Потужність дачі: 6 належних ранкових обрядів

Якщо ви працюєте з бізнесом або активно проводить кар’єру, це легко спинитися як кальмар у колі і знайти себе в стані постійного виснаження. Я використовую для того, щоб мати жорсткий час, який виходить з ліжка вранці, натиснувши кнопку "delay" на годинник сигналізації, багаторазово перед початком 12-годинного робочого дня, що працює з дверної полонини. Але зараз, зробивши деякі зміни до моїх звичок, я стрибу з ліжка в 5.55am - і я ніколи не відчував більш енергійний і продуктивний.

Я не єдиний підприємець, який використовує владу рано вранці. Тим Феріс.й Опраг. і Тім Кука. Apple починає свій день до сходу. Якщо ви хочете зробити більшу частину цих ключових годин перед заголовуванням в офіс, спробуйте ці ранкові обряди.

1,1 км Встановити годинник сигналізації дуже точноЧому потрібен супер-вишуканий час? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я використовуюсь для встановлення годинника сигналізації близько 6:00 a.m., задньивши його на кілька хвилин вперед або назад кожен день і натискання клавіші "delay" (раніше). Тепер я не протипоказаю: годинник тривоги встановлюється в 5:55 і певна послідовність приймала корінь в душі, змушуючи мене виходити з ліжка на час.

2. Написати один намір щодня.Я походжу в кавоварку, ледь отримую місце. В той час як мій еспресо пивоваріння, я приймаю момент, щоб визначити моє завдання на день. Коли ви пишете свої цілі, ви досягнете їх значно частіше, і я впевнено вірю, що це робиться. Коли я фіксую мій намір, я маю успішний, щасливий день. На дні, коли я не можу, важко концентрувати.

р.

Я користуюсь ноутбуком в моєму iPhone, щоб писати одне завдання (тільки один!) яке потрібно завершити протягом наступних 24 годин. Ці наміри завжди прості і приємні. Наприклад, сьогодні це було "доїхати до тренажерного залу". В інших випадках можна зробити з чим я їсти. Хоча це пов'язано з особистим здоров'ям, піклуючись про себе в кінцевому порядку, піклуючись про бізнес.

3. У Подаруйте собі годину міцності.Це, мабуть, найважливіша частина мого ранкового обряду. Ми прокидаємо близько 7:00 вранці, тому 6:00 до 7:00 - це дорогоцінний камін часу для мене. Я можу сказати, що він ідеально підходить для вашої французької мови (одна з моїх цілей 101, щоб прийняти бізнес-клас і франчайзі), практикувати трохи, або читати.

Що я ніколи не роблю в годину міцності? Не перевірте електронну пошту. Ми всі гріхи, але перше, що я коли-небудь зробив вранці, був захопити мій телефон і відкрити мій inbox. Потім я зрозумів, що читання електронної пошти на початку дня дозволили іншим людям диктувати мої пріоритети, змушуючи мене реагувати на події, а не вирішуючи себе, що робити і коли це зробити.

4. У Знайти спосіб правильно харчуватися.Під час робочого дня може статися, що заважає здоровим харчуванням. Але я вірю, що цілеспрямована перша страва (коли вона на вершині) допомагає підтримувати хороші звички.

Я тепер використовувати локальну продовольчу компанію Vital Supply Co, щоб зробити харчування краще. Я можу вибрати різні варіанти, які оптимізують енергію протягом дня. Коли я був молодшим, я часто пропускає обід або їсти, що було на руці.Я тепер знаю, що здорові звички призводять до здорового розуму і фокусу. Ви не будете впевнені, що лідер, якщо ви не будете добре харчуватися. Не дозволяйте мені пропустити час їжі.

5. Умань Використовуйте дорогу, щоб ефективно працюватиВ той час як деякі підприємці готові працювати 12 годин на добу, я зробив свідомий вибір, щоб приділити більше часу для фізичного здоров'я та сім'ї. Я не зазвичай прибув в офісі до 8:30 або 9:00, але я використовую 20-хвилинну місію, щоб зробити це добре. Моя асистентка планує інтерв’ю та конференц-зали під час руху, а також вільний доступ, тому я можу бути продуктивним на шляху. Я можу зменшити час, коли я витрачаю в офісі. Це також призводить до більш креативного мислення, тому що я мобільний і може думати по-різному.

6. Жнівень ПогодаСправжній секрет продуктивного ранку - ніч до. Я зазвичай відправляюсь на 10pm і списав 10 речей, які я вдячний перед я падаю. Якщо у мене був поганий день або щось пішло неправильно, це потужний нагадування про прогрес, який я зробив з сім'єю, в фітнесі і бізнесі. Закінчення дня на позитивній замітці означає, що в 5:55, коли тривога відходить, я буду готовий почати день з правої стопи.

Видання

@Brian Scudamore (Брійська область)

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //ideanomics.ru/articles/9295