398
Нотатки кеном
Азія була і є континентом, який я завжди хотів відвідати. Ви можете зателефонувати в це мрія або спосіб життя, де пристрасть до йоги і буддійської релігії, збираючи яскраві екзотичні речі і пристрасний любов до каррі і кокосового молока ідеально підходять.
Перша реальна поїздка, як тільки фінанси дозволили, я вирішив зробити в Таїланді, навчавшись відгуками на Пхукетні екскурсії. І перше, що я хотів зробити на цьому дивовижному острові, щоб побачити рідкісні тварини, і не тільки побачити їх, але доторкнутися до них, щоб я міг поділитися враженнями з хвилюванням про те, як я грав зі слоном, подорожував на тигрі, або ж підробив мавпи.
Мапа гора На пагорбі з багатьма мавпами і кількома туристів
Це відокремлене місце, де потрібно дістатися пішки, так як два автомобілі не можуть перевернутися туди, і це не входить до туристичних автобусів. І все ж, односмужена гора дозволила реалізувати довгастий сон, хоча замість традиційних бананів, які я думав мавпи прикрашений, керівництво мене приваблює, щоб купити деякі сумки арахіту. І я був правий, тому що шумний, грубий, але дуже милий мавпи вивели їх з рук.
Ват Шалон
Моє захоплення з Буддизмом приніс мені до Ват-Халона, щоб доторкнутися до чогось «закрапленого», але відрізняється від наших православних храмів. Як виявилося, це найважливіший храм на острові, головний святин якого є попелиці Будди.
Коли загинув Будда, його тіло спалювали і боби були розділені між декількома храмами. Шринку зберігають у скляному кульку, оточеному квітами і скульптурами, захищеними кристалами.
Картина яскравих кольорів в інтер'єрі, золото деталей і безліч фігур Будди, заморожені в різних позах, залишають безшумно. У нас є власний Будда, в залежності від того, який день тижня ми народилися. З вівторка виявився, щоб бути лежачи, що, ймовірно, чому я так мереживний.
Фромтеп мис
Це де я вирішив зіткнутися з захід сонця, як мис Відтеп є останнє місце в Таїланді, де сонце набори. Я був захоплений не тільки західним, але і тим, що весь квадрат був наповнений фігурами слонів, великих і малих, дерев'яних, кольорових і позолочених.
Жінка, яка продала ананас на палиці, пояснила, що слон є те, що мама Будди мріяла перед пологами. Таким чином, це також символ королівської влади, а кольорові тканини, як драпірії, захищають священний дух в кожній скульптурі.
Це лише один день моєї поїздки. Плани піти в джунглі і відвідати острови, плавати в каяк і якщо пощастило літати на острів. Сінгапур від Phuketбез шкоди для відвідування відомих китайських садів цього дивовижного міста.
На сайті Bestphuket.ru/
679152
PS дроту - асортимент продукції від перевірених виробників
Вигідна покупка піци на акцію в Оренбурзі від професійної піци