Серце 103-річного хірурга серця Warham відмінно підходить! Секрет здоров'я і довголіття в ...

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Погляньте на колонізацію Марса і опануйте навички телепортації. Неравел довголіття Найяскравіші погляди у всіх куточках світу намагаються, хоча здорове життя є рідкісним подарунком. Але здається, що довгота може бути навчена.

"Сайт" Він ділиться з вами сюжетом довголівого американського хірурга серця, Еллсворт Warham, який стверджує, що знайшли ключ до довгого і щасливого життя.

Доктор Еллсворт Warham - 103 роки, половина яких слідують вегетаріанським раціоном. Відомий хірург серця переконаний, що дієта і здоровий спосіб життя є причиною його дивовижної довготи і відмінного здоров'я.

«Ви можете сказати, що я був природним шляхом, щоб вегетаріанська дієта. Мої батьки були фермери, і ми не мали недоліків м'яса, я просто ніколи не сподобалося. м'ясопродуктий Коли я подарував їй повністю, я був занурений спочатку, якщо я отримав достатню кількість поживних речовин, але потім я знайшов, що я можу просто прийняти вітамін B12.

У своїй практиці Warham бачив багато сердець. Лікар каже, що 50 років тому він і група хірургів виступали з відкритим серцем в азіатських країнах. Цей досвід був імпульсом радикально змінити спосіб життя і харчування.

«Ми працюємо над пацієнтами з вродженими дефектами серця. Ішемічна хвороба. Це захворювання розвинених країн, говорить хірург. І це не дивно, адже мешканці Азії прихильники рослинної їжі. Еллсворт Warham Я переконаний, що сировина високорозвивних країн є високим холестерином. Лікар стверджує, що якщо люди слухали свою пораду, то ішемічна хвороба серця може бути вилучена.

Якщо рівень холестерину нижче 140, то ви практично імунні від проблем серця. Основний фактор, що підвищує рівень холестерину насиченийЦе, майже всі жири тварин. Вчені виявили, що білок тварин також впливає на рівень холестерину, тому навіть якщо ви напоїте молочне молоко, це не робить його корисним. Цукор також підвищує холестерин.

Звичайно, вправа добре для зниження холестерину. Але якщо не дотримуватися дієти, то ніяких вправ допоможе боротьба з високим холестерином.

78313901

Зрозуміло, скільки пацієнтів перенесли хірург, щоб змінити раціон і відмовитися від продуктів тварин?

«Коли я був медичним лікарем, я спробував розповісти пацієнтам, які корми для тварин не було корисним. Але людина повинна бути готовою до задоволення в цьому питанні. Дуже важко розповісти людину, яка використовується для вживання м'яса, що ви збираєтеся позбавити його від звичних страв. Їжа є надзвичайно болючою темою.

Ви можете поговорити з людьми про що-небудь — переваги спорту, релаксації, правого психічного ставлення, і вони згодні з вами. Про те, що вони харчуються, і ви знайдете, що люди дуже чутливі до нього. Якщо пацієнт послухає мене, я поясню, чому рослинні продукти є науково здоровими. й

Всі смакові звички людина набуває під час життя, крім любові молочного сходу, звичайно. І це означає, що батьки дуже легко підняти здорову дитину, настилаючи у малюка правильні смакові вподобання.

«Нехай навіть старших людей, як я можу змінити свій смак. Наприклад, деякі люди їсти занадто багато солі. Без солі, їжа здається гірляндою. Але якщо трохи зменшити кількість солі у вашій їжі щодня, ви не помітите різницю. Звичок харчування можна змінити протягом трьох місяців, якщо ви хочете. й

94473634

Доктор Warham підтверджує ефективність свого підходу до досягнення довголіття на власний досвід. Він припинив медичну роботу у віці 95 років, хоча він був повним енергоспоживанням та колегами, які закликали його залишитися.

«Я ще не можу працювати зараз. Я не можу зробити все, що я зробив перед - руки не голі, мої суглоби не болять, я не втратив балансу. Я просто вирішив, що це час, щоб витрачати більше часу на сім'ю, говорить щасливий центеніар.

У віці 103 Ellsworth Warham веде активний спосіб життя. Чоловік їздив на машині, піклується про власний сад і прогулянок часто. Його серце і тіло в цілому, він каже, дрібні.

«На сьогоднішній день процес старіння має тільки газовий педаль і без гальм. Більшість ми можемо зробити це не штовхнути педал або прискорити старіння. Середня людина, я повинен сказати, з його божевільними і турбулентними життєвими газами, що таке сеча, - сказав Дан Buettner. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Чи подобається вам статтю? Не забудьте поділитися з друзями в соцмережах.

Артикул

Крістіна Миронюк – фанат живопису, особливо Монет і Клімт. Він любить фільми і насолоджується музикою на вініллі. Архітектура та скульптура – це те, що надихає пишної людини цілодобово! Крістіна вивчає цифрові технології протезування в стоматології. Дівчина вибирає мінімалізм і простоту як в інтер'єрі, так і в житті. Натхнений гірський вигляд і книга «Твенті тисячі ліг під водою» Жуль Верн - це те, що потрібно для щастя нашого чарівного автора!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное