366
Затишна чорниця від молодої капусти: весняна страва гідна барного столу!
Я великий фанат польської кухні. З кожним днем я відвідую свою сім'ю, я приніс їм новий рецепт. Абсолютний улюблений в сім'ї свінгери! Ця їжа міцно встановлена в нашому святковому меню, завдяки великому смаку і простому приготуванню. Дотримуйтеся цієї покрокової інструкції, і ви будете мати дивовижні страви на вечерю!
Як смачно варити капусту Інгредієнти
Підготовка
Ось такий великий, не відрізняється за смаком від своїх маленьких родичів, виявився чорницею! Чудова страва для домовласників, які люблять готувати прості і швидкі страви.
Які рецепти ви знаєте для мережива? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
від 1 2 3 4 5+
Юлія Ніконенко відчуває музику з серцем та любов’ю на концертах. Вона намагається зрозуміти сучасне мистецтво, тому вона є частим гостем на художніх виставках. У той же час любов до мистецтва і сталі будепотужний співіснуючий в красивій дівчини: Юлію є кандидатом на майстер спорту в карате, займається ММА (змішується бойові мистецтва). Вона хоче за смаком всіх фруктів світу і писати роман. Улюблена книга Юлії - Тропічна гора Генрі Міллера.
Як смачно варити капусту Інгредієнти
- 500г меленого м'яса
- 200г рис
- 1 цибулина
- 1 морква
- 1кг капуста
- 200г сметана
- 250г томатний сік або мелена томати
- сіль
- пердят
Підготовка
- Зняти верхні листя з капусти, відрізати шапочку і відварити до м'яких. Виріжте всі ущільнювачі і покрийте їх дном і стінами форми для випічки. Заливаємо ліву капусту.
- Виріжте цибулю і моркву. Залийте овочі томатом і тушками на 5 хвилин.
- Відварити рис до напівкоштовності, перемішати його з фаршем, додати подрібнені овочі з помідором, настоєну капусту, залити сметаною. Посипати і поперчити за смаком, ретельно перемішати. Начинка повинна бути соковитою. р.
- Покладіть отриману начинку у вигляді в шарах: чергуйте фарш і листя капусти.
- Далі покрийте форму листками і відправте в духовку.
- Bake на 180° за годину. р.
- Ви також можете приготувати. свінгерий Поставте блюдо, приготоване в режимі "перемикання" на 1,5 години на потужності 450 Вт
- Подається гаряча зі сметаною!
Ось такий великий, не відрізняється за смаком від своїх маленьких родичів, виявився чорницею! Чудова страва для домовласників, які люблять готувати прості і швидкі страви.
Які рецепти ви знаєте для мережива? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
від 1 2 3 4 5+
Юлія Ніконенко відчуває музику з серцем та любов’ю на концертах. Вона намагається зрозуміти сучасне мистецтво, тому вона є частим гостем на художніх виставках. У той же час любов до мистецтва і сталі будепотужний співіснуючий в красивій дівчини: Юлію є кандидатом на майстер спорту в карате, займається ММА (змішується бойові мистецтва). Вона хоче за смаком всіх фруктів світу і писати роман. Улюблена книга Юлії - Тропічна гора Генрі Міллера.
Як відрізнити прикус комах від серйозного захворювання? Я можу сказати з голим оком.
За останні 15 років статистика психічних розладів у дітей запрошують! Шановні друзі!