У сім'ї не вистачає грошей на будинок і довелося придбати сміття. Тепер це найкращий котедж в районі!

Одна пара з Мінська з трьома дітьми серйозно розглядається покупка заміського будинку, щоб кожен учасник сім'ї міг відчувати себе комфортно. Але котеджі не доступні. Сім'я вже була відчайдушна, як в одному з селах, які пропонуються купувати. коледжй Ціна була більш розумною, місце дуже мальовниче і не далеко від міста.

3250Р. 3700Р.

Після покупки сім'я дізналася, що будівля була загнута. Багато речей довелося змінити. Згідно з парою, під час ремонту вони кілька разів хотіли відмовитися від усього. Стопили вже інвестували в будинок гроші і мрії. Редакція "Сайт" Ця історія була дуже надихнула, і ми вирішили розповісти вам, як це зробити чудово. ремонт практично з нуля.

Щоб замінити частину фундаменту, будинок повинен повністю підійти до гнізда. Максим, голова сім'ї, відреставрований і розфарбував дах, заміщав деякі дошки в стінах. На стовпах для воріт кладуть брики з старих печей. Марина - Дружина Максима - ставимо ділянку в порядку. Для обробки сім'я вибрала дешеві дошки і шпалери, завдяки чому економія коштів на хорошій системі опалення, вентиляцію і сантехніку.

3250Р. 3700Р.

Я радий, що з неї була стара школа, кімнати були дуже великими і просторими. На першому поверсі розташована вітальня, їдальня, кухня, спальня батьків, кабінет, два санвузли та панно. Вітальня була прикрашена каміном, який був виготовлений з розібраної плити. Також є доступ до тераси з вітальні.

р.

Кухонна плита не є одним днем болить роботи.

Меблі була вигідною. На додаток до саморобки, вони взяли його на склад дефектних меблів (короткоподібна ніжка, неповні частини, подряпини тощо). Варто лише 25% від вартості обличчя. Маленька робота і уява – ніхто не подумав, що перед меблями був дефектним.

На другому поверсі обладнана мансарда. Власники встановлюють чотири номери. Ці спальні кімнати для дочок, гостей і додаткового номера, які подають як дитячу, так і гостьову кімнату.

Також на другому поверсі була обладнана велика гардеробна, щоб не захаращувати інші номери.

Звісно, що приватний будинок без улюбленого вихованця!

Зараз ця родина має свою власну. просторийй Так, вона приймала багато роботи, але як ви можете побачити, результат був гідний. Ремонт було дешевше, ніж якщо вони були перебудовані, оскільки сім'я здатна знайти якісні матеріали за доступною ціною.

Ми сподіваємося, що ви надихнули цю історію, щоб зробити будинок або котедж ще краще. Не забудьте поділитися своїми друзями на соцмережах!

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті

Оксани Дудник любить живопис, готовий захопити картини весь час! Оксана знає багато про парфумерію, добре розбирається в модних тенденціях і подарує главу початок багатьох відомих блогерів краси. Її любов спорту повернулася до спорту плавання! Ksyusha віддає перевагу м'ясних страв, не думають день без них. Улюблена книга чарівної дівчини – «Принц» Ніколо Мачивеллі.

Tags

See also

New and interesting