Непристойний Хрущов ... Ми вирішили створити атмосферу модного стилю лофт і не втратили!

У вересні я перейде в нову квартиру. Він невеликий, але з високими стелями, широкими вікнами і абсолютно без ремонту. Я успадкував квартиру, але це так сталося, що ніхто не жив в ній протягом тривалого часу і, як наслідок, практично кожен кут цього простору потребує редизайну і вишуканості.

Нещодавно я часто уявляю, як я жити в моєму стильному і затишному будинку, але я розумію, що реалізувати мрію мені потрібно багато грошей, які, на жаль, в даний момент не доступний.

З ситуації був абсолютно несподіваним. Минулого тижня я прийшов, щоб побачити мене, хто зараз працює. інтер'єрІ вона розповіла мені деякі хитрості, які зробили мій сон.

Непристойний Хрущов ... Ми вирішили створити атмосферу модного стилю лофт і не втратили!

Наталія запропонувала мені створити атмосферу в квартирі лофт-стильй Я хотів би подумати, що тільки дуже багато людей можуть дозволити цей стиль. Але коли я дізнався трохи більше про нього, я зрозумів, що я не мав думати в сформульованій формі, так що я взяв його вгору.

Основою стилю лофт є мінімум деталей, меблі максимально проста і функціональна, кольори в основному холодні відтінки, великі вікна, практично повна відсутність декору. А що в інших стилях виглядає як недолік - різні цегляні підводи, стіни без штукатурки, підлога дошки, є родзинкою цього стилю.

Стиль лофт дуже підходить людям, які мають фінансову проблему гостро. Після всього, мінімальна вартість і простота у всьому є основною кредо стилю.

Редакція "Сайт" Я приготував 7 хитрощів для вас. Як оформити регулярну квартиру Стиль лофт. Я ніколи не думав, що я можу зробити це!

1. Цегляна стіна
    При роботі з ремонтом одна з основних правил ремоделювання: приховати недоліки і підкреслити заслуги. Моє майбутнє житла в цегляному будинку і це величезний плюс. Отже, краще рішення полягає в тому, щоб викласти скелет будинку і показати цегляну кладку на одному з стін. Мазонрі з цегли ідеально підходять для обробки кухні або їдальні. Можна покласти одну або кілька стін під цеглу. А можна викласти стелю з цеглою або обмежити себе захисною панеллю, кухонним фартухом.

Досить оригінально виглядає стінка з цегляною кладкою, в оточенні сучасної кухонної техніки. У їдальні також можна легко і ефектно виділитися цегли.

Непристойний Хрущов ... Ми вирішили створити атмосферу модного стилю лофт і не втратили! р.

2. Фарба для стін
    Не витрачайте гроші на дорогі шпалери. Для цього стилю підійде фарба для стін. Виберіть кольори з палітри мінеральних барвників: сірий, чорнила синій, ясен рожевий, зелений і, звичайно, білий і слоновий. Ці відтінки чудово підходять для лофту. Також можна додати елементи грубої текстури. Це може бути дерев'яні балки, бетон, гнута цегла, піддаються водопровідних труб, дошки. В цілому, все, що ви можете побачити в промисловому приміщенні, наприклад, на старому складі.

3. Голі лампочки
    Найпростіший спосіб натягувати в стилі лофт за допомогою декору полягає в тому, щоб додати лампочки на канат в косі (барвлення якого в даний час варіюється так багато, що легко знайти правильний). Створити лофт-стиль Не просто гіроскоп лампи. На лампі Edison буде добре працювати тут.

4. Вибираємо меблі
    Стиль Loft добре поєднується з вінтажом. Так як текстури, які використовуються в декоруванні, виглядають старі, такі ж меблі підійдуть. Відчуття новинок сучасних речей з чіткими лініями. А якщо ви вирішили купити нові меблі, оберіть, що нагадує виробничі потужності: оцинковані стільці, дерев'яні столи з ніжками з труб, світильники.

Непристойний Хрущов ... Ми вирішили створити атмосферу модного стилю лофт і не втратили! доб.2

5. Ретропровід
    У моєму випадку це чудово, тому що не потрібно витрачати гроші на заміну проводки. Однак, якщо ви хочете відтворити справжній лофт у вашій кімнаті, ви повинні працювати над створенням реальної реконструкції. Непристойний Хрущов ... Ми вирішили створити атмосферу модного стилю лофт і не втратили!

6. Трубні стелажі
    Людина, яка вибрала стиль лофта для дому, просто не може, але власної колекції книг і красивих художніх альбомів, тому він потребує полиці. І найкращий варіант, якщо він виготовлений з труб, а полки виготовляються з грубої деревини. Непристойний Хрущов ... Ми вирішили створити атмосферу модного стилю лофт і не втратили!

7. Декор лофт
    Спробуйте тримати речі мінімуму. Лофт погано поєднується з великою кількістю затишних домашніх дрібників. Краще вибрати нейтральну колірну палітру, не більше одного яскравого акценту. Після всього шорсткі текстури виражаються самі по собі. Непристойний Хрущов ... Ми вирішили створити атмосферу модного стилю лофт і не втратили!

Я також запропоную вам ознайомитися з 12 бюджетними способами, щоб зробити свій будинок мистецтвом. Скандинавський інтер'єр і номери в еклектичному стилі. Головне - почуття пропорції, не переборщити його деталями!

Не обов'язково. жити в реальному лофтіДосить прикрасити інтер'єр елементами стилю. І не думайте, що потрібно перейти до кінця в реалізації ідеї, можна приховати на пару ретельно відібраних деталей.

Бажаю вам стильну і затишну атмосферу і красиві зміни, якщо ви також готуєтеся до ремонту. Як ви відчуваєте про стиль лофт? Поділіться цією статтю з друзями і дивимося, що вони думають про це.

від 1 2 3 4 5+

Анастасія Давиденко Настя займається йоги та любов’ю. Мода, архітектура і все красиві - що серце дівчини прагне до! Анастасія займається дизайном інтер'єру, а також робить унікальні прикраси з квітковими темами. Бажаєте жити у Франції, навчає мову та цікавить культуру цієї країни. Він вважає, що людина повинна дізнатися щось нове життя. Її улюблена книга є еат, промінь, любов Elizabeth Gilbert.