Прості пояснення 10. Що визначає ставлення жінки до чоловіка.

Я думаю, що більшість, якщо не всі, бачили це. Про це розповість громадське місце, чоловік і жінка. У той же час, так звана жінка, що звертається до чоловіка, не соромно використовувати вирази, такі як «Ви трон», «Я сказав вам, що», і як. Все це в відповідному тону з об'ємом ближче до максимуму. Так ви хочете, щоб зробити щось схоже на стіну на обличчі. У той же час людина не робить спроб, якось принаймні привернути її увагу до такої поведінки, але сміливо заважає і навіть якось винний, і навіть робить прикуси. Я можу навіть знайти відео, якщо я хотів, але я не хочу, щоб забрати сита.

Іноді ці чоловіки розуміють, що це якось неправильно. Вони говорять друзям, просять порад. Яка відповідь тут?

Немає нічого скаржаться. Єдина причина - це моя вини. Тому що це просто. Бабі, як істоти під керівництвом, поважають, як їх люди дозволяють їм. Це єдиний спосіб. Немає права, не зліва, ні сантиметра, ні другого. І якщо жінка допускається, щоб підняти свій голос, ви її дозволите. Якщо вона дозволила вам використовувати депарацію, дерогативну мову у Вашій адресі – це те, що це дозволило їй лікуватися таким чином. Будь-яка нерозумна поведінка жінки до чоловіка виникає з дозволу цієї людини і без іншого.

Забавно, що багато чоловіків, якщо не більшість, хто це, скажеш: «Я не скажу, що це зробити, це той, хто виходить.» Не ебать з мене. Я даю, що болить. Тільки допущено - не означає стояв на тумбі і урочисто оголошений - "Я дозволяю мені потішити!" Ноп. Все відбувається тільки таким чином, що здається, що «не дозволяв, але вона...» Десь мовчав, «не звертаючи увагу». Десь я помітив, але «просвіта не дозволяє». Десь, здається, навіть ті навколо них роблять зрозуміло, що жінка трахнув і спіщає обличчя в ситі, і він так з приступним посміханням – “Дуже, жінки... що я можу зробити тут?” Що я можу зробити, дупа? Якщо ви не підписалися! Сидіння в щиті! Якщо це не так, як собака. Вирощування, курка. Bite, стріляти ебать. Зважаючи на те, що принцип тварини у жінки переважає над їх рутинним розумом, і вони розуміють тільки силу. І вони хочуть бачити цю владу в присутності свого чоловіка. Так вона липає її руку в її чоловічі штани, і є два сталеві кульки, не бавовняні.

Ось як працюють ці смішні тварини, незалежно від того, як сумний. Сама інстинкт, що приводить їх постійно змушує їх протестувати свою людину на стійкість. І словесні ебать-ігри один спосіб. У відповідь, або ж ебать те ж, але міцніше, так що ви знаєте, хто заряджає. Або, якщо берег вже зламався, вжити суворих заходів. Це все. Ви не робите це, ви трахнув. Запобігання, і це буде тільки гірше. Не можна вести переговори з жінкою. Пригоди для переговорів спостерігаються як слабкість. Тільки з положення міцності. Це все. І з початку. Оскільки всі катастрофи починаються невеликими. Всі Не сталося раптово.

Бажаю всім щастям в особистому житті.

Джерело