Чекаю, дівчата, вона 100 років? Унікальний Мелані з ону з вітром про життя.

Актриса Олівія De Havilland, Зірка якого подяка ролі Мелані Віллеса, дружині того ж ashley Wilkes в фільмі «Гон з вітром», не вірить в ознаки. Вони кажуть, що вмирає в кадрі погана удача. Але здається, що актриса не обходить. 1 липня 2016 року красива леді святкувала 100-річчя від дня народження!

Редакція "Сайт" Він розповість про життя і кар’єру останньої живої зірки фільму.

Фільм «Дива» народився 1 липня 1916 р. в Токіо в родині актора і юриста. Через рік сестра Олівія Йоан народилася, а через кілька років сім'я перейшла в Лос-Анджелес.

Олівія була настільки харизматичною і жіночною, що вона відразу зловила увагу виробників кіно. Її кар’єра почалася на початку 30-х, коли молодий дива сценічний дебют Лос-Анжелес в "Сонній ніч" Дівчинка подобалася реінкарнати так багато, і вийшло дивно, що вона, без зцілення, обмінний театр для кінотеатру.

Габаритний зображення

Це був щасливий квиток! Після десятки фільмів акторка пощастила отримати роль Melanie Гамільтон "Гон з вітром". Ця роль стала її найбільшою годиною і її найбільшою гордістю.

Відтворення Мелані, Олива була номінована на премію Академії за найкращий підтримуючий актор. Однак, після того, як закарана статуетка актриси не потрапила. Академія скоригувала цю помилку двічі, 1947 та 1950 рр., присуджено Олива Де Хавленд з нагородами. Кращий актор У фільмах «Для себе» і «Хір».

Олива діяла в фільмах до кінця 80-х років. Остання була роль Тітка Bessie Merriman у фільмі The Woman He Loved. Після цього фільму жінка завершила свою 53-річну акторську кар’єру.

У 1990-ті рр. час втратив акторку. Олівія вперше втратила сина, а потім її екс-люда і друг, новитель Marcus Goodrich. Другий і також екс-людії загинув кілька років пізніше. Єдина підтримка Олівії була дочкою Ґісла.

Секрет довголіття Олівії – це велика генетика. По-перше, вона молодша сестра Йоан Фонтаїн також довго живиться жінка. Вона загинула у віці 96. Сестри були суперниками всіх своїх життів, і їх протистояння пішли так далеко, що в деякій точці вони не є. випалювали всі містки.й «Я одружився першим, отримав Оскар спочатку, і якщо я загинув спочатку, Олівія буде лютою – Я збила тут.» Що сталося. Ну, 30-й Голлівуд був суворим.

Олівія Де Хавленд зуміла жити життя з головою займалася високою, залишаючись ніжною леді, видатною акторкою і реальною красою. Після того, як вона має щось, щоб бути гордою: вона є однією з небагатьох, хто стояв на походах кінотеатру, який неможливе минуле.

Якщо вам сподобалося статтю, поділіться своїми друзями на соцмережах.

Артикул

Крістіна Миронюк – фанат живопису, особливо Монет і Клімт. Він любить фільми і насолоджується музикою на вініллі. Архітектура та скульптура – це те, що надихає пишної людини цілодобово! Крістіна вивчає цифрові технології протезування в стоматології. Дівчина вибирає мінімалізм і простоту як в інтер'єрі, так і в житті. Натхнений гірський вигляд і книга «Твенті тисячі ліг під водою» Жуль Верн - це те, що потрібно для щастя нашого чарівного автора!