Олександр Онуфрієв: «Я шукав і реалізував: «Саня, нам потрібно змінити Шото терміново... й

Анатолій Голубовський

На Олександру Онуфрієву, я працював лише один раз. Але сам Саша пам'ятав - світлий і веселий і просто, як легко і точно побудував шум-ен-сцен, привітна атмосфера на сайті запам'яталася. Я прочитав більше, ніж один раз в минулому. фб Про майстер-класи, а потім про майбутній реліз книги. Не пропустіть. бесіда виявилася дуже ретельно, а для зручності сприйняття інтерв'ю ділиться на три частини. . й

Коли ви думаєте стати директором?

Перший раз ця думка була або в 10-му або 11-му класі. Я купив книгу «Всі університети Києва», ретельно вивчивши які пропозиції. І так виявилося, що найцікавіше з усіх - направляння в Університеті Карпенка-Карого.

- Зачекайте другий. Я думав, що ви були Санкт-Петербургом.

Народилася в Санкт-Петербурзі, але виросла і жив тут в Києві

- Коли ми переїхали?

-Земля...

А ще можна сказати: «Ми, Санкт-Петербург? й

- Звичайно.

Так, близько 10 до 11-го класу... Ви коли-небудь турбували про професійну спеціалізацію?

до Насправді, я думаю, що це більш-менш певне, що ви хочете стати, ви можете в пекулярі або останньому класі. І перед тим, дуже часто кидають в крайній ...

Є люди, які народжуються дорослими і вже в 10-11 років знають, що хочуть стати.

- Ну, іноді. Але в основному це означає це:
5 клас - Хочу бути пожежним
8-й клас: Я хочу бути лікарем
11-й клас - п'ятий, я прийшов з ... адвокат - і період.
І що приходить до аспірантури вже можна приймати серйозно. Але може статися, що після закінчення, людина раптом усвідомлює: неправильно. Вам необхідно змінити свою професію... На щастя, я не розчарував в напрямку. Я впевнений, що це шахта. І хочу це зробити.

- Чудовий. Але повернемося назад: ви вивчили каталог і усвідомили, що єдине, що приваблює вас “направлення та прямування в Університеті Карпенка-Каріо”. Чому саме школа?

Перш за все, це найсильніший університет в країні. Що було і досі. По-друге, в '95, коли я ввійшов, фільм і TV-режисер. У КНУКІ з'явилася спеціальність, тому не було спеціальних варіантів. Тепер з'явився вибір, але Карпенко ще є ознакою якості.

до І тут приходять студенти. Яким чином був Олександр Онуфрієв хороший студент? Ви коли-небудь думав про те, що ви відмовляєтеся?

- Я не думаю. Але було одна нагота в моїй ситуації: Я отримав право після школи, і я був єдиним на курсі, на відміну від інших, які пройшли певну школу життя. А мені важко придумати ідеї для кіно і ескізів. Кожного разу це був мученик.

Можливо, це просто не вистачає особистості?

- травень. Не стиглий час. Але після закінчення я почав зловити високий винахід. Я навчився 5 років тому, це було б чудово. А потім, знову, все народилися в страшному сні. Але спасибі Микола Іванович Мерзлікін, майстер мого курсу, за бджільництво в мене і в кінцевому підсумку дав професія, яка дійсно «ми»

Ви маєте сумніви про вашу ідентичність?

- Я думав так. Я не вказав, що вони пізніше, але конкурс був гідним, тому були, ймовірно, інші варіанти. Але вони нарешті взяли мене...

Чи був університет в одному диханні або там підводні камені?

- Я зріс поступово. Перший або другий рік був міцним, більш психологічно, потрібно виростити. По третій рік був, і я насолоджувався процесом. Я почав відчувати себе комфортно, впевнено.

Чи можна сказати, що з'явилася точка повороту, подія пам'ятки або що все відбулося плавно і поступово?

В кінці другого року, коли я виріс бороду. З дитинства у мене була психологічна проблема - дотик з тривалими наслідками. Я зустрівся і поганий настрій на тиждень. І це була моя «розрахункова картка» – як у школі, так і навіть на уні. Але в кінці другого року прийшов розуміння: якщо я не розв'язую цей питання, це буде надзвичайно важко для мене в житті, так як важко багато людей, які хочуть спілкуватися з ними.

до Ось як, близько 19 років, ви прийшли до реалізації серйозної точки, яку багато не приходять?

Так ситуація була глухою: вони дійсно не хочуть спілкуватися з мною. Коли людина перебуває в великому настрої сьогодні, а завтра – «Не зійде мені, я був відхилений», і таке гойдалка в режимі «день в день», який витримає це? Так були проблеми з дівчатами і з друзями. Я шукав і реалізував: «Саня, необхідно змінити Шото терміново...» І я вирішив, що для того, щоб змінити внутрішньо, потрібно почати, змінивши зовнішній вигляд. І так, я виросла бороду і, повторюючи психічно, «перемін, зміна, зміна», на третій рік, я змінив. Я в цілому впевнений, що будь-які зовнішні зміни призводить до внутрішнього: зносу пальто, ви не зможете поводитися як копник, одягаючи шорти і розтягнуту сорочку - ви навряд чи відчуєте себе як джентльмен.

Тому, спираючись на бороду як фундамент, ви встигли змінити внутрішньо. І вона збіглася з тим, що вона стала більш простим і цікавим для вас.

Я думаю, що другий був тому, що я зміг зробити зміни. У мене є проблеми спілкування з вчителями.

В цілому немає нічого спільного з таким характером.

- Ну, можливо, є щось. Але кіно, перш за все, сфера міжособистісних відносин. І якщо Вася, наприклад, талановита, але як людина - сором'язлива, це буде важко для нього, щоб досягти успіху в цій галузі. В ідеалі, звичайно, ви є талановитими і приємними в спілкуванні.

- І Едвард Нортон?

Я не знаю, але генії пробачають. Пушкін, за словами контемпорів, був неприємною особою, оздоблювальними іншими його епіграмами. Але він Пушкін.

- Звичайно. Неймовірний притулок завжди буде пробачати, що поважний громадянин не пробачить, чия віртуа є основною точкою «Я ніколи не пізно. й

Що б ви не вчинялися, якщо ви були три рази розумні?

до Отже, світовий рух у напрямку родів генія?

Ну, є багато блискучих людей...

- Всі права, талановиті дупи.

до А талановиті люди не часто соромляться. Це “до бару генія”, що заповнюється інтелектом та доброчесністю. Я хотів би сказати, що це добре для талановитої людини, щоб бути такими. Я, безумовно, не геній, без сумніву.

- Ви прийшли до цього висновку?

Я думаю, геній є одним, що легко отримати. Моцарт. Крім того, Салері потрібно подушити, і Моцарт, який створює мелодію натискання, просто поцікавить його від.

Як ви відчуваєте про те, що геній – 1% талантів і решта – це важко?

-Надія. Геніус легкий. Ось чому я думаю, що блискучі люди часто відпочивають. Здається, не дуже цінується, вони нудні ... Але таланти. Ви маєте певну кількість грошей, які повинні бути розроблені.

до Яка ситуація з стимулами в період підготовки?

- Я не можу. Спирт, наркотики, тютюн не зацікавив мене, але на курсі. Ну не було наркотиків, решта була в межах розумних обмежень. Абсолютно неприпустимі студенти не мають сенсу.

- Будь-які друзі в Уні?

По закінченню були хороші стосунки з багатьма студентами, а також був друг з організацією та виробництвом фільмів. Ми зібралися на основі музики. Він був великим гітаристом і я почав писати пісні в 4-5 років. Ми організували групу «Майбутні Фахівці», у нас майже десятки пісень в репертуарі.

до Це досить для альбому.

- Ну, для одного, так. Але так як я не геній, але просто талановита людина, я був достатньо для цього одного альбому. А потім відрізати. Тепер здається, що я хочу, і є, що, але якось не йде ... А потім деякі пісні стали хітами. У нас

Може бути, я просто мав намагатися розібратися, якщо це було чудово, але це не було дійсно шахти. Не те, що ви хочете зробити найбільш...

Я бачу її як додаткові функції. Основні: Я директор. А решта - актор, композитор - допоміжний. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Як легко ввести телевізійну галузь?

Я почав працювати на ТБ, коли я був студентом. У програмі «Ситуація» - кримінальні новини за день. Я був помічником Після закінчення продовжив роботу на телебаченні - другий режисер, старший, в новинах та шоу-програмах. Це сталося і режисер запису, мав досвід живих трансляцій. Я пішов з телевізора до телевізора, я знаю всі жанри firsthand. Але телебачення ніколи не було шахти, бо це великий монтажний ряд. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. А потім є рутин і шуруп. Особини, оповідання, інформація змінюється. Але насправді він залишається однаковим.

Чи важливо для вас бути залученими до процесу?

- Часом я отримую

р.

Чи відповідає Ваш професіоналізм?

до Це просто отримує нудний. Я не можу працювати в заводі, коли я повинен зробити те саме щодня. Я суфокат. Ось чому я пішов з телевізором, хоча в певній точці було дуже комфортно. Робота в тиждень, гідна заробітна плата. Але я не знав його. І коли я пішов -- насправді ніде -- так, він був дивний, але це було зроблено.

до Що означає «неде»?

- Я не ходив до будь-якої конкретної роботи. Він пішов, бо він був повним.

-Гон, і?

Я почав шукати варіанти, щоб зробити те, що я хотів зробити – зробити повнометражний фільм.

- Я не підготував підставу.

- Я не можу підготувати основу. У певній точці чаша переливає, пропускає по краю. І потрібно змінити все різко, щоб ви не повністю затопили. З телевізором виявилося, що я пішов без чіткого розуміння де саме. Я просто знав, що я хотів зробити щось інше. Фільми, ТВ-шоу, це не важливо. Головне - це не документальне, але повнометражне кіно.

Як швидко з'явився перший проект і що це було?

Перш за все, у мене є проблема: відсутність портфеля. У цьому пункті зацікавили виробництво, і я, як виявилося, нічого не вдалося уявити. Ну, я зробив пару робочих місць на uni. Але ідея була гарною. Другий - на більш серйозному рівні, але він був знятий, і я не мав шанс його оцінити. Що робити, і я взяв короткий метр.

- З грошима?

-Так. Я зробив справу з друзями. Він був щит...

до Що це називається?

Я не буду. Іноді я переглядаю його, це сором'язлива. Але це дуже рідко, що план вийшов вперше. Ви завжди повинні заповнювати бампери. Ну, це краще, щоб зробити гроші, ніж коли хтось платить, і я буду робити деякі kaku. Так все вирушилося за планом. Після цього я зробив мій другий короткометражний фільм, реальність, на вищому рівні. Не соромно говорити про цей фільм, він отримав кілька премій на міжнародних фестивалях. Я мав щось показати в моєму портфоліо. Після цього я почав спілкуватися з вами в абсолютно інший спосіб.

Продовжити. . й