6 способів виглядати стильно без шкоди для здоров'я

Нерідко в ході моди ми забуваємо про здоров'я, а експресія «Краса вимагає жертви» виходить на літр.

Веб-сайт Я з'ясував, як виглядати сто, але зберегти здоров'я.

Худенька джинси і гомілки

Ніжні джинси, а також джинси та джинси небезпечні для здоров’я жінок. За даними лікарів, в результаті компресії вони порушують роботу нервів і м'язів, ускладнюють кровообіг.

Що замінити: Віддайте перевагу вільним моделям джинсів - наприклад, прямий крій або популярний "хлопець".

Важкий сумок

Той факт, що сумочка є простором, напевно, всі чули. Тільки такий об'ємний аксесуар, в якому багато всього, дуже шкідливий для постави. При носінні важкого мішка на нашому плечі тиск на спині і ноги нерівномірно розподіляється. Це змінює нормальне положення тіла, що призводить до болю в хребті і шиї.

Що замінити: Якщо ви повинні носити палі книги або щось важке в будь-який день, краще взяти рюкзак, тепер він на пік моди.

Високі підбори

Під час ходьба на високих підборах вага пересувається до переднього стопи. У цьому випадку жінка сильно зігнута в нижній частині спини. Все це негативно впливає на здоров'я не тільки ніг, але і хребта.

Що замінити: Для повсякденного носіння, зробити вибір на користь сандалі і взуття з підборами близько 2-3 см. Але краще зберегти шпильки на спеціальні заходи.

Спідниця олівець

Алас, але, можливо, найяскравіший предмет гардеробу також відрізняється сейфом. Лікарі скаржаться, що вузькі спідниці проти руху. Це змінює гайку і може призвести до пошкодження м'язів і навіть міжхребцевої грижі.

Що замінити: Спробуйте справжню спідницю сонця. Поєднайте його навіть з курточками і строгими сорочками.

Важкі ювелірні вироби

Важкі сережки розтягують вухо, а масивний намисто або хокер створює натяг в шиї. Це може викликати біль в плечі і головні болі.

Що замінити: Щоб залишатися стильним і не завдати шкоди здоров'ю, оберіть сережки і підвіски з легких матеріалів, які тільки здаються масивним.

Фаршировані вії

Тенденція сучасного макіяжу переросла або випалюється віями, які дають очі «запалення». Деякі вчені вважають, що вії «ален» шкідливі для очей: виходить, що регулярні вії відмінно оберігають наші очі, але неприродно довгий концентрований повітря біля очей, що робить їх більш вразливими до сухості і пилу. Крім того, під час процедури нарощування в очі може отримати клей і викликати пошкодження рогівки.

Що замінити: Краще не ставити очі в небезпеку і використовувати супер-об'єм туші.

Ілюстратор: Данил Шубін Українська Веб-сайт

Дивитися також.
Про модні чіпси 2017
7 Топ Модні тенденції 2017

на www.adme.ru/tvorchestvo-dizajn/7-glavnyh-modnyh-tendencij-2017-goda-1439365/