дивився на мене з нескінченною любов'ю. Коли зникне бачення, я зрозумів, що моя мама загинула.

Журналіст: Що таке сьомий пристрій, пан Тесла?

Тесла: Знайте, як перетворити психічну і життєву енергію в те, що ми хочемо, і набравши контроль над усіма нашими почуттями. Індуси називають це Kundalini Yoga. Ви можете дізнатися, але вона займає багато років, і ви можете отримати її від народження. Я знайшов більшу частину цієї здатності при пологах. У найближчому зв'язку з сексуальною енергією, найбільш рясним у Всесвіті. Жінка є найбільшим тифом цієї енергії, а отже духовної енергії. Я завжди знав, що завжди був на охороні. Я створив з себе те, що я хотів: мислення та духовна машина.

Журналіст: Ninth fixture, Mr. Tesla?

Тесла: Якщо ви можете, кожен день, будь ласка, не забудьте, хто ви і чому ви знаходитесь на Землі. Незвичайні люди, які борються з хворобою, деприваціям або суспільством, які болить їх тьмяністю, непорозумінням, переслідуванням та іншими проблемами, які тейм в країні, як комахи залишаються непроголошені до кінця роботи. Земля сповнена осені ангелів.

Журналіст: Що таке десята фіксація?

Тесла: Найголовніше. Пишіть те, що грала Тесла. Він відігравав своє життя і насолоджувався ним.

Журналіст: Тесла Тесла! Чи є це застосувати до ваших знахідок і вашої роботи? Чи є це гра?

Тесла: Так, шановний хлопчик. Я любив грати з електрикою! Я завжди знаходився, коли я почув про греки, які застрягли вогонь. Жорстка історія нігтя на скелю і лушпиння, що випікають їх печінки. Чи не вистачить блискавки і відляку, щоб покарати нерозумний? Є деякі непорозуміння тут...

Lightning - найкрасивіші іграшки, які ви можете знайти. Пам'ятайте, що в ваших нотах це говорить: Нікола Тесла першою особою, щоб відкрити блискавку.

JOURNALIST: М. Тесла, ви просто говорили про ангелів і їх адаптації до Землі.

Тесла: Так, насправді? Це те ж саме. Ви можете написати це: Він поганий, щоб припустити дорогативів Індра, Зуса та Перуна. Уявіть один з цих богів в чорному вечірньому костюмі, боузері та білих бавовняних рукавичках, які готують для демонстрації блискавки, вогню та землетрусу до елітного Нью-Йорка!

Читачі люблять гумор нашої газети. Але ви абсолютно переповнені мене, запевняючи, що ваші відкриття, які вигоди люди є просто грою. Багато хто висловить запобіжник.

Тесла: Шановний пан Сміт, проблема в тому, що люди дуже серйозні. Якщо ні, вони будуть щасливі і жити довше. Китайський донор говорить: Серійність скорочує життя. Відвідування готелю Tai Pe,[1] люди думаю, що вони відвідають Імператорський палац. Тож, щоб читачі не мали, повернемося до того, що вони думають важливі.

Журналіст: Вони будуть любити вашу філософію.

Тесла: Життя – це ритм, який слід розуміти. Я відчую ритм, налаштовуюсь до нього, і опускати його. Подарує мені знання. Всі живі речі з'єднуються глибокою і чудовою взаємодією: чоловіком і зірками, амебасом і сонцем, серцем і обертанням нескінченної кількості світів. Такі зв’язки є невід’ємними, але вони можуть бути слухняними, пом’ятими і починають створювати нові та різні з'єднання у світі без розриву старих.

Знаходиться знання з космосу, наше бачення є найбільш досконалим. У нас є два очі: земно і духовно. Рекомендовано, що вони стають однією. Всесвіт живий у всіх його проявах, як мислення тварини.

Камінь - це мислення і інтелектуальна істота, як і рослина, дика тварина і людина. З блискучою зіркою попросить побачити. І якщо ми не були настільки вбираними, ми розуміли її мову і повідомлення. Вдих, очі і вуха людини повинні обробити дихання, очі і вуха Всесвіту.

Журналіст: Коли ви сказали, що я думаю, що я чую буддійських текстів, слів, або Taoist трактування Паразульцю.

Тесла: Це смішний! Це має на увазі існування універсальних знань і правди, які завжди володіють. З мого досвіду Всесвіт має тільки одну речовину і одну супременну енергію, з нескінченною кількістю проявів життя. Найкраще відкриття секретної природи тягне за собою інші оправи.

Ніщо може бути прихованим, все навколо нас, але ми сліпі і глухі до нього. Якщо ми були емоційно пов'язані з усім, все прийде до нас. Є багато яблук, але тільки одне - це яблуко Ньютона. Він запросив на одну яблуню, яка вийшла перед ним.

Журналіст: Можливо, на початку нашої бесіди запитали наступне питання. Шановний пан Тесла, що це електрика для вас?

Тесла: Все електрика. На початку був світлий, невичерпний джерело, з якого матерія спрей і поширення в всі форми, представлені в Всесвіті і на землі з усіма його аспектами життя. Справжня особа світла темрява, і тільки ми не бачимо її. Це чудовий благословення, що дає людині та іншим істотам. Один з частин темряви має світло, температуру, ядерну, хімічну, механічну та неідентифіковану енергію. Він має владу на орбіту Землі. Це дійсно важіль архімдів.

JOURNALIST: М. Тесла, не ви занадто упереджені до електрики?

Тесла: Електроенергія мені. Або, якщо ви будете, я електрика в людській формі. Сміт, ви теж не розумієте.

Журналіст: Чи можна ви пройти 1 млн т електроенергії через ваше тіло?

Тесла: Уявіть садівника, який атакує рослинами. Звичайно, що буде смішно. Людина і мозок виготовлені з великої кількості енергії; більшість мене є електрикою. Індивідуальна енергія, властива кожному, створює людський «Я» або «сул». В інших істотах це не так: «золь» рослини – «золь» корисних копалин і тварин.

Функція мозку і смерть проявляється в світлі. Коли я був молодий, очі були чорними і тепер вони сині. З часом натяг мозку стає міцним, тому очі здавалося б, вицвітають. Білий колір неба.

Одного ранку біла голубка сіла на моє вікно, яке я використовував для годівлі. Вона бажала розповісти мені, що вона була дихати. З очей прийшла джети світла. Я ніколи не бачив так багато світла в очах будь-якої істоти, як в очах голуба.

Журналіст: Ваш персонал лабораторії повідомляє про спалахи світла, полум'я та блискавки, які відбуваються, коли ви сердитися або покласти себе на ризик.

Тесла: Це психічний розряд або попередження, щоб бути оповіщення. Світло завжди на боці. Чи знаєте ви, як я відкрив обертається магнітне поле і асинхронний двигун, який зробив мені відомий 26? Один літній вечір в Будапешті, мій дачник і я дивився захід сонця. Тисячі вогнів обертаються і висвітлюються сотнями відтінків квітів. Я пам'ятав Фауст і був котирування своїх віршів, коли раптом, як в тумані, я бачив обертаючи магнітне поле і асинхронний двигун. Я бачив їх на сонці!

Журналіст: Персонал готелю говорить про те, що під час громіздки ви відмовляєтеся від вашого приміщення і поговорите з собою.

Тесла: Я говорю з блискавкою і грою.

Журналіст: Зробіть це? Яка мова, пан Тесла?

Тесла: В основному мова природи. Він має слова і звуки, особливо в поезії, підходять для нього.

Журналіст: Ми вдячні читачам нашого журналу.

Тесла: Звук існує не тільки в темряві і блискавці, але і в перетворенні в яскравість і колір. Колір можна почути. Мова слів означає, що вони виводяться з звуків і кольорів. Кожна людина, яка відрізняється від одного своїми іменами. Я згадую деякі з них іменами тих, хто був близьким до мене в житті або тих, хто захопився. Яскравість неба і відчайу живу маму, сестра, брат Данила, поет Йован Жованович-Змаї та інших особистостей сербської історії. Назви, такі як Езекіель, Леонардо, Бетховен, Гоя, Фасад, Пушкін, та всі інші спалювання серця позначені кластерами та слонами блискавки, які не зупиняються на ніч і доводять до Землі цінний дощ і горять дерева або села.

Є найяскравіший і сильний блиск і відбій, які не зникнуть. Вони повернулися і визнають їх серед тисяч.

Журналіст: Чи є наука і поезія те ж саме?

Тесла: У кожного є два очі. Вільям Блейк навчив, що Всесвіт народився з уяви, він наполегливий і продовжує існувати до останнього чоловіка на Землі зникне. Вагінація – це колесо, через яке астрономи можуть збирати зірки всіх галактик. Ця креативна енергія ідентична енергії світла.

Журналіст: Чим більше уяви, ніж життя?

Тесла: Вона створює життя. Я наречена на навчання, навчаюся контролювати емоції, мрії та бачення. Я завжди тривав на мій ентузіазм. Я провів своє життя в ecstasy. Це джерело щастя. Імагінація – джерело щастя. Всі ці роки вона допомогла впоратися з роботою, яка буде достатньо для п'яти життів. Найкраще, щоб працювати вночі, через зірку і тісне з'єднання.

Журналіст: Ви сказали, що як всі живі речі, я світло. Я не знаю.

Тесла: Чому потрібно зрозуміти, Mr. Smith? Досить вірити. Все світло. У своєму балі лежить доля народів. Кожна країна має власний промінь, джерело якого ми бачимо як сонце. І пам'ятаєте, ніхто не загинув. Вони стають легкими і такими, що вони досі існують. Секрет полягає в тому, що частинки світла відновлюють свій оригінальний стан.

Журналіст: Чи є це застрахування?

Тесла: Я віддаю, що це повернення до початкової енергії. Христос і інші знають секрет. Я шукаю спосіб консолідації енергії людини. Це форми світла, іноді як прямо, як небо світло. Я не шукаю його для себе, але для себе. Я вірю, що мої відкриття зроблять життя людей легше і більш процвітаючими і призводять до духовності і моральності.

Журналіст: Чи можна змінити час?

Тесла: Не точно, оскільки перша характеристика енергії полягає в тому, що вона трансформується. Це неперервна трансформація, як хмари таосів. Але можна скористатися тим, що людина зберігає свідомість після земного життя. У кожному куточку Всесвіту є життєва енергія. Одним з них є безсмертність, походження якого є поза людиною і чекає його.

Всесвіт є духовним і ми лише половина там. Всесвіт є більш моральним, ніж ми, тому що ми не знаємо її характер і як гармонізувати наше життя з ним. Я не вчений. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

Журналіст: Що таке питання?

Тесла: Як яскраві очі! Я завжди хотів дізнатися, що відбувається з зйомки зірки, коли набори сонця. На наших або інших світах зірки потрапляють як пил або насіння. У житті багатьох істот, які потім будуть відроджені як новий світло або космічний вітер, розсіяний в нескінченності.

Я розумію, що це обов'язково входить в структуру Всесвіту. Все консервовано, кожна зірка і кожен сон, навіть найменше.

JOURNALIST: М. Тесла, ви думаєте, що це необхідно і включено до структури світу!

Тесла: Коли людина тримається на бухті, його найвища мета полягає в тому, щоб захопити після зйомки зірки і спробувати його захопити. Тоді він усвідомить, що це те, що життя дається йому і буде збережено. Зірки можуть бути захоплені!

Журналіст: А потім що?

Tesla: The Creator буде сміятися і сказати, "Це падає тільки, щоб зловити і захопити його. й

Журналіст: Чи не суперечить космічному болю, що ви так часто згадуєте у своїх письмових записах? Що таке біль в космосі?

Тесла: Немає, тому що ми на Землі ... Це захворювання, яке більшість людей не розуміють. Вже багато інших захворювань, страждань, зло, бідність, війни і все інше, що робить людське життя абсурдним і страшним. Ця хвороба не може бути повністю вилікувана, але усвідомленість зробить її менш складною і небезпечною.

Коли хтось близький і дорогий мені болить, я відчуваю фізичний біль. Саме тому наші тіла виготовляються з того ж матеріалу, а наші душі з'єднуються непрозорими нитками. Іноді можна пересуватися невиправленою сумністю. І це означає десь на іншій стороні планети, дитина або хороша людина загинула.

Так само, як ми, сам Всесвіт хворий в певні часи. Зникнення зірки або поява парі впливає на нас більше, ніж ми можемо уявити. Зв’язок між істотами на Землі ще сильніше через наші почуття і думки. Квітка думок і почуттів може стати більш красивою і соковитою, або її можна просто викинути спокійно.

Щоб бути зціленими, ми повинні знати ці правди. Ліки в серцях і навіть в серцях тварин. Ми зцілені тим, що ми називаємо Всесвіт.