352
Мій чоловік приніс відро цукрового гороху з ринку. Мій друг сказав мені, що робити з ним.
Зелений горох Один з найпопулярніших продуктів цього сезону. Ринок тепер буквально переповнений торговцями, які намагаються продати соковиті підопи якомога більше.
Але що має недосвідчений покупець, щоб уникнути спійманих? Право, спробуйте! Солодкий горох, краще ...
, Україна
Всі сорти гороху діляться на дві групи: цукор і оболонка. Цукор можна споживати разом з подами, а оболонка тільки в очищеній формі.
Молодий горох
Як зробити зелений горох? Обов'язково поділитися своїми кулінарними секретами в коментарях!
від
Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.
Але що має недосвідчений покупець, щоб уникнути спійманих? Право, спробуйте! Солодкий горох, краще ...
, Україна
Всі сорти гороху діляться на дві групи: цукор і оболонка. Цукор можна споживати разом з подами, а оболонка тільки в очищеній формі.
Молодий горох
- Цукор і мозкові сорти
Ті, хто хоче їсти зелений горох, варто звертати увагу на сорти мозку гороху. Це незвичайне ім'я обумовлено тим, що в кінці дозрівання горох став обручений.
У зв'язку з цим трансформацією крохмаль накопичується в цій горі менше, ніж в інших сортах. Це ці горохи, які вважаються найсолодшим! Не рекомендується варити: гарячі страви слід додати горох в кінці варіння.
р. - Курячий горох
Цей сорт гороху закруглив насіння і містить велику кількість крохмалю. Тонізуючі сорти найчастіше використовують для приготування круп і супів.
Підки цієї гори не підходять для споживання. Хороший і якісний горох мають однакову форму і колір, вони не їсти шкідниками.
296646 - Зберігання гороху
На відміну від квасолі, досить швидко зіпсують свіжий горох. Краще використовувати його відразу після покупки. У холодильнику цей продукт триватиме при температурі 0 ... + 2 градусів до 3 діб.
Далі буде швидке зниження вмісту цукру, а також вітаміну С. Якщо не можна зберігати горох свіжим, краще рішення проблеми збереження або заморожування.
р.
В останньому випадку не рекомендується відливати горох перед варінням. Необхідно негайно зануритися в окропу.
Як зробити зелений горох? Обов'язково поділитися своїми кулінарними секретами в коментарях!
від
Вікторія Поплавська вважає, що мистецтво не знає відпочивати! Він захоплює малюнок, використовується для пошуку життя очима художника. Чистка будинку і приготування різноманітних страв вважається не роботою, але задоволення: після усього, можна підходити до будь-якого бізнесу творчо! Він любить нестандартні методи вирішення проблем. Улюблена книга Вікторія – Три комради Е. М. Ремарке.
Саме тому чоловіки марріють розлучення з причепом, а не безкоштовною дівчиною!
Лука Бресель Керро розповів, як розбити печатку непорозуміння у відносинах з батьками!