Як ми вибрали наш велосипед дочки

р.

Час придбати перший двоколісний велосипед. Багато освітніх інформації були розглянуті і поради були чути від знайомих. Мій чоловік і я хотів купити якісний транспорт, але ми не спробували переплатити додаткову суму.

На сайті http://alisa-ua.com/g6246366-kolesnye-velosipedy-detskie Аліса. На сайті ми помітили найбільший вибір моделей, і почали вивчати специфікації для прийняття рішення про покупку. Моя дочка любила модель Profi Monster Gel найкраща. Це хороший велосипед, щоб почати з, оскільки він має допоміжні колеса, іграшка кошик, сидіння і рульове колесо регулюється відповідно до висоти дитини. Більшість з усіх, мені сподобалося гарний дизайн, ефектне поєднання чорного і рожевого кольорів. Модель чітко виконана для справжніх принцес, підшипників рожевого.

Моя мати сподобалося модель Hello Kitty дуже багато. Він також був виготовлений для гламурних князів. Поєднання білого і рожевого здавалося мені дуже ніжним і солодким. На такому транспорті навчатися їздити приємно. Передня і задня гальма, дитина буде безпечною, захищена схема і всі параметри, які можуть бути змінені як дитина росте. Крім того, цей велосипед був придбаний другом своєї дочки, і за рік використання Я не чув ніяких скарг. Але Дад не схожий на білі колеса, він не думаю, що це було дуже практичним. Ось чому я пропонував власний варіант.

БЕН велосипед був найкориснішим для батька, оскільки він трохи старше для дітей. Якщо попередні моделі рекомендовані дітям від двох до чотирьох років, ця модель для дітей старше 3-6 років. В принципі, якщо дитина швидко виросла, то в 2,5 роки ця модель ідеально підходить. Всі необхідні функції для новачка: передні і задні гальма, додаткові колеса. Також ця модель ідеально підходить для молодшого брата.

Ми обрали найкращий варіант.

Але головне рішення для моєї дочки. І ми придбали велосипед з нашими улюбленими Фіксами. Після читання характеристик ми зрозуміли, що ця модель не гірше попередніх. В цілому дуже важко вибрати, тому що всі велосипеди хороші якості, дитина просто навчиться їздити. Крім того, матеріали легко очищаються, поява оновлення зберігається протягом тривалого часу. Ціни на всі моделі не дуже різні, і наша родина здатна опанувати цю покупку. Вони вибирали зелений велосипед, і принцеси вирішили змінити її розум.

Моя дочка буде 3 роки протягом декількох місяців - ми придбали розмір 14 дюймів. Три тижні їзда. Я сподіваюсь, що велосипед буде довго. Магазин дав нам гарантію, тому не хвилюйтеся.