341
Погані причини, щоб почати робити деякі
Ми залишаємо на себе питання про взаємовідносини і будемо говорити про мотивацію. Але сьогодні я хочу піти з протилежного. Зверніть увагу, що не до чого важливо довести до кінця, а через що значно знижує шанси отримати те, що ви хочете.
Інфографіка містить 5 основних причин. Ось деякі пояснення для найбільш суперечливих точок.
Так, в першу чергу:
Не існує «добрих» мотивів. Потрібні. Це як звичайний замір і можливість чергувати.
По-друге:
Від заходів, побудованих навколо мотиву полум'я та визнання, немає перерви, вихідні або хворі дні. У натовпі перетворюються видовища і повинні бути безперервно вражені, залучені, зачаровані. Це бездонна плювати для поглинання ресурсів.
Немає нічого неправильного, щоб заробити гроші. Але гроші не є метою. Це просто засіб, щоб отримати щось інше. І це «все інше» потрібно дуже добре уявити. Інакше, на рахунку круглої суми, і без задоволення.
Не можна приваблювати або зберігати когось. Людина або вибирає, щоб бути поруч або ні. Всі трюки і хитрощі в роботі з любов'ю
Будь ласка, будь ласка, інші є нормальною потребою будь-якої здорової людини. І порадувати своїх батьків, щоб бути щасливими. Але є 2 нюанси: 1. Неможливе визнання від токсичних батьків. 2. Вид на життя дітей і батьків може відрізнятися, а потім дитина, яка ведеться мотивом «збитку батьків» ризиків, які не живуть своїм життям.