Один день в житті хізофреника.

Я думаю, що багато людей побачать своїх близьких, які ознаки поведінки притаманні хворим з шизофренією.
Хай, кожен. Моє ім'я Максима, Я жив у Санкт-Петербурзі, я 25 років, і я страждаю від простої форми шизофренії. Я отримав таку неприємну діагноз на початку 2011 року. У той час я жив у Москві. І тепер я хочу розповісти вам про мій самий звичайний, незаперечний день. У цьому пості ми ретельно розглянемо те, що життя хізофреника на прикладі мого дня 11 жовтня 2012 року.

До речі, ось ліки, які я прописав (поєднання антипсихотики і SSRIs). Але я не приймаю їх.

Перед тим як почати історію, можна коротко пояснити, як проявляється вищевказана недуга у людини. Проксимус У моєму випадку це повна і всебічна соціальна дезінтеграція і дезадаптація, нездатність зв'язатися з суспільством, страхом звуків, слів і окремих літер і цифр, поєднання яких я постійно помітлю в кімнатах будинків, автомобілів, квартир, вексельних щитів і просто всюди в місті. Я також переконаний, що ці сигнали є особистими для мене і повинні мати прямий вплив на життя. Тексти пісень, а це означає: Це завжди здається мені, що є щось, що не є, і навпаки, немає нічого, що є, навіть якщо я бачу його з власними очима.

Я також страждаю від ідейної автоматизації, що означає, що я не можу контролювати потік думок і об'єднань в голові і структуру їх логіки. Він над своєю особистістю і повністю контролює мене і моє життя. У той же час, незважаючи на популярну віру, розвідник у сихофренії не страждає. Ось чому я можу поділитися своїми враженнями. У шизофренії удар застрягається в першу чергу на особистість і мислення. І неприпустимо, що моя особистість зазнала, що ви побачите з одного дня шахти. Ну, тут ми йдемо.

Початок дня можна виділити тільки умовно. Нехай це буде час, як це:

По суті, я можу сильно спати, у мене є безсоння, страшні страждання про дуже факт буття в цьому світі і віддаюся від сну. Я спить, але в різний час. Іноді навіть у сні, сниться речей. Моє ліжко виглядає так:

Я, твої очі не туманить тебе. Я даю на пластикові пакети, ретельно доставлені з магазину. Вони вже накопичили багато, і мої лікті вві сні зараз, а потім прилипають до них.

На підлозі є сумки з речами, які я повернувся з Москви (Я жив там протягом 14 місяців). Вони стоять нерозбираними з останнього грудня прямо в середині кімнати.

Сісти на комп'ютер. На дно порожні пивні пляшки. Коли я маю гроші в моєму розпорядженні, я спробую п'яти якомога більш жорстоко. Це єдиний спосіб я відчуваю себе краще. Я не можу думати про те, що втратив суспільство, і це моє життя дійсно більше. Тексти пісень, а це означає: Я забутий і ніхто не хоче мене. Але гроші ведуться, напій виходить, і біль і страждання роблять мене сходженням на стіну.

Висловлення грошей. Найвища проблема в житті не є шизофренією. Найгірше - це безперечно бідність, яка мене захопила з раннього дитинства. Я виріс в бідній сім'ї, я був ледь fed і дуже погано одягався. Це продовжується в цей день. Цей приклад є моїми носками. Коли вони зношуються, п'ятка виходить чорною.

Ось я. Що таке обличчя?

До речі, ви дуже щасливі, що сидячи на моніторах, ви не відчуваєте неприємний запах. Я довго перестав доглядати за собою, чистити зуби, мити і змінити одяг. Я в нижній частині життя.

Я доторкнувся до тих пір, поки не прилипає до різних посилань:

Борн. Невірно нудно. Але життя йде на, і я не вмираю. Ви можете розбити бордо і виїхати на дим. Цигарки дуже корисні в таких випадках. Я зазвичай люблю куріння: це хороший і він знімає занепокоєння. Але залишаються кілька сигарет.

Паління пеллюсти. Я висока. У той же час я проймав кілька хвилин часу.

Немає нічого робити. Давайте мені взяти ще одну картину.

Я збираюсь знову. Я сподіваюся, це краще. Я не можу спати вночі, тому що у мене немає грошей на спирт.

Зміяти. Не поганий:

Правда, навіть після сну я відчуваю страшну депресію, тяжкість у всіх органах і нестерпну втому. З усього світу, від життя і від цього підігрітого свинячого тампона, в якому я знайшов себе. Щойно, я переговорю, що колись мій колишній слава. Наприклад, я ностальгію за фотографії, в яких я захоплюся Аркадієм Дворковичем під час нашої бізнес-зустрічі:

Я прочитав власні стовпці в модних журналах. Картина на правому виді натяків, як це закінчиться:

2532540р.

Я використовую для життя. Навколо не менше видимості. Я вирішив переглянути Реквієм для Мрія. Фільм, що описує мій шлях. Уві сні, але в кінці внизу. З усіх персонажів в кіно, я дуже нагадує Сараго Goldfarb, самотній старик, мати головного героя Harold, який отримав запрошення на телешоу. І з моменту свого життя до того моменту був неповним і нестерпним (як шахта), ідея бути на шоу стала домінуючою. Вона бореться, щоб вписати в стару красиву сукню, але після усвідомлення вона отримала занадто багато ваги, так як її розквітна молодь, Сара курорти для схуднення терапії на основі амфетамінів. Доза посилюється, але Сара не помітить це, так як вона не потребує нічого в житті, крім того, щоб реалізувати одну мрію - отримати на телешоу з улюбленим сином Harold. Але запрошення виявиться помилково, дні очікування йде один за одним, боляче розтягування; і в підсумку вона закінчується в рослинному стані в психіатричної лікарні. На фото нижче - Маріон, ще один з героїневих фільмів, також відвисають до дна разом з іншими:

Я не їсти нічого. В цілому, моє харчування з дитинства дуже щільно. Всі вони подаються. Коли у вас є гроші, я думаю, що добре їсти на McDonald’s – це реальне свято душі. Смачна і ситна. Коли він був у Москві і займався політикою, він навіть може дозволити собі відвідати суші-бар кілька разів в житті, а іноді замовив їжу для свого дому. Але це був флотом щастя в сірому, непереносимому порядку бідності і бідності.

У мене є майже не гроші, і я, ймовірно, не віддаю будинок на всіх. Але з того, як я мав би писати повідомлення, я вирішив принаймні піти на сигарети. Сподіваюсь, щоб зішкнути їх. Я збираюся. Одягнена Жінка. Це моє взуття на 8 000 рублів, нагадування про щасливі часи:

Єдине нормальне взуття я коли-небудь мав у своєму житті. До цього «Тату» купив мене тільки найдешевші яруси, які розгорнулися перед очима, витікали і викликали лесби інших. Дитячий садок. І ці туфлі (зображені) Я зносився протягом двох років, як влітку, так і взимку. У мене вже досить вичерпається, але я, ймовірно, не маю нічого.

Я залишаю будинок.

Я ходьба. Ось магазин:

Я ледве брухту на сигарети і їхати додому.

Який момент правди. Їжа. Я їсть тільки раз на день і іноді рідше. У мене немає їжі і ніколи не було в будинку. вечеря:
Р

Непристойні тушковані овочі, шматочок стебла хліба, розбитий на двох (як мій доля), склянка води. Все правильно, не картопля, немає макаронів, немає м'яса, немає салатів, немає десерту, ні чаю, ні іншого ярусу. По суті, навіть цей поганий суп шламу - не більше одного разу на день. Всім життям я позбавлявся від поживних речовин. Я тільки мріяв про їжі хоча б раз в той час.

Ну, що мій день закінчується.

浜у 涓 蹇

Я додаю його самостійно. Чи відрізняється наше життя від хворої людини? Яка різниця між нами і ними. Скільки кроків ми беремо? Немає одного страху...

Чи варто приймати таблетки?