71
10 фраз, за якими можна розпізнати маніпулятор
, Україна
Для того, щоб зробити це добре для них. Вони виштовхують для життєздатності і хочуть, щоб ми відчували себе, або сумніваємось самі.
Веб-сайт Про слова, які маніпулятори люблять використовувати. Якщо ви почуєте щось схоже, знаєте, як відповісти.
03039, Україна
Р
р.
4467886
р
195879
Що робити, якщо ви розумієте, що ви маніпулюєте:
Дивитися також.
8 простих правил зв'язку при порушенні
10 Фрази, які можуть слухати вашу кар'єру
www.adme.ru/svoboda-psihologiya/10-fraz-kotorye-mogut-navredit-vashej-karerere-1279065/
Для того, щоб зробити це добре для них. Вони виштовхують для життєздатності і хочуть, щоб ми відчували себе, або сумніваємось самі.
Веб-сайт Про слова, які маніпулятори люблять використовувати. Якщо ви почуєте щось схоже, знаєте, як відповісти.
03039, Україна
Р
р.
4467886
р
195879
Що робити, якщо ви розумієте, що ви маніпулюєте:
- Візьміть ініціативу в розмові, і маніпулятор плутають. Почати питання або говорити про себе.
- Якщо ви попросили відповісти на щось, скористайтеся технологією зламаного запису. Ведуться роботи: просто повторіть однакову відповідь і ви будете залишити позаду.
- «Я відчуваю, що ти штовхаєш мене», «Не тиснете мене!»
- Відповіді, які дозволять маніпулятору дізнатися, що ви не впевнені, що він правий: «Я сумніваю це», «Ви можете бути неправильними», «Це ваша думка. й
Дивитися також.
8 простих правил зв'язку при порушенні
10 Фрази, які можуть слухати вашу кар'єру
www.adme.ru/svoboda-psihologiya/10-fraz-kotorye-mogut-navredit-vashej-karerere-1279065/
10 оповідань від людей, які змогли подолати свою найгіршу залежність
10 знаменитостей, які лікували хвороби