572
Провідник придумав шлях до кімнатних рослин. Тексти пісень, а це означає: Як довго вона на рейсі, її квіти не подаються!
Я був провідником 12 років. Рік після року я зіткнувся з такою ж проблемою: хто залишив кімнатні рослини і як їх зберегти? Я повертаю з рейсу і в першу чергу я починаю переоцінити висушені квіти, які я побачила весь рік.
р.
Але є великий спосіб, щоб уникнути руйнування ваших зелених друзів, поки ви не будете, і це організація водної поїздки. Ви можете придбати готову систему поливу, або ви можете зробити з імпровізованими матеріалами. Я пропоную зробити дуже економічний пристрій, який дозволить вам заощадити Кімнатні рослини здоровий.
Автоматична система поливу Як поливати рослини під час відправлення
Це простий і дешевий спосіб забезпечити полив при моїй відсутності з дому. Це життя рубати для зелених і здорових квітів особливо актуально під час свят, тому обов'язково розповісти друзям про це.
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!
р.
Але є великий спосіб, щоб уникнути руйнування ваших зелених друзів, поки ви не будете, і це організація водної поїздки. Ви можете придбати готову систему поливу, або ви можете зробити з імпровізованими матеріалами. Я пропоную зробити дуже економічний пристрій, який дозволить вам заощадити Кімнатні рослини здоровий.
Автоматична система поливу Як поливати рослини під час відправлення
- Візьміть скляну пляшку і ретельно промийте.
- Переконайтеся, що немає чужого запаху. Габаритний зображення
- Видалення етикетки.
- Тепер візьміть корку або кришку і просвердліть отвір в ній. Залийте ємність водою. Крупний флакон з пробкою.
- Переконайтеся, що вода проходить через корку в невеликих кількостях. Грунт необхідно змочити помірно і поступово. 3610Р. 4200Р.
- Якщо занадто багато рідини витікає з пробки, загорніть її в шматок тканини. Цей простий трюк дозволить запобігти сильному поливі.
- Поставте пляшки в квітковий горщик. Ви можете прикрасити пляшку таким чином, вам подобається. , Україна
Це простий і дешевий спосіб забезпечити полив при моїй відсутності з дому. Це життя рубати для зелених і здорових квітів особливо актуально під час свят, тому обов'язково розповісти друзям про це.
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!